ne yapcaz o zaman ?
sagolsenin profil resmine bayıldım bu arada tweety
Arayacağım birazdan,konuşucam bu konuyu.Rahatlamıcak içim başka türlü.
Aradım,konuştuk.Keşke aramasaydım iyice kötü oldum iyice soğudum.
Dedim böyle böyle içime oturdu,işte özür dilerim öyle demek istemedim falan dedi.Seninki resmen patavatsızlık dedim tekrar özür diledi.Sonra sustum biraz,yarın görüşürüz dimi dedi konuyu resmen umursamadı yani bende görüşürüz dedim kapadım direk telefonu.Normalde tekrar arardı ama şimdi aramadı da.Off offf :26:
cocuk kac kere ozur diledi iste sende icindekileri soyledin oda hatasini anladi tamam daha uzatmaya gerek yok bence fazla naz asik usandirir..
Aradım,konuştuk.Keşke aramasaydım iyice kötü oldum iyice soğudum.
Dedim böyle böyle içime oturdu,işte özür dilerim öyle demek istemedim falan dedi.Seninki resmen patavatsızlık dedim tekrar özür diledi.Sonra sustum biraz,yarın görüşürüz dimi dedi konuyu resmen umursamadı yani bende görüşürüz dedim kapadım direk telefonu.Normalde tekrar arardı ama şimdi aramadı da.Off offf :26:
Uf neden böyle oldum ya,çok kırgınım nedense.Hiç konuşasım gelmiyor onunla.
kizma ama acayip abartiyorsun..tek sorun bugun olanlarsa eger,
ama baska sorunlar varsa bilemem tabi
Bşka sorunlarda var,hepsi toplanıp patladı sanırım.
Bşka sorunlarda var,hepsi toplanıp patladı sanırım.
aslında sorunları biriktirmese insanlar.
rahatsız olduğu şeyleri o anda söylese.
böyle küçük sorunlarda büyük patlamalar yaşanmaz.
konuşulmamış sorunlarınız var galiba.:26:
o zaman bence iyice dusun tasin ne istedigine karar ver,
ne kendi zamanindan cal nede sevgilinin
Hiç bir sorunumuz konuşmadıkki 1 buçuk senedir.Hep üstünü örttük sorun çıkmasın diye.Ama tak etti.
Hiç bir sorunumuz konuşmadıkki 1 buçuk senedir.Hep üstünü örttük sorun çıkmasın diye.Ama tak etti.
Keşke o kadar kolay olsa karar vermek..
Kendide söyler,seni kızdırmayı çok seviyorum diye,ama biraz fazla olmaya başladı.Yada belkide ben özel günlerimden dolayı fazla alınganlık yapıyorum.Bilmiyorum ama yinede alınganlık yapmama bile yer kalmıcak şekilde konuşmasını isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?