- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.930
- 138
- Konu Sahibi LanaaDellReyy
-
Ez azından kazanmak ve düzeltmek için bir şeyler yapmam lazım ben öyle düşünüyorum. Evlilik yok şu an için bu durumda olmaz zaten ama seviyorum ve kazanmak istiyorum.
Keşke kazanabilsem ben şu an kazanmak istiyorum onun derdindeyim. Birini çok sevmişseniz beni anlarsınız. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz içinCanm ya suan sana karşı dövmek,sövmek,hakaret,tehdit her türlü suçu işliyor farkındasında üstelik. Bugün bunu yapan yarın öbür gün ne yapmaz.
Yol yakınken dön canm. Olabilir seviyor olabilirsin ama bu sevgiden çok takıntı canm.
İnsanlar daha sonra Kocalari tarafından öldürmekten korktukları için kendi evlerinde saklaniyolar.
İlerde hem pişman olup hem üzülmekten.
Şimdi bikere üzül kurtul canm...
Anladim ama sana suanda bunlari yapan birisi ileride daha beter seyler yapabilir.Evlilik yok böyle bi durumda olmaz zaten. Kazanmak istiyorum onu çünkü seviyorum
Anlıyorum haklısınız. Keşke kazanabilsem onu çok isterim. Teşekkür ederim ilginiz içinbu adamdan senin kazancin koskoca bi SIFIR olur...
ailesinin adam edemedigini sen mi duzeltip adam edeceksin?
bak bunlar hep genclikten..21 yas nedir ya nedir??
senin civildayacagin hayatinin baharini bu manyakla mi gecireceksin?
yol yakinken don..
buralara bikac sene sonra daha agir konular acarsin..
Sana dusmez neyi nereye yazacagim forum kurallari nispetinde yazarim yazacagimi. Sen git seni döven sana söven adama karsi savun kendini onceKonuyu çekme başka yere ya gayet konuşuyoruz işte normal cevap verenlerle. Harbi sen kaos seviyorsun a. Eleştirebilirsin sıkıntı yok dozunu kaçırma yeter
Yahu adam seni resmen kullanıyormuş daha neyin kazanmasindan bahsediyorsun ????İşime gelmeyeni değil dozunu açanı begenmıyorum. Konuya herkes yorum yapsında yazmadım değil mi. Anlayan yazıyor anlayan konuşup destek oluyor. İnsanların halınden anlayın arkadaşım çocuk değilsiniz.
Tekmeyi basmalısın. Yada ondan somut şekilde tekme yiyip duracaksın. Bu.Merhaba arkadaşlar
Bir erkek arkadaşım var ve onu gerçekten çok seviyorum. Ama sıkıntılarımız var. Geçmişte yaşadığım ilişkimde ki bazı özel olayları sorgulamaya başladı birkaç ay önce. Ardından sürekli beni ezmeye başladı. Dayak yedim affettim. Rencide etti küfür etti bunlara da sustum. Ayrılmak istemiyorum onu seviyorum. Ama konuşmama bile izin vermiyor sürekli tamam olur haklısın demek zorunda kalıyorum. Ayrılık kelimesi geçtiğinde de tehdit ediyor. Ne yapmalıyım?
Kör ya nelere katlanıyor insan. Ama diyorum ya Rabbim sizi hakedenleri karşınıza çıkarsınAnladim ama sana suanda bunlari yapan birisi ileride daha beter seyler yapabilir.
Aşkin gozu harbiden körmüş
Ez azından kazanmak ve düzeltmek için bir şeyler yapmam lazım ben öyle düşünüyorum. Evlilik yok şu an için bu durumda olmaz zaten ama seviyorum ve kazanmak istiyorum.
Hiç ciddi manada aşık oldunuz mu?Yahu adam seni resmen kullanıyormuş daha neyin kazanmasindan bahsediyorsun ????
Tehditler küfürler dayak daha neyin kafasindasin !!!
Ailesiyle sıkıntıları var bunu bana yansıtıyor. Bi şekilde çözebilmeyi ümit ettim hep. Haklısınız tabi kiİmkansız. Düzelmez. Kazanılmaz.
Evlilik yok diyorsun ama bir bakmışsın evlenmişsin.
Peki yarın öbür gün çocuğunu döverse, o zaman ne yapacaksın? Senin kanından canından yavruna vurduğunda?
Çok haklısın:)Canım seninki "Best of öküz modeli "
Amin amiiiinKör ya nelere katlanıyor insan. Ama diyorum ya Rabbim sizi hakedenleri karşınıza çıkarsın
Eğer düzelirse benden mutlu kimse olmaz herhaldeAmin amiiiin
Umarim senin sevdiğin ruh hastasi da insana dönüşür de burdan çok mutluyum diye konu açarsin
Hiç ciddi manada aşık oldunuz mu?
Ailesiyle sıkıntıları var bunu bana yansıtıyor. Bi şekilde çözebilmeyi ümit ettim hep. Haklısınız tabi ki
Kızım senin aşklara benzemiyodu bizim aşkımız saygı sevgi vardıHiç ciddi manada aşık oldunuz mu?
Hiç ciddi manada aşık oldunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?