Konuşuyor ama nafile Nuh diyor Peygamber demiyorlarCanım ailesini ikna etmeye çalıştı mı
Bence de mücadele etmek gerekiyorayrılmak bana saçma geldi. ama ayrıldıysanız yapıcak bişey yok.
Mücadele edeyim mi pes ederler miayrılmak bana saçma geldi. ama ayrıldıysanız yapıcak bişey yok.
Kıyamam canım ya ama erkek arkadaşın güzellikle anlatsın inatlaşmadan benim bir de oğlum varKonuşuyor ama nafile Nuh diyor Peygamber demiyorlar
Ben de gurur yapıyorum ayrılıyorum sonra dayanamıyoruz Off offBen de senin gibiyim ama nişanlımın ailesi sağolsunlar hiç sorun etmediler çok şükür
Anlatıyor ama malesef babası kesin kararlı istemiyorKıyamam canım ya ama erkek arkadaşın güzellikle anlatsın inatlaşmadan benim bir de oğlum var
Anlıyorum seni ama gurur yapacak bişey yok biz kötü bişey yapmadık boşandık sadece ve tekrar mutlu olmaya hakkımız var. Ama erkek arkadaşının ailesine kabullendirmesi lazım bi şekildeBen de gurur yapıyorum ayrılıyorum sonra dayanamıyoruz Off off
Çocuğun var mıAnlatıyor ama malesef babası kesin kararlı istemiyor
Evet o yüzden çok zor geliyor ayrılık. Seviyorum gerçekten. Ve çok uyumluyuz. O da beni çok seviyor. Bir yıldır birlikteyiz hiç kırmadık birbirimizi.Cnm sen daha önce yaşadığın için bilirsin ,kolaya gelmez evlilik bin kez düşünüp bir kez karar vermek gerekiyor hakkında hayırlısı olsun ...
Hayır yokÇocuğun var mı
Pes etmiyeyim mi ben de mücadele edeyim mi Zaman'la onlar pes eder miAnlıyorum seni ama gurur yapacak bişey yok biz kötü bişey yapmadık boşandık sadece ve tekrar mutlu olmaya hakkımız var. Ama erkek arkadaşının ailesine kabullendirmesi lazım bi şekilde
Pes etme tabiki niye ayrılıyosun olacağına varır herşey sevgilin bi şekilde ikna etsinPes etmiyeyim mi ben de mücadele edeyim mi Zaman'la onlar pes eder mi
Haklısın öyle kişiler de çıktı karşıma sevemedim. Bunu sevdim ama söylediğinde haklısınArkadasim kendinden16 yas kucuk hic evlenmemis biriyle evlendi. Bayanin ortaokula giden cocugu var hemde. Adamin aileside karsi cikti. Sonuc; gayet mutlular ailelerde yavas yavas sakinlesmeye basladi. Sizin yasiniz durumunuzda orantili.
Demek ki neymis isteyen adam yapiyormus.
Yani ne yapmayalim? Ailesinin sozunden cikipta seviyorum diyemeyen adamla evlenmeyelim ki sonrada ailesine karsi ezdirmesin bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?