- Konu Sahibi su_derince
-
burda yorumlarıyla benı hıc yalnız bırakmayan arkadaslarım ;
dun aksam ustu ogredıklerımden sonra neye ugradığımı anlayamasam da bu sabah güne kafam daha rahatlamış başladım
.....evet kızlar erkek arkadaşım dediğim ŞEREFSİZ sahiden Leyla hanımla bir İLİŞKİ yaşıyormuş HEM de 7 yıldır.
ve şirkette de bunu bilmeyen yokmuş....ayrıntıları yazsam daha da sasırırsınız ama ınanın yazmaya degmez.
ALLAH BÜYÜK....
herkese sevgiler!
Durum kiz erkek kankaligi diil ki arkadaslar. Sevgili bunlar, adini kankalik diye uydurmus gerizekali adam.
Diilse pekala olabilir kiz erkek yakin arkadas. Yok yere bu iliski bicimini yanlis bulnanin manasi yok. Cunku ortada kanka ayagi yok ki yanlis bulunsun. Bunlar zaten 7 yiilik sevgili. Daha kotusu bizim arkadasimiz bilmeden 2. Kadin konumunda.
Bu yuzden leyla ya da kizmayin. O adiye kizin, kankaligi da rahat birakin.
Dul, kankalik olmaz vs diyerek de her iliskiyi zedelemeyin.
Tamam hepsi yanlis da bizim arkadasimiz su derince nin kendisi ise alan adamla ask yasamasi hic mi yanlis diil ? Ilk yanlis orda basliyo.
Belki adam onu begendi ve bu ihtimal icin sevgililik icin ise aldi. Bu daha carpik ve trajik bi olay bence.
Durum kiz erkek kankaligi diil ki arkadaslar. Sevgili bunlar, adini kankalik diye uydurmus gerizekali adam.
Diilse pekala olabilir kiz erkek yakin arkadas. Yok yere bu iliski bicimini yanlis bulnanin manasi yok. Cunku ortada kanka ayagi yok ki yanlis bulunsun. Bunlar zaten 7 yiilik sevgili. Daha kotusu bizim arkadasimiz bilmeden 2. Kadin konumunda.
Bu yuzden leyla ya da kizmayin. O adiye kizin, kankaligi da rahat birakin.
Dul, kankalik olmaz vs diyerek de her iliskiyi zedelemeyin.
Tamam hepsi yanlis da bizim arkadasimiz su derince nin kendisi ise alan adamla ask yasamasi hic mi yanlis diil ? Ilk yanlis orda basliyo.
Belki adam onu begendi ve bu ihtimal icin sevgililik icin ise aldi. Bu daha carpik ve trajik bi olay bence.
Arkadaşım keşke daha önce farketseydin bu olayı.. Hiç mi şikette yakın bir arkadaşın falan yoktu? Seni neden kimse daha önceden uyarmadı? Belki önceden haberin olsa yani bu sevgilinin 7 yıl önce yediği haltı zamanında bilsen o an ayrılırdın 10 yılını bu adamla harcamazdın zaten.
merhaba arkadasım;
sanırım olaya cok vakıf olamadın burgazında dedıgı gıbı atladıgın noktalar var ama sen de haklısın cok yorum y apılınca belkı sıkılıp hepsını okuyamadın ben ıstersen sana tekrar yazayım
! erkek arkadasım ıle 10 yıldır beraberız bu 1o yıl ıcınde ben leyla hanımın adınını ıs arkadası olarak duydum ama toplasan bır kac kez....
tanısmıslıgımız falan olmadı.
ıkıncısı benı İŞE alan erkek arkadasım cunku sevgılısı oldugum ıcın benı ıse aldı ıssız kalmıstım gel bızımle calıs dedı.
ben benı ıse alan bırıyle sonradan cıkmadım anlıycan
Aaa pardon canim. Ben onu 10 yildir tanisiyoruz, 7 aydir cikiyoruz gibi anladim. :))) o zaman son yazdigimi unut. Geri aliyorum. Cok afedersin.
O kdr cok sey okudum ki onu da oyle anlamisim demek ki.
neeeeeeeeeeee...... resmen tüylerim diken diken oldu 7 yıldır birlikteymiş demek pis adiler. peki neden o zaman kadınla beraberken telefonu kadına veriyor da kadın sana " biz arkadaşız vs vs " gibi şeyler söyledi. bu çocuk dikkatleri üzerinden dağıtmak için seninle birlikte olup, gizli gizli bu kadınla devam etti demek ki. elalemin dilinden kurtulmak için belki de.
adiler. boşver canım ya en azından 7 ay birlikte geçirdin onunla. ya yılların böyle geçseydi.. emin ol allah büyük. tepe taklar gelir mutlaka. bence bu kadını bu yüzden işten kovdu patron. daha önce de demiştim kim bilir ne halt yedi de çıkardılar diye.
boşveri allahın sevgili kuluymuşsun kurtuldun...
kendimden de biliyorum. bizzat yaşadım. hiçbir şey gizli kalmıyor. şeytanın işi yok mutlaka duyuyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?