Erkek arkadaşım gururumu kırdı..

bir daha boyle sakalar yapmaması ıcın imalar yap ama sınırı koru yani ayrılıga getırmeyın bence

Bilmiyorum valla ama bazen ima yaparken bile konu uzuyor gidiyor,kavgalar çıkıyor ve sonuç ayrılık olabiliyor..Bu adamın sağı solu hiç belli değil aynı şekilde benimde..

çok ayıp etmiş böyle şaka olmaz
benim erkek arkadaşım mesela asla demez böyle şeyler, ben kendim için bazen ay şuram şöyle ay buram böyle derim o da hep över beni
ama saçlarımı kızıl yaptım memnun kalmadım havuç oldum dedim, o yok güzel güzel dedi bazen de şakasına havuç kafa dedi falan :)
yani şaka dediğin böyle olur, sana dediği şaka olamaz olsa olsa odunluk :26:

Bilmiyorum valla ama bazen ima yaparken bile konu uzuyor gidiyor,kavgalar çıkıyor ve sonuç ayrılık olabiliyor..Bu adamın sağı solu hiç belli değil aynı şekilde benimde..

o zaman darıldıgını soyle ayrılık lafına gerek yok

kiz seninde kalbin kirilmasin hemen burdakilerin gazina gelipte kirma sevdicegini

Heheh :)) kırıldım vallahi onada söyledim çok kırıldım diye baştan inanmadı şaka yapıyorum sandı sonra ciddi olduğumu anlayınca sürekli özür diledi çok güzelsin aşkımlar falan ama çok kırıldım yinede

AYNEN ÖYLE,AYNEN! Tamam şaka yapsın ama bi sınırı olsun.Bilmiyorum belkide ben yüz verdim birazda bu tarz şakalar yapmasına.

Bende bu tür şakaları oldum olası sevmem.Ama ne yazıkki bu tür şakalar yapan bi adamı seviyorum.

O zaman sınırlarınızı iyi çizmeniz lazım. Ama sıcağı sıcağına. Yarın kalkıp bunun kritiğini yapsanız her şeyi bırakıp buna takmış, tamamen özgüvensiz kadın durumuna düşersiniz. Boşverin, siz zaten tamamen tepkisiz de kalmamışsınız, tekrarlarsa o zaman gereğini yapın. Benim düşüncem bu.

Benimde ferrarim olsa bende adonisli bir erkekle binerdim de bu şaka hoşuna gitmez seni anlar bir daha yapmaz.
Tavır alırsa bende tam bunu hissetmiştim şimdi beni anladın mı dersin.

Aynısını denedim zaten,empati kur bakalım ben sana aynı şeyi söylesem ne olurdu dedim.Bi süre düşündü sonrada amaan şaka yaptım dedi.Yapmasın bana şaka falan

Şimdi arayıp konuşsam sıcağı sıcağına olur mu hala ?

e bak ozurde dilemis iste daha ne istiyorsun en azinda uste cikmaya calismamis vs.

ah canım bana da kilo almışsın dedi konuşmuyorum şu anda daha yeni konu açtım hemde
benmde boyum 1.60 onun 1.88 ama 3 yıldır tek bi kelime söylemedi. ne alaka yani geneli orta boyda. topuklu sevmiyor musun?

e bak ozurde dilemis iste daha ne istiyorsun en azinda uste cikmaya calismamis vs.

Bi daha bu tarz konuşmalar yaşamak istemiyorum.Bana iltifat etsin istiyorum.1 buçuk senedir ağzından toplasan bi iki kez duyabilmişimdir çok güzel olmuşsun lafını...

ah canım bana da kilo almışsın dedi konuşmuyorum şu anda daha yeni konu açtım hemde
benmde boyum 1.60 onun 1.88 ama 3 yıldır tek bi kelime söylemedi. ne alaka yani geneli orta boyda. topuklu sevmiyor musun?

Topuklu seviyorum,giyiyorumda.Giydiğim zamanda ''hehe bak hala boyuma yetişemedin'' diyor.Gelde boğma çocuğu.

Şimdi arayıp konuşsam sıcağı sıcağına olur mu hala ?

Hiç olmaz hem de. Gece boyu düşünmüş, uykunuz kaçmış, fırça atmadan rahat edememişsiniz gibi olur. Lafı geçerse bunların şaka olmadığını, aksine çok çirkin cümleler olduğunu söylersiniz. Lafı geçmezse de sonrakinde ağzının payını verirsiniz.

Zaten siz de çok takılmayın. Ama işte ne kadar takılmamanız gerekse de bu onun yaptığının yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez...

Son düzenleme:
Yaşınız kaç bilmiyorum,
erkek arkadaşınızla evlilik düşünüyor musunuz onu da bilemeyecegim ama,
şayet öyle br niyetiniz varsa bence bırakın gitsin.

İnsanlar şaka ve sinir anında bilinçaltındaki tüm düşüncelerini ortaya döküverirler...

Ne demişler dervişin fikri ne ise zikri de odur.
Demek ki parayı bulsa hemen kendine başka bir hayat kuracak...

Son düzenleme:
bak ama özür dıledıyse zaten anlyıslıdır yani konusarakta cözersiniz bence olayı
cok darıldıgını sylesen emnım daha yapmaz

Aynen öyle,ama çok kafama takıldı.Nasıl uyuycam bu gece bakalım.

Bi daha bu tarz konuşmalar yaşamak istemiyorum.Bana iltifat etsin istiyorum.1 buçuk senedir ağzından toplasan bi iki kez duyabilmişimdir çok güzel olmuşsun lafını...

her erkek duygularini acik acik dile getirmez..

her dk cok guzelsin lafini soyleyenide duymadim hic,

sen kirildigini soylemissin oda yapmaz heralde birdaha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…