- 3 Ekim 2015
- 41
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi LanaaDellReyy
-
Teşekkür ederim vakit ayırdın hakkını helal et. Sağol güzel yorumların için.Geçmiş olsun. Hepimizin dönem dönem böyle köşeye sıkıştığı destek aradığı dönemler oluyor. Ama böyle destek olmaz canım. Sen ki kalp hastasısın, bu hayvan sana el kaldırıyor, seni tehdit ediyor, sonra da ne kadar sevdiğini söylüyor. Sende onu sevdiğini söylüyorsun. Kendini kandırma lütfen. Sevgi böyle bir şey değil. Bu aşk da değil. Düpedüz saplantı. Hiç arkadaşın yoksa annene anlatsan durumunu. Anneler kızlarının anlarlar. Ne kadar kapalı görüşlü de olsa, annen sana kıyamaz. Bu insan müsveddesine göstereceğin çabayı aileni kazanmak için göster. Onlar da zaten hasta olduğunu bildikleri için daha hassas davranacaklardır. Başına her ne gelirse gelsin, insanın dönüp geleceği yer yine ailesi oluyor.
Ustelik kalp hastasi oldugunuzu biliyor ve sizi boyle uzuyor haa!!!simdi bu adam hos adam demeye bin sahit gerekKesinlikle korktugumu biliyor. Ben kalp hastasıyım çok üzülmeye korkmaya falan gelemiyorum o da bunu biliyor. kullanıyor
Dayagi ve kufuru varsa asla ayrilma bitanesi ivedilikle evlilik yoluna gir
Sogumak icin yeterli degilmi bu yasadiklarin?Haklısın ama yeni bi konuyu şu şekilde açarım belki. Çok seviyorum soğumak için ne yapmalıyım:)
Aminn canm insiallah allah razı olsun. Kuzum herkesin kendini ifade biçimi farklı.Onsuzluğa dayanabilecek olsam bir dakika durmazdım. Bir hastalığım var ve ona ihtiyacım var . Ben dayansam bedenim buna dayanmaz. İnsanlar yorum yapıyor acımasızca eleştiriyor dalga geçiyor laf söylüyor. Keşke biraz empati yapsalar. Size çok teşekkür ederim anlayışlı ve guzel yorumunuz için. Rabbim aşkınızı daim etsin.
Çok taviz vermissin dayak ne yaa?Merhaba arkadaşlar
Bir erkek arkadaşım var ve onu gerçekten çok seviyorum. Ama sıkıntılarımız var. Geçmişte yaşadığım ilişkimde ki bazı özel olayları sorgulamaya başladı birkaç ay önce. Ardından sürekli beni ezmeye başladı. Dayak yedim affettim. Rencide etti küfür etti bunlara da sustum. Ayrılmak istemiyorum onu seviyorum. Ama konuşmama bile izin vermiyor sürekli tamam olur haklısın demek zorunda kalıyorum. Ayrılık kelimesi geçtiğinde de tehdit ediyor. Ne yapmalıyım?
Daha ne bekliyorsunki onun yanındaMerhaba arkadaşlar
Bir erkek arkadaşım var ve onu gerçekten çok seviyorum. Ama sıkıntılarımız var. Geçmişte yaşadığım ilişkimde ki bazı özel olayları sorgulamaya başladı birkaç ay önce. Ardından sürekli beni ezmeye başladı. Dayak yedim affettim. Rencide etti küfür etti bunlara da sustum. Ayrılmak istemiyorum onu seviyorum. Ama konuşmama bile izin vermiyor sürekli tamam olur haklısın demek zorunda kalıyorum. Ayrılık kelimesi geçtiğinde de tehdit ediyor. Ne yapmalıyım?
Siz de onu tehdit edin? Söylersen evlenmek zorunda kalırız gibilerinden?Çevreme söylerse okulumu bırakmak zorunda kalırım ailem anlayışlı değil hayatım daha kötü bi hale gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?