Erkek arkadaşım hiç evlenmemiş. Ailesi beni istemiyor.

Anladım Canım. Belki bi şans daha vermelisin.

Beni bekle derken ailesini ikna edecek mi yani ?
Evet galiba ama ben nedense güvenemiyorum. Sanırım bi süre ayrı kalmalıyız. Bu ikimize de iyi gelicek. Her şey olacağına varsın. Bi de ben çok dua etmiştim mutsuz bi evlilik olacaksa ailesi karşı çıksın evlenmeyelim diye. Be bileyim böyle olacak

Anladım Canım. Belki bi şans daha vermelisin.
Ben versem o şansı ailem karşı simdi de garip bi duygu bosanınca aklimıza tak etti ne ettik de gittik tek celse de 5 dakikada boşandık uzak bi yere taşınmadık şimdi de pişmanlık fayda etmiyor :)

Evlenme kararı da almıyor anlaşılan. Ben evleniyorum deyip resti cekebilmeli. Tabi eger gerçekten anlasabilecegini dusunuyorsa. Ve ailesi de sırf başkasıyla evlendiniz bosandiniz diye sizi istemeyen cahil cuhela insanlarsa... neden sizi iki arada bir derede bırakıyor? Gidip gidip dönmenize ızin veriyor? Bu yük altında niçin sizi eziyor ki?

Ben versem o şansı ailem karşı simdi de garip bi duygu bosanınca aklimıza tak etti ne ettik de gittik tek celse de 5 dakikada boşandık uzak bi yere taşınmadık şimdi de pişmanlık fayda etmiyor :)
Evet düşünmek için Zaman verseydiniz birbirinize. Ama seviyorsanız aileler için yuva yıkmaya değmez. Bu işler hakkaten çok zor çok

Yeteri kadar cesur değil. Korkak bence

Ayrı kalmak sorunu çözecekse yada daha akıllı düşünüp adım atilacaksa iyi.
Fakat guvenemiyosaniz zaten var sorun.
Kendinizi uzmeyin.
Bilmiyorum belki benimde başıma gelecek büyük konuşmak istemiyorum .
Ama yeteri kadar guvenemeden olmaz ki canım

Yani yapabilir mi onu bilmiyorum. Çok acı çektiğini biliyorum sadece. Allah kimsenin başına getirmesin çok zor.

Bekleyin biraz daha konuşun tekrar.
Yok eğer cabalariniz sonuç vermezse baktın bu adam ailenin sözünden çıkmaz da çelişkili davranırsa tamamen ayrılmak ve önüne bak.
Hayat ondan ibaret değil ki ya .
Çok mutlu olursun umarım oluruz.
Ah keşke benimde sevgilim olsa deeermisim ya :)

Evet düşünmek için Zaman verseydiniz birbirinize. Ama seviyorsanız aileler için yuva yıkmaya değmez. Bu işler hakkaten çok zor çok
O ara o kadar gerildik ki o zamanı bile çok gördük şimdi de sadece zamanla unutmanın peşindeyim o ise yeni den şans istiyor ve ailemle ters düşmemek için şans istediğini bile söyleyemiyorum unuttum sanıyorlar sadece ama gel gör ki içim yangın yeri o yüzden tamamen şiddet , aldatma yoksa bir şans belki verilebilir tabi ki sadece zaman şimdilik...

Bazen diyorum çok uyumlusunuz takıl gittiği yete kadar. Sonra diyorum yaş 30 önüne çıkan fırsatları neden değerlendirmiyorsun. Sonra ayrılmaya çalışıyorum yapamıyorum

Şiddet ve aldatma varsa o ayrı tabi canım ama dediğin gibi Zaman her şeyin ilacı. Hayırlısı olsun. Çocuk var mı.

Bazen diyorum çok uyumlusunuz takıl gittiği yete kadar. Sonra diyorum yaş 30 önüne çıkan fırsatları neden değerlendirmiyorsun. Sonra ayrılmaya çalışıyorum yapamıyorum
Yok ya yaş 30 diyip acele kararlar vermeyin en güzel yasinizdasiniz.
Ama adam sana başkasıyla görüşme diyor acı çekiyor ve ailesine rest te cekemiyor.
Oda eminim zorlanıyor.
Aile sonuçta atılma ki.
Üzmek istemiyor gönüllerini yaparak razi ederek yapmaya çalışıyor.
Birde onun açısından bakıyorum belkide korkuyor. Ailem istemiyo rizalarini almadan nasıl mutlu olacağım diye. Bunuda size soyleyemiyo olabilir.
Zor durum ama .
İnşallah güzel şeyler olur .zaman eN iyi ilac

Şiddet ve aldatma varsa o ayrı tabi canım ama dediğin gibi Zaman her şeyin ilacı. Hayırlısı olsun. Çocuk var mı.
Yok şiddet ve aldatma olmadı hiç öyle olsa hiç düşünmezdim bile kestirip atardım .Çocuk yok ama annelik hasreti oldukça fazla adı bile kondu hayaller , hayatlar...

Hakkınızda hayırlısı olsun oes etmezseniz bir yere kadar direteceklerdir. .

Şimdi evli insanlar neler yapıyolar. Sen evlenip ayrılmışsın. Ne kmsenin nikahndasın ne bişey. Bekarsın. Sıkıntıyı stresi yaşamasan ayrılmazsın. Yaşadığın için huzurun değerini daha çok bilirsin ve daha sağlam evliliğin olur. Daha olumlu olursın herşeye karşı. Onlar seni kaybetmişler bence

Söylüyor zaten istesem rest çekebilirim ama öyle olsun istemiyorum diyor. Belki ya gerçekten Mutlu olamazsam diyendüşünüyodur bilemedim.

O konu şüphe götürmez bi gerçek. Çok sabırlı anlayışlı biri oldum. Eski benden eser yok. Ama işte anlayana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…