Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesi beni istemiyor.

blmce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
982
1.120
113
Kızlar merhaba daha önce buraya konu açmıştım. Ben bi evlilik yaptım boşandım. Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesi karşı çıkıyor. Fakat biz birbirimizi çok seviyoruz. O da çok seviyor beni. Ailesiyle kötü olmak istemiyor. Ben de pes mi etsem devam mıtsem bilmiyorum. Bu gün ayrılık kararı aldık. Çok kötüyüyüm. Bu arada ben 30 o 33 yaşında. Ben öğretmen o eczacı. Lütfen fikir verin.

Not:: arkadaşlar bir haftadır aramıyordum konuşmuyordum sık sık mesaj yazmıyordum. Kendimi geri çektim. Ve dün tamamen bitirdim ve artık çok daha güçlüyüm. Sonunda bitti ve bu esaretten kurtuldum.

Son düzenleme:
Canım ailesini ikna etmeye çalıştı mı

Cnm sen daha önce yaşadığın için bilirsin ,kolaya gelmez evlilik bin kez düşünüp bir kez karar vermek gerekiyor hakkında hayırlısı olsun ...

Ben de gurur yapıyorum ayrılıyorum sonra dayanamıyoruz Off off
Anlıyorum seni ama gurur yapacak bişey yok biz kötü bişey yapmadık boşandık sadece ve tekrar mutlu olmaya hakkımız var. Ama erkek arkadaşının ailesine kabullendirmesi lazım bi şekilde

Cnm sen daha önce yaşadığın için bilirsin ,kolaya gelmez evlilik bin kez düşünüp bir kez karar vermek gerekiyor hakkında hayırlısı olsun ...
Evet o yüzden çok zor geliyor ayrılık. Seviyorum gerçekten. Ve çok uyumluyuz. O da beni çok seviyor. Bir yıldır birlikteyiz hiç kırmadık birbirimizi.

Arkadasim kendinden16 yas kucuk hic evlenmemis biriyle evlendi. Bayanin ortaokula giden cocugu var hemde. Adamin aileside karsi cikti. Sonuc; gayet mutlular ailelerde yavas yavas sakinlesmeye basladi. Sizin yasiniz durumunuzda orantili.
Demek ki neymis isteyen adam yapiyormus.
Yani ne yapmayalim? Ailesinin sozunden cikipta seviyorum diyemeyen adamla evlenmeyelim ki sonrada ailesine karsi ezdirmesin bizi

Anlıyorum seni ama gurur yapacak bişey yok biz kötü bişey yapmadık boşandık sadece ve tekrar mutlu olmaya hakkımız var. Ama erkek arkadaşının ailesine kabullendirmesi lazım bi şekilde
Pes etmiyeyim mi ben de mücadele edeyim mi Zaman'la onlar pes eder mi

Haklısın öyle kişiler de çıktı karşıma sevemedim. Bunu sevdim ama söylediğinde haklısın

E ayrılmışsınız zaten adam pes etmiş.Siz pes etmeseniz ne olur ki?

33 yaşında adamın evleneceği kadının kim olacağına hala ailesi karar veriyorsa bu yola hiç girmeyin derim sonuç belli çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…