Erkek arkadaşım iş nedeniyle Antalya'ya gideceğini soyledi. Yardım ediiiin :((

adam uçaktan indi bana s.... çekti. mesaj aynen şu S.. Git güle güle elim ayağım titrio bu ne şimdi şaka mı ?
Canım bu adamın amacı belli.bu gece alemlere akacak arayıp rahatsız etme diye kısa kesmiş.tatili bitip dönene kadar bu ayaklara devam eder.dönüncede yanında alır soluğu

Canım bu adamın amacı belli.bu gece alemlere akacak arayıp rahatsız etme diye kısa kesmiş.tatili bitip dönene kadar bu ayaklara devam eder.dönüncede yanında alır soluğu
biliyorum farkındayım herşeyin ben. ee napıcam şimdi sessiz mi kalayım yani ? pazartesi gelecek iki gun sesimi çıkarmayıp geldiği zaman tum bunlar olmamış gıbımı davranayım? msjıma cvp bile vermedi gerizekalı ay nasıl sinir oldum

asla yazma arama bence kendisi merak edip mutlaka arar

Bunlar olmamış gibi davranma tabiki.neden yazmadın aramadın derse o msjdan sonra ne söylememi bekliyordun dersin.bu yaptığı şeylerin mantıklı bir açıklaması olur herhalde döndüğünde

asla yazma arama bence kendisi merak edip mutlaka arar
evde duran birini kim niye merak etsin ki ? normal bi ilişki yaşıyor olsak evet belkı nerdeyım kımleyım neden aramıyorum diye merak eder ama evden dışarı adımımı atmadığımı çok iyi biliyor. onun içi rahat o yuzden.olan bana oluyor be canım. herkes hayatını yaşıyor ben ise daha baba evinde esir....

Bunlar olmamış gibi davranma tabiki.neden yazmadın aramadın derse o msjdan sonra ne söylememi bekliyordun dersin.bu yaptığı şeylerin mantıklı bir açıklaması olur herhalde döndüğünde
canım onda mantık diye bişey yok. Asarım keserim afedersin sıçar bırakırım modunda huyuna suyuna gittiğin surece senden iyisi yok ama biraz zekı olduğunu belli et kurcala sorgula o ne dedı bu kım orda napıosun ne işin var bunlardan sadece birini sordun mu senden kötusu yok. beynınde sinir sıkışması varmış bilmem neymiş hastaymış rahatsızmış direkt bahane hazır.

Canim bak henüz 2.5 aylik bir iliski..kac kurtar kendini...donuncede sakin affetme... s.tir cekecek sonra gelip seni suclayip kendini aklayacak...ffazla baglanmadan bitir bu işi. ..bbole bir adamdan hayir gelmez

Uuuu desene en uzak durulması gereken erkek modeli.yanlış anlama tercihini eleştirmiyorum gönül bu.O zaman güzelim üç maymunu oynayacaksın.bi halt yese bile kabullenip susacaksın yada kökten bitirip atacaksın.bu tarz ilişki benimde başımdan geçti baktım olan bana oluyor gittim tam zıttı biriyle evlendim ve çokta mutluyum

Felaket tellalı olmak istemem ama bundan hayır gelmeeeez. Antalya da bi haltlar yicek, dönünce barışmak isteyecek. Niye kendine cepte olmayı ve küfürleri yakıştırıyosun, 2 aylık ilişki salla gitsin, bas tekmeyi.

Canim bak henüz 2.5 aylik bir iliski..kac kurtar kendini...donuncede sakin affetme... s.tir cekecek sonra gelip seni suclayip kendini aklayacak...ffazla baglanmadan bitir bu işi. ..bbole bir adamdan hayir gelmez
çok guzel teşhis.. kesinlikle haksızda olsa kendini aklamayı bılıyor. bağırıp çağırıo vuruyo kırıyo tehditler savuruyor şuan sevgili değiliz düşünücem diyor ama her gel dediğinde de koşa koşa gidiyorum gurursuz gibi. adamın elinin altındayım. ay kendımden nefret ettim yazerken kendimle yuzleştim

Rabbim bozmasın senın adına çok sevindim bu da benim sınavım diyorum. yatıp kalkıp dua ediyorum. umarım çıkış yolunu en kısa zamanda bulurum

Erkekleri birazda biz şımartıyoruz kızlar. Tavrını başta koysaydın keşke. O ağzında dişleri saymış artik değişmez.sen ardına bakmadan uza bence canım.bu adam sadece üzer

Rabbim bozmasın senın adına çok sevindim bu da benim sınavım diyorum. yatıp kalkıp dua ediyorum. umarım çıkış yolunu en kısa zamanda bulurum
Sağol canım da birazda senin elinde bazı şeyler.sınav deyip katlanma.sanada yazık günah

ona sorsan hayatına giren çok afedersiniz o...u kadınları bile aldatmamış kaldı ki beni mi aldatıcakmış. aldatcak olsa boyle rezil yolunda gitmeyen bi ilişkiyi neden devam ettirsinmiş. bitirir yapacağını yapar hayatına yoluna bakarmış. yaptığı açıklama da bu

2 aylıksınız daha.. Adam belli ki gönül eğlendirmeye gidiyor sende el altında bulun ne olur ne olmaz diyor. Gidecek giderken sana s..git diyecek kapatacak ve iki gün sonra soğumuş bi şekilde gelecek sende aaa aşkım gelmiş deyip boyununa atlayacaksın değil mi ? Yapma bunu koy kapının önüne dönerse daha uzağa bırakırsın

Sağol canım da birazda senin elinde bazı şeyler.sınav deyip katlanma.sanada yazık günah
ben ilgine çok teşekkür ediyorum. sonunu merak ediyorum gerçekten emeklerim boşa mı çıkacak yoksa yola girmeyen bi adamı sabrımla saygımla yola mı sokucam. olumlu yapıcı ozverili olmaya çalışıyorum elbet bunun bi karşılığı olacak ya bilmıyorum belkı de kendımı kandırıyorum

normal de olsa o msjın uzerıne 50 defa aramış aradığım içinde küfürleri yemiş olurdum. ama sayenızde tutuyorum kendımı neden dıye bıle sorgulamadım lafı yutmuş oldum belkı ama en azından oncekıler gıbı yıldırana kadar aramıyorum. bu da benım için bi adım. ayrılık fikri de kafama yatmıo değil çunku boyle de acı çekıyorum

Diyorum ya aynı karakteri bende sevmiştim bir zamanlar 16 ayımı verdim.senin gibi değişir diye beklerken.ama olmadı sabır yetmiyor bazen.terk ettim hemde severken bir yıl acı çektim unutmak için depresyona girdim ama inan hiç geri adım atmadım ve unuttum.iyikide oyle oldu.hikayeni kendime yakın bulduğum için ilgilendim.karar yine senin tabi

Kesinlikle ayrılmalısın. Seni seven değer veren erkek bunları yapmaz..

Arkadaşım bu adam seni çok aşağılıyor, bi kendine çeki düzen Ver. neden etrafta erkek mı kalmadı bi manyağı adam etmeye uğraşıyosun. Gönder gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…