- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
alaka ?iş bulana kadar kendime güvenmiyorum çunku etrafımda kimse kalmadı. işe girmemle beni bırakması bir olacak zaten. hergun onlarca başvuru yapıyorum bi tanesi bana gel dese bende ona hadi git dicem
yani ben aldatılmaya ramak kalmış bi kadınım şuane zaten ayrılığın eşiğinden döndük demişsin, beni sosyal medya hesaplarından engelledi demişsin... bunlar bence sorularını cevaplıyor
etrafımda kimse kalmadı. hattımı değiştirdi şirket hattı aldı bana. whatsappa girsem kimle konuştun telefon meşgul çalsa arama geçmişini yolla bana şuan ayrılık acısını paylaşabilceğim tek insan annem. insanın etrafında hiç mi kimse olmaz ona bağımlı olmam için herşeyı yaptı.alaka ?
guveniyorum ama olan biten herşey çok garip bunların nedeni altında yatan sebepler ne onu merak ediyorum. guvenımı sarsacak bişey oldu desem haksızlık etmiş olurum sadece bana ceza vermek adına yaptığı şeyler kafamı karıştırıyor.neden güvenmediğin biriyle berabersin ?
Yok valla dalga gecmek ıcın gulmedım. Okudum konudaki mesajlarını kendı eskı halımı gördum ona güldüm. Yazık valla bız kızlar cıddı safızÇok komik dimi ? Keşke bende gülebilsem ya öyle ozeniyorum ki siz herşeye gülen insanlara.
Su akar yolunu bulur bakalım zaman ne gösterecek. Ona malzeme vermicem bundan sonra bahanesi,ne,olcak kızıp bağırmak için. Malzeme veriyorum afedersin ağzıma sıçıyor. Susmamsa istediği susucam aramıcam sormıcam üstüne düşünce kendini bi halt zannediyor.
benim maddi açıdan durmumum iyi olmasından tut mesleğime kadar aslında herşeyi kompleks yapıyor farkındayım. makyaj yapma açık giyinme yazın sıcağında araba da cam dahi açamıyorum kuzenmle düğünde fotoğraf çektirdim diye aramalarımı engelledi. ay ben napayım nerelere gideyimsus ama kurban rolüne girme... kendine iş edin kendine bak şöyle bir alımlan.... ayyy lise mezunu bile değilmiş okumuş hatunsun, o acayip kompleks yapabilir yanında, içime sinmedi seni ona vermiyelim biz :)
benim maddi açıdan durmumum iyi olmasından tut mesleğime kadar aslında herşeyi kompleks yapıyor farkındayım. makyaj yapma açık giyinme yazın sıcağında araba da cam dahi açamıyorum kuzenmle düğünde fotoğraf çektirdim diye aramalarımı engelledi. ay ben napayım nerelere gideyim
aman o da beni çok istiyo ya zaten. aradı beyfendi havaalanındaymış herzaman ki gibi resmi konuşmalarla haber veriyo. bu ne boyle dedim askerlik arkadaşınla mı konuşuyorsun offf canımı sıktın yıne kapat dedi kapadı telefonu gerizekalı. yer arıyor zzaten bana kızmaya sinir olmayaııı ııhhh beğenmedik bu adamı... seni vermiyoz ona arkasından el sallaaa :)
kendisi de diyor zaten aldatsam ruhun duymaz. cidden nerden ruhum duycak ki... istanbul da da yapar fırsatı çok o aramadan ben aramam onu her sabah 5-6 dan once eve girmez. En son uğrak yeri olan camiide namazını kılar gider yatar. bi yattığında bi de kalktığından haberim var zaten.Paranoya yapıyor gibisin bence canım aldatmak istese şehir fark etmez zaten içinde varsa burnunun dibinde yapar
iş için diyosa iş içindir öyle değilse bile nekadar saklaydeabilirki evlenmeden gerçek yüzünü görürsünüz olur biter , bu korkuyla yaşanırmı yahu bırak zamanaa belki gitmesi hayırlıdır gerçek yüzünü görürsün belkide güvenin dahada artıcak iyice güvenicen..aldatan heryerde aldatır.sen içini ferah tut sürekli güvensiz görünürsen zaten güvenmiyor der koyverir kendini..üzülüp olmamış bişey için ne sıkıyosun canını yahu ne güzel mesleğinde var kimbilir sana kimler gelip neler anlatıyo ders çıkar biraz Her şerde bi hayır vardır[/QUO
canım ne güzel yazmışsın gerçekten teşekkür ederim düşüncelerin için. dışardan anlattığım kadarıyla bilen biri olarak gayet mantıklı şeyler söyluyosun evet ama dediğim gibi kafamda kurmak için okadar çok vaktim var ki acaip bunalıyorum evde..
Tatlım ben antalya da yaşıyorum.biraz direk ve acımasız olacak yorumum ama geçmiş olsunKızlar yardım edin. İçim içimi yiyor. Erkek arkadaşım bu gece iş nedeniyle Antalya ya gidiyor. İş ortalığı çok çapkın. Benimkini de yoldan çıkaracak diye korkuyorum. Çünkü kendine fazla güvenmiyor. Yanında birileri olmandan kız ortamına giremiyor. İçim içimi yiyor. Bugün tartıştık. Gerçekten iş için gidiyorsun dimi? Diye sorduğum için açtı ağzını yumdu gözünü. Zaten aramız iyi değil.Ayrılığın eşiğinden döndük. Ben yeni aile danışmanı çıktım.Fazla sorguluyorum. Millete destek oluyorum ama kendi ilişkim yolunda gitmiyor. Kıskançlığım başıma bela. Kafamda kurup kurup sevgilimi de ilişkimizide huzursuz ediyorum. Lütfen bana destek olun hanımlar.
aile danışmanı nasıl çıktınız ? doktorunuzu fln mı bitirdiniz. yapacak adam her türlü yaparKızlar yardım edin. İçim içimi yiyor. Erkek arkadaşım bu gece iş nedeniyle Antalya ya gidiyor. İş ortalığı çok çapkın. Benimkini de yoldan çıkaracak diye korkuyorum. Çünkü kendine fazla güvenmiyor. Yanında birileri olmandan kız ortamına giremiyor. İçim içimi yiyor. Bugün tartıştık. Gerçekten iş için gidiyorsun dimi? Diye sorduğum için açtı ağzını yumdu gözünü. Zaten aramız iyi değil.Ayrılığın eşiğinden döndük. Ben yeni aile danışmanı çıktım.Fazla sorguluyorum. Millete destek oluyorum ama kendi ilişkim yolunda gitmiyor. Kıskançlığım başıma bela. Kafamda kurup kurup sevgilimi de ilişkimizide huzursuz ediyorum. Lütfen bana destek olun hanımlar.
bir saat önce kızın tekini takip etmiş. ben engelliyim ama ortağının profilinden gördüm. ikiside kızı takibe başlamışlar. kız bunları takip etmediğine göre tanıdıkları biri değil. az once uçaktan indik diye aradığında sordum kimmiş bakıyım dedi. msj attım kimmiş baktın mı dedim s.. git güle güle dedi. adam yerini yaptıBiraz okudum konuyu, yorumlarınızı filan. Objektif yorum yapayım ; çok panik görünüyosun, özgüvenden çok kendine yakıştırmadığın bir adama bağımlılık söz konusu. Ama neden? bir kadın Neden bir erkek için tüm arkadaşlarını siler? Gezme dedi diye gezmez? Kuzeninle fotoğraf çektirmek kötü bişey mi ki bunu sorun edip küsebiliyor? ben tüm bunları kocam için bile yapmam canım silkelen kendine gel, ha bu durumdan zevk alıyorsan ayrı...
Okumuş, kendi ayakları üstünde duran bi kızsın elin oğlu sana kır dizini evde otur deme hakkını nasıl buluyor, kendisinde kızlar ekliyken seni nasıl engelliyor ve sen hala ne zaman takipleşicez diyosun?
Bişey söyleyim tüm bunların sebebi sensin, eğer sen istemezsen kimse sana ambargo koyamaz. Güven kendine, mantıklı kızsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?