- 28 Şubat 2015
- 1.096
- 2.250
- 63
- Konu Sahibi LanaaDellReyy
-
Onsuz bir dakika geçiremiyorum. bensiz olamayacığını söylüyor arkadaşları da beni ne kadar çok sevdiğini anlatıp duruyor. Ama bi anda ne oluyorsa canım cicim puff diye gidiyor. Ne onunla kalabiliyorum ne onsuz olabiliyorum. Ama birini koşulsuz şartsız seversiniz sorgulamadan benimki de o olay.Neyine aşıksın?
Bana aşkı anlatabilir misin?
Bu hayatta sıkıntı bitmez. Senin de yiyeceğin dayak bitmez.
Herkesin sıkıntısı var.
Şiddetine mazaret bulup, kendin için kabul edilebilir yapmamalısın.
Evet aptallık belki. Daha önce hiç başıma gelmez böyle olaylar kendimi ezdirmem çeker giderim diye ortalıkta gezınırken pat diye çıkıyor insanın karşısına söylediğim tüm büyük lafları sözleri yuttum bu yüzden. Bir döngünün içine girdim zararsız çıkış yok bi taraf yaralayacak işte.LanaaDellReyy
Şöyle bir göz gezdirdim konuna şimdi. Ailene söylemekle tehdit ediyor, ailene söylerse dayak yemekten korkuyorsun. Ama erkek arkadaşın zaten seni dövüyor. Ailen duyarsa babandan bir kere dayak yiyeceksin. Bununla devam edersen, hergün dayak yiyeceksin.
'Onu kazanmak istiyorum. Seviyorum. İyi bir insan olmasını istiyorum.' Bunların gerçekleşmeyeceğini sende biliyorsundur sanırım. Nasıl bu kadar polyanna olabiliyorsunuz ya? 20 küsür yaşına gelmiş, kadına şiddet uygulayan hayvanatı sen mi değiştiriceksin bu yaştan sonra? Sen onu değiştireyim derken, o senin ağzın gözün çoktan yerini değiştirmiş olur. Aklını başına al bence.
Aynı büyük konuşmaları ben yaptım pat diye yuttum hepsini. Birine bi vuruluyorsunuz ötesi olmuyor işte. Rabbim karşılaştırmasın tabi ki.SiZ hiç 'ciddi manada' aşık oldunuz mu. ? Allah şahidim olsun ki aşk bu değil. Şükürler olsun ki aşkın böyle olmadığını çok iyi biliyorum. Umarım siz de çok geç olmadan anlarsınız.
Saygı sevgi bende var karşıda yok bunu nasıl halledebileceğim konusunda bi öneri yok.Kızım senin aşklara benzemiyodu bizim aşkımız saygı sevgi vardı
tecrübeli birisi olarak
Ben o aşkları geçeli 15 yil oldu sen nerdeyse benim çocuğum yaşındasin
Canm bende eşimi çok severek evlendim anlıyorum biliyorum ama. Bu adamın düzelmek yada pişman olmak adına hiç nin adımı yokki be canm.Keşke kazanabilsem ben şu an kazanmak istiyorum onun derdindeyim. Birini çok sevmişseniz beni anlarsınız. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için
Onsuzluğa dayanabilecek olsam bir dakika durmazdım. Bir hastalığım var ve ona ihtiyacım var . Ben dayansam bedenim buna dayanmaz. İnsanlar yorum yapıyor acımasızca eleştiriyor dalga geçiyor laf söylüyor. Keşke biraz empati yapsalar. Size çok teşekkür ederim anlayışlı ve guzel yorumunuz için. Rabbim aşkınızı daim etsin.Canm bende eşimi çok severek evlendim anlıyorum biliyorum ama. Bu adamın düzelmek yada pişman olmak adına hiç nin adımı yokki be canm.
Şuan çekerim evlenince düzeltirim belki değişir gibi geliyo anlıyorum ama inan öyle olmuyo be canm.
Kalbinden bi dakika ayrılıp bi düşün canm tarafsız. biri sana bu soruyu sorsa herseye rağmen evden bırakma mi derdin..
Aynı büyük konuşmaları ben yaptım pat diye yuttum hepsini. Birine bi vuruluyorsunuz ötesi olmuyor işte. Rabbim karşılaştırmasın tabi ki.
Evet aptallık belki. Daha önce hiç başıma gelmez böyle olaylar kendimi ezdirmem çeker giderim diye ortalıkta gezınırken pat diye çıkıyor insanın karşısına söylediğim tüm büyük lafları sözleri yuttum bu yüzden. Bir döngünün içine girdim zararsız çıkış yok bi taraf yaralayacak işte.
Bir rahatsızlığım var ve onsuz kalamam cidden dayanamam. Bu rahatsızlığım yüzünden milli takımı bıraktım elimde olan her şeyi kaybettim arkadaşlarımı sevdiklerimi. Bi o kaldı. Sanırım ondan bu kadar çok baglanmam.Aşkın gözü kör evet. Küçük kusurları görmezden geliyorsun aşık olduğunda. Ama bu kadarı da çok fazla gerçekten. Bence sen boşluktasın. O boşluğu da bu gerizekalının doldurduğunu düşünüyorsun.
Kendine değişik meşgaleler bul. Seni mutlu eden şeylere yönel. Hobi falan edin. Maksimum 80-90 yıl yaşıcaz şurda. Hayatının en güzel çağındasın. 20li yaşlarındasın. İlerde geriye dönüp baktığında gençliğine dair hatırladığın tek şey yediğin dayaklar ve aptallıkların olmasın.
Burada kimse erkek arkadaşını nasıl kazanacağına dair tavsiyeler veremez. Çünkü böyle birşey mümkün değil. İnsanlar değişmez. Sen bu homosapiensten ayrılmaya karar verdiğinde yaz, nasıl kurtulurum diye başlık aç. O zaman gör yağan tavsiyeleri.
Rahatsızlığınıza dahi, Sevgiyi geçin, merhamet göstermeyen biri var karşınızda, Nasıl olacak? Neyse, tüm içtenliğimle söylüyorum ki, umarım Mutlu bir hayatınız olur.Bir rahatsızlığım var ve onsuz kalamam cidden dayanamam. Bu rahatsızlığım yüzünden milli takımı bıraktım elimde olan her şeyi kaybettim arkadaşlarımı sevdiklerimi. Bi o kaldı. Sanırım ondan bu kadar çok baglanmam.
Bir rahatsızlığım var ve onsuz kalamam cidden dayanamam. Bu rahatsızlığım yüzünden milli takımı bıraktım elimde olan her şeyi kaybettim arkadaşlarımı sevdiklerimi. Bi o kaldı. Sanırım ondan bu kadar çok baglanmam.
Kalp hastasıyım daha önce uzun bi süre yoğun bakımda kaldım.Altından böyle bir durum çıkacağını tahmin etmiştim aslında. Sağlıklı bir düşünce değil seninki, saplantı olmuş.
Rahatsızlığın nedir, merak ettim.
Kalp hastasıyım. Yine de teşekkür ederim destek veren güzel yorumlarınız için Rabbim her zaman mutlu etsin siziLanaaDellReyy
Halledilebilecek bir şey olsa öneri olurdu emin ol.
Mesela sen desen ki, "Tehdit ettiği için ayrılamıyorum. Onun benden ayrılmasını nasıl sağlarım?"
Buraya öneriler sıralanırdı.
Rahatsızlığın nedir?
Kalp hastasıyım. Yine de teşekkür ederim destek veren güzel yorumlarınız için Rabbim her zaman mutlu etsin sizi
haklısın çok teşekkür ederim ilgin için.Allah seni de mutlu etsin.
Umarım tez vakitte kurtulursun şunlardan, anlarsın bunun aşk değil hastalıklı bir saplantı olduğunu.
Unutma, sen değerlisin. Ve senin için senden değerli kimse yok.
Sen önce kendini sev. Sonra sevgilini veya başkalarını seversin.
Sana ufak veya büyük zarar veren her şeyi hayatından çıkarmalısın. Bunun büyük sonuçları olsa bile.
Kendini sevmeden başkalarını sevdiğinde zarar gören sen olursun -ki oluyorsun da.
Sana ne yazsak sen anlamiyorsun anlamayacaksin da o yüzden ne desek boş insallah mutlu olursun bundan sonraSaygı sevgi bende var karşıda yok bunu nasıl halledebileceğim konusunda bi öneri yok.
Kalp hastasıyım daha önce uzun bi süre yoğun bakımda kaldım.
teşekkürlerSana ne yazsak sen anlamiyorsun anlamayacaksin da o yüzden ne desek boş insallah mutlu olursun bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?