Erkek arkadaşım haklı mı?

Ben olsam dakika durmam :skandal:sorunluluklardan kaçıyor işine geldiği gibi lafları çarpıtıyor evlilik için tarıh veremem dıyor çocuk gıbı mızmızlanıyor iyide guzel kardeşim sen dünyaya bu adamı çekmeye mi geldin:KK25:

Evlilik konusunda askerdeyken ciddi ciddi konuştum. Önce tarih veremem bilmiyorum düşünmüyorum dedi benim tavırlarım ona karşı çok soğudu aramalarına dönmedim soğuk konuştum bir süre, sonra kendisi çok duygusallaştı ben seninle evlenmek istiyorum dedi ama ne kadar samimi? Askerlik psikolojisiyle söylediğini düşünüyorum ben.

Bence bu ihtimali kast etmiyordu. İki ihtimal var ya benim parasını vermemi bekliyordu ya da parası olmasa da bedelli yapmasını desteklememi. Ki parası yoktu bedelli kadar, bana param vardı demesine de şaşırdım. Kaldı ki ben kendimce fikrimi söyledim uymayabilirdi parası olsa bile, bir karar vermişsin sorumluluğunu niye bana atıyorsun ki çok saçma.
Zaten aldatilma ıhtımalı falan barız hakaret olur sana.
Aldatılmaktan korkuyorsa kız arkadas bulmadan devam etsın hayatına.
Milletin vasat korkularının ceremesını sucsuz ınsanlar neden cekın ki?. Isıne baksın

Erkeklerin çoğunun askerde aldatilma fobisi var. Bunu küçümseme bence. Dusunsene uzun bir süre erkek dolu bir koğuştasin ve sevgilin napiyor bilemiyorsun. Zaten aldatmalarin çoğu da bu dönem oluyor. Ben bu açıdan biraz hak verdim.
Ozaman kızlarla cıkmayacaklar aldatılmaktan korkan erkekler.... Onların kokusmus dısuncelerının bedelını masum kızlar odemeyecek.

Ben olsam dakika durmam :skandal:sorunluluklardan kaçıyor işine geldiği gibi lafları çarpıtıyor evlilik için tarıh veremem dıyor çocuk gıbı mızmızlanıyor iyide guzel kardeşim sen dünyaya bu adamı çekmeye mi geldin:KK25:

Normal hayatta bu kadar mızmız değil. Enerjik, güzel şeyler planlamaya çalışan biri. Ama hayatında ne zaman ciddi bir durumla karşılaşsa (ciddi bir sınava hazırlandı, stresten bir hastalığa yakalandı) bununla asla tek başına baş edemeyen, beni suçlayan biri oldu. Ailesinin maddi durumu yetersiz ve işinde buna ihtiyacı var, üzerinde baskı var vs dedim ama sanırım bu karakter zayıflığı.
[/QUOTE]

Evlilik konusunda askerdeyken ciddi ciddi konuştum. Önce tarih veremem bilmiyorum düşünmüyorum dedi benim tavırlarım ona karşı çok soğudu aramalarına dönmedim soğuk konuştum bir süre, sonra kendisi çok duygusallaştı ben seninle evlenmek istiyorum dedi ama ne kadar samimi? Askerlik psikolojisiyle söylediğini düşünüyorum ben.
Bencede tamamen askerde oldugundan oyle soyluyor samımı duyguları degıl bence:KK20: askerlik bitip geldiğinde hersey yine aynı olur

Normal hayatta bu kadar mızmız değil. Enerjik, güzel şeyler planlamaya çalışan biri. Ama hayatında ne zaman ciddi bir durumla karşılaşsa (ciddi bir sınava hazırlandı, stresten bir hastalığa yakalandı) bununla asla tek başına baş edemeyen, beni suçlayan biri oldu. Ailesinin maddi durumu yetersiz ve işinde buna ihtiyacı var, üzerinde baskı var vs dedim ama sanırım bu karakter zayıflığı.
[/QUOTE]
Ah N Nottediluce savunmaya basladın cocugu.
Normalde enerjik, aılesının durumu yetersiz, ustunde baskı var falan.
Hayırlısı madem.
İyi geceler

Hayırlısı madem.
İyi geceler
[/QUOTE]

Savunmaya başlamadım :) Olanı söyledim kendisi hakkındaki olumsuz fikrimle de bitirdim cümlemi. Yarın ayrılacağım kendisinden. Askerdeyken ayrılmak biraz düşündürdü ama aylarca da rol yapamam. Sizce yaptığım vicdansızca olur mu?

"Annemmm askere gitmeden soyleseydin ya keske❤" deseydiniz

- Aman da hanimiş oğluşumun beslenme çantası?
- Anne ben artık okula elma götürmek istemiyorum.
- Sen bilirsin oğluşum, paşam benim.
- Anne, neden elma koymamı söylemedin bana!
- Tamam paşam, koyarım hemen. Annesi yesin ç.künü.

Adamın konu sahibiyle hayalindeki diyalog buna çok benzerdi belki de.

Askerdeyken terk etsem sizce bu durumda vicdan yapmalı mıyım? Bitmesini beklemek de istemiyorum daha iki üç ayı var. Rol yapmak istemiyorum.

Hayırlısı madem.
İyi geceler

Savunmaya başlamadım :) Olanı söyledim kendisi hakkındaki olumsuz fikrimle de bitirdim cümlemi. Yarın ayrılacağım kendisinden. Askerdeyken ayrılmak biraz düşündürdü ama aylarca da rol yapamam. Sizce yaptığım vicdansızca olur mu?
[/QUOTE]
Olmaz bence. İyi bir karar. Umarım bu kararı uygulayıp sonuna kadar arkasında durursunuz.

Hayırlısı madem.
İyi geceler

[/QUOTE]

Olmaz.
Askerden dondugunde zamana ihtiyacım var reele alısamadım dıyıp o bitirecek gıbı duruyor burdan bakınca.
Ozaman kendinden nefret edeceksin, vakti zamanında bıtırmedın diye.
Sana asık olsa, telefonda negatıflık kusmak yerine senın gununu sorar senınle ilgilenir. Uc derdı varsa bırını anlatır.
Askere gitmek onun sorumlulugundayken senin yuzunden ıması yapmaz sana.
Evlılık muhabbeti zaten acmamıs hıc.
Yani amacı kendı ıcını bosaltıp rahatlamak.

Dersen, geldıgınde o terketsın sorumluluk alamam tamam derım.

- Aman da hanimiş oğluşumun beslenme çantası?
- Anne ben artık okula elma götürmek istemiyorum.
- Sen bilirsin oğluşum, paşam benim.
- Anne, neden elma koymamı söylemedin bana!
- Tamam paşam, koyarım hemen. Annesi yesin ç.künü.

Adamın konu sahibiyle hayalindeki diyalog buna çok benzerdi belki de.
Dur dur oraları yenı sildim gel bu odaya işe ben silerim şıkkı da var 😂

Olmaz.
Askerden dondugunde zamana ihtiyacım var reele alısamadım dıyıp o bitirecek gıbı duruyor burdan bakınca.
Ozaman kendinden nefret edeceksin, vakti zamanında bıtırmedın diye.
Sana asık olsa, telefonda negatıflık kusmak yerine senın gununu sorar senınle ilgilenir. Uc derdı varsa bırını anlatır.
Askere gitmek onun sorumlulugundayken senin yuzunden ıması yapmaz sana.
Evlılık muhabbeti zaten acmamıs hıc.
Yani amacı kendı ıcını bosaltıp rahatlamak.

Dersen, geldıgınde o terketsın sorumluluk alamam tamam derım.
[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim yorumun için:)

Dur dur oraları yenı sildim gel bu odaya işe ben silerim şıkkı da var 😂
Tövbe yarabbim! 😅 Vallahi hiç bel altı yorum yapmazdım ama hem karantinadan hem bdvdeki konulardan olacak, artık yapıyorum. Neyse, konuyu dağıtmayalım. Bu adamdan bir halt olmaz.

Ben okurken kötü bir his geldi içime. Bu adam hiç hayırlı biri değil sizin için. Ayrıca çok onursuz ve gurursuz. Bir erkek kadınından para dilenmemeli.
Aynen öyle, istemenin bıle adabı var. Bunda o da yok.

Sen ayrilmassan askerden dönünce o ayrilicak suan oyalaniyor seninle . Askerde diye de istemediğin ilişkiyi yürütmek zorunda değilsin. Demez x de benim için çabaladi Vs diye. DAn diye ayriliverir sinirini bozar.
Asker olunca noluyo? Kadınlarin hamileliği kullanması gibi askerliklerinı kullanan erkekler sinirimi bozuyor. Yersiz atar-gider yapan bencil insanları hayatinizà sokmayın.
Yalniz söyleyeyim askerden dönünce sizi tekrar ağına düşürürse ve es kaza evlenirsen bu tarz insanlar ,askerde ayrıldın dramını çok basiniza kakar. Ona göre dönüşü yoksa ayrılın yoksa durum iyice nanay olur.

Back
X