Erkek arkadaşım gururumu kırdı..

Kendini kaf dağında görüyor sanırım erkek arkadaşın.
Ama bu tabi ki snei kırabileceği anlamına gelmez.
Çok boş ve kötü bir konuşma tarzı var hele ki sevgilisine böyle konuşmaması gerekirdi.
Seven insan boymuş,çirkinmiş,güzlemiş ne farkeder ki yürekten sever sadece.

Aradım,konuştuk.Keşke aramasaydım iyice kötü oldum iyice soğudum.

Dedim böyle böyle içime oturdu,işte özür dilerim öyle demek istemedim falan dedi.Seninki resmen patavatsızlık dedim tekrar özür diledi.Sonra sustum biraz,yarın görüşürüz dimi dedi konuyu resmen umursamadı yani bende görüşürüz dedim kapadım direk telefonu.Normalde tekrar arardı ama şimdi aramadı da.Off offf :26:

cocuk kac kere ozur diledi iste sende icindekileri soyledin oda hatasini anladi tamam daha uzatmaya gerek yok bence fazla naz asik usandirir..

Sizin beklentiniz neydi? Özür dilemişti zaten, önemli olan bundan sonra bu hatasını tekrarlamamasıydı.

Özür dilemiş sonuçta,yaptığı hatanın farkında olmasa özür de dilemezdi.
Uzatma bence,şakasına söylemiştir. Seni beğenmiyor olsa yanında ne işi olsun.

Bşka sorunlarda var,hepsi toplanıp patladı sanırım.

aslında sorunları biriktirmese insanlar.

rahatsız olduğu şeyleri o anda söylese.
böyle küçük sorunlarda büyük patlamalar yaşanmaz.

konuşulmamış sorunlarınız var galiba.:26:

aslında sorunları biriktirmese insanlar.

rahatsız olduğu şeyleri o anda söylese.
böyle küçük sorunlarda büyük patlamalar yaşanmaz.

konuşulmamış sorunlarınız var galiba.:26:

Hiç bir sorunumuz konuşmadıkki 1 buçuk senedir.Hep üstünü örttük sorun çıkmasın diye.Ama tak etti.

Hiç bir sorunumuz konuşmadıkki 1 buçuk senedir.Hep üstünü örttük sorun çıkmasın diye.Ama tak etti.

o zaman ilk buluştuğunuz da,

bütün sorunlarınızı konuşun , birbirinizde rahatsız olduğunuz şeyleri söyleyın.

sonrası ikinizin bileceği iş :26:

Ferrarinin yanında güzel ve seksi bir kız lazım o da bizde yok..

Bu laf patavatsızlığın daniskası.

Kırılmakta haklısın, bazı şeylerin şakası olmamalı..Ben olsam ben de kırılırım o an......

Ama madem çok seviyorsun o da özür dilemiş, bu seferlik olmamış gibi davran madem..

Ama çok da gururunu kırmasına izin verme sürekli sürekli..

Bazı erkekler de karşılarındaki kızlar hakkındaki fikirlerini bazen, yavaştan yavaştan bu şekilde patavatsız ya da şakayla belli etmeye başlarlar bazen..

Yani kısaca ben olsam uzatmam ama bana karşı tavırlarına ilgisine daha çok dikkat etmeye başlarım, bana karşı bir soğumamı var acaba diye?? Anladın sen onu..

Son düzenleme:

Ne alınganlığı ? az bile yapmıssınız .

Bu laf ne demek Allah askına ya bu erkeklerın herseyı gectımm gectım hıc mı ALlahtan korkuları yok .bu patavatsızlık yada açık sozlulukte deıl kusura bakmayın .

Bu çocuk senı kendınden yuksek gördugu ıcın bunu yapıyor buna emin ol sakın üzülme eminim çok guzel ve alımlı bır kızsındır.

bence ayrıl çünkü ölene kadar öylesi hiç çekilmez oturup konuşsanda aynı kalır öyleleri
neler çıkar karşına,uğraşmaya değmez bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…