Erkek arkadaşım galiba benden ayrıldı :(

hatunhatun

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
11
0
6
35
Adana
Selam kızlar, forumda yeniyim, bir derdim var ne yapacağımı bilmiyorum. 4 aydır güzel bir ilişkim vardı, sevgilimin beni sevdiğine emindim ve ona güveniyordum. Bir gün telefonumu açmadı diye kızdım bağırıp çağırdım uyuyordu biliyorum ama arayınca teli duymuş olması lazım ki duymuş sessize alıp tekrar uyumaya devam etmiş kızdım çok o sessiz kaldı tartışmak istemiyorum dedi. O günden sonra benden birden soğudu, çok şaşırdım, hatta bir hafta boyunca telefonlarımı açmadı, mesajlarıma cevap vermedi. Israrlarım sonucu aradı, konuştuk, kafam karışık dedi, bu ilişki ağır geldi bana dedi, işi dolayısıyla oldukça yoğun çünkü. Ama ilk kavgamızda hemen böyle birden soğuması beni çok şaşırttı.. Neyse, bilmiyorum kafam karışık seni de özlüyorum dedi, ben de özür diledim, bitirmek istemediğimi dile getirdim, o da bitirmekten yana olmadığını söyledi, o gün barıştık telefonda her şey iyiydi, ertesi günü yine soğuk davrandı, bu arada işinden dolayı görüşemedik bu süreçte hatta konuşamadık bile, görüşebilsek böyle olmazdı diye düşünüyorum, bu soğukluk iki hafta devam etti, yine bir gün mesaj attım cevap alamadım, aradım açmadı, defalarca aradım, sonra madem bitirmek istiyorsun konuşarak ayrılalım, nedenini söyle, aç teli diye bir sürü mesaj attım hiç dönmedi böyle kapandı gitti 1 hafta oluyor ve sebep ne hala bilmiyorum çok üzülüyorum kendimi toparlayamadım ne desem cevap vermiyor en sonunda numarasını falan sildim aramamak için.. Ne yapmalıyım böyle sessiz sakin bitmesi beni daha çok üzüyor ( bu arada başka biri olduğunu da düşünmüyorum, her şey o gün birden oldu.

kızma ama bu telefonu açmadı diye bağırmalar beni de çileden çıkarıyor.
gelelim oğlumuzun durumuna; bak canım bazı erkekler ayrılık konuşması yapmak istemezler. onun yerine susarlar, telefonu açmazlar, mesaj atmazlar vs. çünkü ne söyleyeceklerini bilemezler, söylemekte istemezler zaten. birşey denemiş seninle, olmamış demek ki, telefonda bahanesi olmuş ve bitirmiş. keşke bu kadar üzerine düşüp aramasaydın. biliyorum bu söylediklerim ağır gelecek ama maalesef durum bu. çok seven adam böle bi sebepten dolayı ayrılmaz.

Haklısın, ama bir gün önce beni aradı, gece geç olduğu için açamadım, yarın erken kalkmam gerekti, mesaj atmış özledim falan yazmış, ertesi günü de ben mesaj atıyorum arayacak mısın, bugün kaçta gelirsin eve diye, ama cevap yok aradım açmadı, yani bir gün önce özledim diyen biri ve ertesi günkü sonuç, madem iki hafta önce o olay olduğunda bitirseydi, böyle bir şey başıma gelmemişti hiç kimseden de duymadım, sonuçta son kez konuşmamız gerekirdi, 4 ay olmuştu daha belki fazla üzülmezdim ama böyle yapması aşırı derecede beni üzdü hala da aklımdan çıkmıyor

Erkeklerin garip bi huyunu daha öğrenmiş oldum.
Ayrılmak istediklerinde susuyorlar, kafam karışık ne istediğimi bilmiyorum vs. cümleler kuruyorlar.
Aramalara mesajlara cevap vermiyorlar.
Bu forumda okuduklarımdan bunu keşfettim çoğu üye gibi.
Sanırım ayrılık çanları çalıyor sizde de :26:

Ayrıldık zaten canım, sessizce bir sebep göstermeden son defa bile konuşmadan bitti

Ayrıldık zaten canım, sessizce bir sebep göstermeden son defa bile konuşmadan bitti

Evet öyle görünüyor
O zaman içinde kalanları söylemek istediklerini ondan cevap beklemeden yaz.
İçinde kalmamış olur en azından okur, biraz rahatlamış olursun hiç olmazsa.

Bence sen aradıkça mesaj arttıkça o daha çok kaçıyor.cevap vermiyorsa bu ısrar neden?kendinden daha çok uzaklaştırırsın böyle yaparak.bırak arama.zaten özür dilemişsin hatanı anlayıp.şimdi tek yapman gereken beklemek.seviyorsa zaten arar.

sende onun telefonunu acmamıssın belkı ınat yapmıstır arkadaslara katılıyorum ayrılmıssınız sız gecmıs olsun bana daha cok baska bırı varmıs gıbı geldı yok demıssınız ama olmasa bu kadar cabuk kesıp atılırmıydı dıyorum hem neden gunduz degılde gece arasın mesajına bıle cvp vermemıs altında bısey var gıbı gelıyo bana :44:

Yok sadece o gün aradım zaten başka aramadım birden olunca insan ne yapacağını şaşırıyor, numarasını falan sildim aramayayım diye

Gündüz işi oluyor, başladığımızdan beri gündüz hiç konuşmadık mesaj atardı sadece, sabah 10-11 gibi gidiyor gece erken gelirse arıyor 1 gibi falan genelde 3- 4 gibi geliyor o yüzden, bilmiyorum başkası ihtimalini düşündükçe eski sevgilisi geliyor aklıma, ama ona döneceğini de sanmıyorum kız aldatmış onu tabi gururunu kırıp döndüyse bilemem işte bu yüzden de benden kaçıyor olabilir, kızın da facesi yok olsa anlardım

Yok sadece o gün aradım zaten başka aramadım birden olunca insan ne yapacağını şaşırıyor, numarasını falan sildim aramayayım diye

arka arkaya cevap alamadığın halde mesaj atmanda yanlış.tartışmalar illaki olur ama sizin aranızdaki tartışma ayrılığın bahanesi olmuş gibi.seven insan bu sebepten soğumaz.zaten 4 ay olmuş.arada çok büyük bağ sevgi olmasıda zor.dediğim gibi tek yapman gereken beklemek.bi daha ne ara ne mesaj at bence.inan daha çok kaçar senden.ben 4 yıllık bi ilişkiden sonra sevdiğimle evlendim.bizde tartışırdık aramazdım.hatalıysam özür diler beklerdim.mesajıma cevap gelmiyorsa ikinci kez atmazdım.çünkü üstüne gittikçe kıymete bindirir kendini.kız erkek farketmez.tüm insanlar böyle.hatta hayvanlar bile :)

bence ısrarla araman onu belkide inatlaşmaya götürmüş olabilir canım.yoksa ortada başka bir sebep yokken sırf bu konu için ayrılması tuhaf geldi.:44:

Öyle yapacağım, çok teşekkür ederim, sana da mutluluklar :)

4 aydır birlikteymişsiniz, sonrasında buluşup görüşmekten, ortak arkadaşlardan ya da aynı ortamdan bahsetmemeniz ve bitiş şekli net ilişkisi olduğunu düşündürdü bana... Umarım öyledir, daha az emek, daha az hüsran olur çünkü...

Erkekler kadınlardan farklı olarak ilişkinin bitişinde garip davranabiliyor... Öz güven sahibi kadınlar ortada affedilemeyecek bir hata varsa ilişkiyi kesip atarlar, diğerleri arar, sorar, ısrar eder vs... Öz güven sahibi erkekler de ortada affedilmeyecek bir hata varsa kesip atarlar, diğerleri ise bir gün her şeyin bittiğini söylerler, ertesi gün aranızda kötü bir şey geçmemiş gibi konuşurlar, sonra yine soğuk davranırlar... Bu türün amacı kapıyı aralık bırakmaktır... Bu sayede hayatında yeni biri ya da daha cazip potansiyel adaylar olana kadar gözden çıkarabileceği kişi yedekte tutulur... Siz şu an ihtimal vermiyorsunuzdur belki ama sizi aylar sonra bile arayabilir bu kişi... Neyse ki siz, neyin ne olduğunu anlamışsınız ve ne zaman ses verirse versin bunun ne anlama geleceğini de biliyorsunuz...

Farkındayım, teşekkür ederim.. aklıma takılan da eski sevgilisine dönüp dönmediği, çünkü facesinde hala ilişkisi var yazıyor biz ayrıldığımıza göre o yazıyı niye silmiyor ki hergün faceye giriyor, işte bu ihtimal çok sinirimi bozdu. Kızın da facesi yok olsa anlayabilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…