Erkek arkadasim hep haber vermeli.. ☹️

yesilfil

♌️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
5
4
1
Uzun yillardir bir iliskim var. Seneye insaallah bir resmiyete kavusacak. Ama bir problem var. Cok kontrol delisiyim, boyle mi denir bilemiyorum. Erkek arkadasimi hep cok merak ediyorum. Eve sag salim geldi mi, nerede kaldi, kimlerle.. gibi gibi. Ve mutlaka ama mutlaka bir yere cikinca ve evin kapisindan girince beni aramasini istiyorum. Ama kendisi disaridayken rahatsiz etmemek adina asla aramiyorum. Gelene kadar cok uykum olsa dahi uyumuyorum. Birkac kez arayip acmadiginda basimdan asagi kaynar sular dokuluyor. Acaba simdi nerede, bir sey mi oldu, yoksa bana haber vermeden arkadaslariyla disari mi cikti suan diye diye bir sürü senaryo. Ki bana haber vermeden disari cikmasi benim icin büyük sorun. Beni aramadan gece uyuyakalsa bile asla icim rahat etmiyor, meraktan oluyorum. Basina bir sey geldi zannediyorum. Ve bana yalan söylemesinden hep cok korkuyorum, her konuda. Cogu zaman yalan soyluyormus gibi kuruyorum kafamda. Guvensizlik verecek hicbir hareketi olmadi ama benim kendi icimde buyuk problemlerim var. Bundan baska hicbir sorunumuz yok, her konuda cok iyi anlasiyoruz. Ama cok yoruldum.. Gercekten bu hareketlerim, dusuncelerim beni asiri yipratiyor. Rahat olmayi o kadar cok istiyorum ki.. Bana tavsiyeleriniz var mi? Bu durumu nasil cozebilirim? Fikirleriniz benim icin cok degerli.

“Kontrol delisi” değilsiniz, adı o değil. Uzman olmadığım için tanı koyamam lakin hiç psikolojik destek almayı düşündünüz mü? Düşünmediyseniz tam şu dakikadan itibaren düşünün

Tüm bu baskıya rağmen hala sizinle evlenmeyi düşünen adamı da öpün başınıza koyun :KK51:

Bu duruma gelmenize sebep olacak birşey yaşamış olmalısınız.
Normal değil çünkü.
Kendisi şikayetçi değil mi?
Sıkılır bence,yorulur.

Ne yaşadınız,ona odaklanın,onu çözün.

Anlattigim arkadaslarimda sizin gibi diyor, gecmiste bir sey yasadigimi düsünüyorlar. Ama insanlarla iliskilerimde su yasima kadar hicbir kötü olay yasamadim. Guvenimi zedeleyecek bir sey de yasamadim. Kendisi bazen daraliyor, orasi cok dogru. İnsallah cozebilirim. Cok tesekkür ederim yorumunuz icin.

Erkek arkadaşınız size güven vermiyor mu neden kendi canınızı böyle sıkıyorsunuz?

Daha önceki ilişkilerinizde size yalan söylendiği ya da aldatıldığınız olmuş muydu? Genel olarak erkeklere mi güvensizliğiniz var acaba diye düşündüm.

valla geciyo be 7 senelik evliyim 2 de bebe var cok sukur nerde aklima gelsin ne zaman girdigi ciktigi ha merak ederim tabi ama bu fazla neden hayati iki tarafli zorlastiriyorsun ki yapacak olan icinde olan her turlu yapıyor emin ol sen ne kadar kontrol edersen et

Erkek arkadaşınız size güven vermiyor mu neden kendi canınızı böyle sıkıyorsunuz?

Daha önceki ilişkilerinizde size yalan söylendiği ya da aldatıldığınız olmuş muydu? Genel olarak erkeklere mi güvensizliğiniz var acaba diye düşündüm.

Aksine guvenimi kiracak hicbir hareketi olmadi. Onceki iliskilerim hep saygili ve seviyeliydi, aldatilmadim. Ya da en azindan ben bilmiyorum. Cok yipratici gercekten, surekli basina bir sey geldi veya gelecek zannediyorum. Umarim atlatirim bu durumu. Yorumun icin cok tesekkür ederim

Anlattigim arkadaslarimda sizin gibi diyor, gecmiste bir sey yasadigimi düsünüyorlar. Ama insanlarla iliskilerimde su yasima kadar hicbir kötü olay yasamadim. Guvenimi zedeleyecek bir sey de yasamadim. Kendisi bazen daraliyor, orasi cok dogru. İnsallah cozebilirim. Cok tesekkür ederim yorumunuz icin.
Rica ederim.
Uzman değilim elbette ama birşeyle bağlantısı olduğu kesin.
Babanızla ilişkiniz nasıl?
Ya da hiçbirşey olmasa bile erkek arkadaşınıza karşı bir güvensizlik durumu yaşamış olabilirsiniz.
Veyahut ilişki yaşamayı böyle zannediyor olabilirsiniz :)
Başka seçenek gelmedi aklıma.

Peki aynı şekilde siz de ona öyle davranıyor musunuz?
Sadece ondan mı bekliyorsunuz?

Benden tavsiye,rahat olun.
Böyle ömür geçmez.
Bu çocuk bugüne kadar sabrettiyse onu ödüllendirin ve rahat bırakın biraz.
Annesi değilsiniz başına iş geldi mi diye sürekli panik olmayın.
Çok korumacı olmayın yani.
Ve bir de aldatılma fobisi oluşturmayın.
Yapacaksa yapar zaten.
Güzel bir ilişkiniz var ise tadını çıkarın,rahat ve güvenli şekilde ilerleyin.

Benim yorumlamam bu kadar :))

:halay:

Kıskanç birisin galiba eğer yaptiginiz şey karsilikliysa yani sizde her gittiğiniz yeri haber veriyosaniz sorun olmazda tek tarafliysa insan çok bunalir
Biz eşimle 7 sene sevgili 2 sene nişanlı kaldık bizde boyleydik ama karsilikliydi bende sizin gibiydim
Ama evlenince herşey rayına oturuyo su an 11 senelik evliyim bazen o gunleri anar guleriz ne kadar basit şeyleri buyuturduk diye ( sevgiliyken konturlu numaralarimiz vardı hatlı kart nerde alican oducen birbirimize cagri atardık sıkıysa birimi den biri o çağrıya cevap vermesin kavga çıkardı:))

Çok boş zamanınız olmalı bunları düşünmek için :işsiz: Ve aslında çoğu zaman aklımdan geçen ama asla belli etmediğim,“saçmalama” deyip kendimi susturduğum şeyler:KK48:

Çok zor bi durum senin içinde sevgilin içinde . kendin bile fark etmeden geçmişte yaşadığın bişey bilinçaltından bu şekilde seni dürtüyor olabilir bunu da anca profesyonel birinden yardım alarak çözebilirsin sanırım ya da etrafta kötü ilişkilere falan şahit oluyosan onlarda seni etkiliyor olabilir mii bilemedimm ama bu sorun dışında güzel giden bi ilişkiniz var o yüzden bence bu sorunun kaynağını bulmaya çalış çünkü hem kendini hem karşındakini yıpratırsın inşallah çabucak çözersin bu sıkıntını canım ;)

Siz bu durumdan yıpranıyorsunuz bir de karşı tarafı düşünün.
Mutlaka bu güvensizliğin altında yatan bir şey vardır. Geçmişte yaşadığınız ya da şahit olduğunuz bir durum bile tetikliyor olabilir.
Biraz olayları akışına bırakmayı deneseniz. Size de ilişkinize de yazık böyle.

Eskiden bende öyleydim. Hatta eşim şehir dışına çıktığında panikten çıldırıyordum. Ne oldu acaba?? Öyle mi böyle mi ? İş arkadaşıyla ( erkek ) aynı oda olacak şekilde kalacak yerleri ayarlanıyordu. Bir defa hiç unutmam. Eşim uyuya kalmış ama ben evde ağlama krizleri geçiriyorum. Neden açmadı, bişi mi oldu. Oda Arkadaşına msj attım eşim yanındaysa bana dönebilir mi diye. Adam uyku sersemi eşin arıyor beni diye benimkini uyandırınca. Uyku sersemi hastasın sen diyip kapamıştı Telefonu:))
Karşılıklı dengeyi yakaladık. Ama konuşarak Mesela gün içinde rahatsız etmiyorum( sorgular gibi ) ama şehir dışına gidince uyuyor olsam da sadece günaydın geldim yaz Sabah kalkıp ulaşamasam bile panik olmam çünkü Allahın izniyle sağ sağlim varmıştır diye düşünürüm ben hayatım diyorum.
Şarjın azaldığında şarjım az yaz bileyim diyorum.
Ekstrem bir durum olduğunda yaz diyorum. ( toplantı oldu şuraya gittik bunlar geldi ayrıntısına kadar değil elbette ama toplantı başladı yazamam bir süre gibi
Ama aynı şehirde ikimizde işteysek
Sabah 1 kez yazışırız.
Akşam eve gelmeden ihtiyaç var mı diye yazışırız.

Ekstra bir şey olursa o zaman ararız birbirmizi. Bunları yaparak biraz daha kontrol altına aldık gibi.

Ben de aynıydım lakin astım sayılır ona güvenmeye calışıyorum artık . bazen nişanlımmm cok yorulup yıprandığını söylüyordu .. ama benim geçmişimde şeref yoksunu bi mahluk vardıondan dolayı böyle oldum ben.. bnce senin de hayatında bi yerde güvensizlik yaşadığın biri olmuş

Back
X