- 13 Nisan 2018
- 5
- 4
- 1
Uzun yillardir bir iliskim var. Seneye insaallah bir resmiyete kavusacak. Ama bir problem var. Cok kontrol delisiyim, boyle mi denir bilemiyorum. Erkek arkadasimi hep cok merak ediyorum. Eve sag salim geldi mi, nerede kaldi, kimlerle.. gibi gibi. Ve mutlaka ama mutlaka bir yere cikinca ve evin kapisindan girince beni aramasini istiyorum. Ama kendisi disaridayken rahatsiz etmemek adina asla aramiyorum. Gelene kadar cok uykum olsa dahi uyumuyorum. Birkac kez arayip acmadiginda basimdan asagi kaynar sular dokuluyor. Acaba simdi nerede, bir sey mi oldu, yoksa bana haber vermeden arkadaslariyla disari mi cikti suan diye diye bir sürü senaryo. Ki bana haber vermeden disari cikmasi benim icin büyük sorun. Beni aramadan gece uyuyakalsa bile asla icim rahat etmiyor, meraktan oluyorum. Basina bir sey geldi zannediyorum. Ve bana yalan söylemesinden hep cok korkuyorum, her konuda. Cogu zaman yalan soyluyormus gibi kuruyorum kafamda. Guvensizlik verecek hicbir hareketi olmadi ama benim kendi icimde buyuk problemlerim var. Bundan baska hicbir sorunumuz yok, her konuda cok iyi anlasiyoruz. Ama cok yoruldum.. Gercekten bu hareketlerim, dusuncelerim beni asiri yipratiyor. Rahat olmayi o kadar cok istiyorum ki.. Bana tavsiyeleriniz var mi? Bu durumu nasil cozebilirim? Fikirleriniz benim icin cok degerli.