Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesi beni istemiyor.

Benim annenin teyzesinin oğlu da öyle evlendi hatta kız evlenmeden çocuk yaptı ailenin kimseye yakıştıramadığı oğluydu kızı kaçırdı sonra öyle 30 filan da değil 20 ki yaşlarda teyzem çok önünde durdu şimdi affetmiş gidip geliyorlar. Anlamıyorum ki bu annelere ne oluyor kabul eden etmiş almış yani sen mi yanında uyuyican alla halla ....

Canım bence zamana bırakın birbirinizi bırakmayın Allah büyük kaderinse olur zaten dua et bol bol hayırlısıyla olur bu gece hem sana hem kendime ve tüm boşanan kadınlara dua edicem Allah yardımcımız olsun iyi geceler

E ayrılmışsınız zaten adam pes etmiş.Siz pes etmeseniz ne olur ki?

33 yaşında adamın evleneceği kadının kim olacağına hala ailesi karar veriyorsa bu yola hiç girmeyin derim sonuç belli çünkü
Ben ısrar ettim ayrılalım diye. O diyor senin dışında kimseyle evlenmicem

Canım benim Allah razı olsun

Ben ısrar ettim ayrılalım diye. O diyor senin dışında kimseyle evlenmicem
Zamanla görürsünüz evleniyor mu evlenmiyor mu.Israr etmenize o neden oldu ayrıca bunu unutmayın istese ailesine sizi kabul ettirdi çocuk değil ya bu adam yahu

Zamanla görürsünüz evleniyor mu evlenmiyor mu.Israr etmenize o neden oldu ayrıca bunu unutmayın istese ailesine sizi kabul ettirdi çocuk değil ya bu adam yahu
Haklısın ben de bu yüzden ayrılalım dedim ama çok zorlanıyorum acaba mücadele etsem mi diyorum çıkmazdayım

Canım konun da biraz kendimi buldum cevaplamak istedim içini karartmak ve yahut herkes aynı olur diye anlatmadığımı bil öncelikle.
Ben bir evlilik yapmıştım ikinci eş 'in pek aile rızası sonradan olsa da evlendik 1yıl evli kalabildik o kadar karışıldı ki her şeye artık benim canım'a tak etti tekrar boşandık tek celse de .
Şimdi pişman mıyız evet hem de nasıl şimdi de bi ailesine dur diyemedi koruyamadık yuvamızı ayrıldık şimdi de resmen tepe taklak oldu ne ben kimseyi alabiliyorum hayatıma ne de o tekrar mı evlilik ondan başka biriyle hiç sanmıyorum sadece zaman şimdilik 9 ay oldu ama yok olmuyor , dolmuyor boşluğu .

Ne yaparsanız yapın pişmanlık duymayın yeter ki olmuyorsa olmuyordur çaresiz kabullenmek gerekiyor bazen...

Üff. Boşanmış kadınları öcü gibi gören, biricik, el değmemiş (!?), bulunmaz hint kumaşından yapılma oğullarına layık göremeyen bir orta çağ ailesiyle daha karşı karşıyayız.

Bu zihniyette bir ailenin içine girmek istemezdim ben, üstelik ailesine resti çekip kendi kararını kendi veremeyen, üstelik 33 yaşında olmasına rağmen bunu yapamayan bi adamı da koca diye yanımda gezdirmezdim.

Ama madem seviyorsun, madem istiyorsun, söyle bakalım erkek arkadaşına, ailesine karşı çıkıp evlensin seninle. Bakalım kabul edecek mi bunu yapmayı?

Ben şunu bilir şunu söylerim, bir erkek bir kadını gerçekten istiyorsa, değil ailesi, dünya karşısında dursa boş. İsteyip herkese karşı çıkıp evlenen erkeklerin örneğini çok gördüm.
Yeterince istemeyen erkeklerin de bahanelerini çok duydum.

Baştan sorun cikariyorlar ve eş adayın da saglam bir durus sergileyemiyor ayrılma kararı alıyorsa bence bosvermelisin. Huzurun olmaz ezilirsin. Bu yasa gelip de hala evleneceği kadına kendi karar veremeyen, ailesinden saygı gormeyen erkekten pek hayir gelmez sanki.

Evlenip bosaninca ne oluyormuş biri anlatsa bana ya..

İkinci eşinle mi tekrar evlenme durumunuz var. Üzüldüm senin adına. Umarım hayırlısı olsun

Haklısın

Haklısın ben de bu yüzden ayrılalım dedim ama çok zorlanıyorum acaba mücadele etsem mi diyorum çıkmazdayım
Yanında biri olsaydı et derdim ama sevgilin şu an karşı tarafta duruyor o yüzden hayır etme.

Umarım hatasını anlar düzelir bi şekilde ama pek sanmıyorum ne yazık ki.Dilerim çok mutlu olursun onunla veya onsuz

Başıma gelse eğer ne yapardım diye düşündüğüm bır konu.
Çok sevsem de vazgecerdim.
Çünkü 1. Evlilikte aile sıkıntı oldu bitti benim.
2.de de aile ile uyum içinde olmak isterim.

O hiç ayrılma kararı almıyor ki ona göre biz ayrılmıyoruz. Ben ayrılıyorum başkalarıyla görüşmeye çalışıyorum olmuyor. O beni bekliyor. Tekrar görüşüyoruz. Ailesiyle bi daha bozuşuyor. Kısır döngü

Teşekkür ederim

Başıma gelse eğer ne yapardım diye düşündüğüm bır konu.
Çok sevsem de vazgecerdim.
Çünkü 1. Evlilikte aile sıkıntı oldu bitti benim.
2.de de aile ile uyum içinde olmak isterim.
İlk evliliğimde aile ile hiç sorunum yoktu beni çok seviyorlardı. Ama kişi ile anlaşamıyorduk. Uzun süren bi ilişkinin ardından evlenmiştik. Bence yeteri kadar sevgi yoktu. Alışkanlık bağımlılık vardı. Anlaşamadık boşandık. Bunu da çok seviyorum. böyle olması beni üzüyor.

Siz değil o mücadele edecek.
Siz konuşun onunla diyin ki beni gercekten sevip evlenmek istiyorsan aileni ben değil sen ikna edeceksin.
Ailesinin lafına kafası karisiyorsa zaten bu yola girmeyin.
İlerde evlenince ailesi boşan der bosanir.
Siz lütfen gayet ciddi durun onsuz da olur gibi.
Ama artık is sende seni seviyorum fakat ailen razi olmazsa ben kendimi tekrar uzdurmek istemiyorum diyin.
Bakalım nasıl davranacak size ..?

İkinci eşinle mi tekrar evlenme durumunuz var. Üzüldüm senin adına. Umarım hayırlısı olsun
İkinci eşle evlenme durumu değil ailesi çok müdahil oldu diye bitirdik şimdi de sınırları çizemedik diye kendini suçluyor denemek istiyor ama ben artık yoruldum köprüyü geçene kadar sınırları koruyabilir sadece diye cesaret edemiyorum kimseyi de hayatıma sokmak istemiyorum sevgisi bitmiyor.

Dedim onu da dedim. Kimseyle görüşme beni bekle diyor. Ne bileyim Off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…