Erkek arkadaşım haklı mı?

Eğer devam edeceksen borçların nedenini öğren. İddia falan gibi garip alışkanlıklar nedeniyle oluşmuş borç mu, ailesine mi parasını veriyor gibi...

Yol yakınken kaç kurtul bence . Daha 2 gün önce galiba , bir arkadaş yazmıştı . Durumu seninkinin evli hali sevgililikte nışanlılıkta kız herşeyi yapmış ama kesinlikle tabikide yaranamamıştı .şimdi boşanma aşamasında . Bu tarz insanlar hep karşısındakini sindiriyor piskolojik olarak sonra bi bakmıssın hep senden isteniliyor hep sen yap deniliyor. Çocuk yapacaksın , yani başkasının çocuğunu alıp büyütmemelisin. 😏

Mızmız erkek sıkıya gelemiyor, bu yarın onunla evlendiğinizde eve para da getirmez arkadaşlarına takılır gibi, sorumluluk sevmeyen tiple evlenilmez, sal onu doyasıya özgürlüğünü yaşasın henüz çok ham.
Evlenilecek adam o değil, bu kesin, seni
çok üzecek gibi, onun birliktelik içşn hayal kurmayı bırak,
Birde anası babası varken sen neden borç çekip onun bedelli askerliğini finanse edecekmişsin, burada kk o kadar çok örnek varki kredi çekipte kocasına yaranamayan
Bunu senden isterken de hiç utanmıyor!
Sevgilini çok kişiliksiz buldum

Mızmız erkek sıkıya gelemiyor, bu yarın onunla evlendiğinizde eve para da getirmez arkadaşlarına takılır gibi, sorumluluk sevmeyen tiple evlenilmez, sal onu doyasıya özgürlüğünü yaşasın henüz çok ham.
Evlenilecek adam o değil, bu kesin, seni
çok üzecek gibi, onun birliktelik içşn hayal kurmayı bırak,
Birde anası babası varken sen neden borç çekip onun bedelli askerliğini finanse edecekmişsin, burada kk o kadar çok örnek varki kredi çekipte kocasına yaranamayan
Bunu senden isterken de hiç utanmıyor!
Sevgilini çok kişiliksiz buldum
İlişki bitmesine rağmen zamanında eski sevgilisi, nişanlısı için çektiği kredinin ödemesi bitmeyenler var. Hatta bunun arkadaş versiyonu da var.

Bence bu ihtimali kast etmiyordu. İki ihtimal var ya benim parasını vermemi bekliyordu ya da parası olmasa da bedelli yapmasını desteklememi. Ki parası yoktu bedelli kadar, bana param vardı demesine de şaşırdım. Kaldı ki ben kendimce fikrimi söyledim uymayabilirdi parası olsa bile, bir karar vermişsin sorumluluğunu niye bana atıyorsun ki çok saçma.
Kendi kendine karar veremiyor. İlerde de hersey için seni suçlar. Elinde parası varmış ama sana borç ödedik demiş. Parası varsa ya senden saklamış ya da senin ödemeni istemiş. Bundan ne koca olur ne baba. Hiç askerlik psikolojisi diyerek durumu yumuşatmayi düşünmeyin.

Back
X