Erkek arkadaşım kanka dediği kadınla sabaha kadar sohbet ediyor....ve ben abartıyorum

burda yorumlarıyla benı hıc yalnız bırakmayan arkadaslarım ;

dun aksam ustu ogredıklerımden sonra neye ugradığımı anlayamasam da bu sabah güne kafam daha rahatlamış başladım

.....evet kızlar erkek arkadaşım dediğim ŞEREFSİZ sahiden Leyla hanımla bir İLİŞKİ yaşıyormuş HEM de 7 yıldır.

ve şirkette de bunu bilmeyen yokmuş....ayrıntıları yazsam daha da sasırırsınız ama ınanın yazmaya degmez.

ALLAH BÜYÜK....

herkese sevgiler!

Son düzenleme:

Neeeeeeee İnanmıyorum yaaa Ne karaktersizmişşş pislik herifff...
Canımm inşallah bundan sonra karsına seni hakeden biri cikar ve cok mutlu olursun

Kankalara bak bee .. 7 yıldır beraberlermiş
Hala anlıyamadığım , sizin burdaki rolünüz ne , ne zamandır birliktesiniz?
Madem o kadınla beraber peki neden senle görüştü , Kankası hiç kıskanmadı mı sizi?
Yani Nasıl kabul etti bile bile ..
Aman neyse.. Verilmiş sadakanız varmış , kurtulmuşsunuz böyle bir pislikten
Allahta bir daha böylesiyle karşılaştırmasın..

Aralarındaki ilişkiyi siz nasıl öğrendiniz
Gerçekten çok büyük ........lik yaptıkları, Allahın adaletine sığının. Dilerim karşınıza sizi mutlu edecek biri çıkar

Bir bu kanka muhabbetleri, bir de abi mabi muhabbetleri beni acaip derecere irrite ediyor; tüylerim dikeeen diken oluyor.

Dürüst olun kardeşim, kendinizi kandırırsınız ancak yok abiymiş yok bacıymış yok kankaymış.

yuh artık yuh konuyu şimdi okumaya başladım sinirlerime hakim olamamışken ilişkilerinin olduğunu yazmışsın. ne güvenilmez ne ikiyüzlü oldu artık insanlar. kanka ayağına ne dolapların döndüğünü gördük bi kere daha hiç üzülme kurtulduğuna şükret Allah daha iyi insanlar çıkarır karşına

Oncelikle gecmis olsun. Yollarinizi bi an once ayirmaniz hakkinizda hayirli olandir. Kadin icin pek cok tahminim var ya icimde kalsin hepsi.
Ama suna sevin bence, madem sevgililer oyle rezil bi iliskileri var ki kadin sevgilisinin onu 7 aydir aldattigi kadinla konusmak zorunda kaliyor. Sevin ki sen bu raddede olan bu kdr gurursuz bi kadin diilsin. Bu acidan sanslisin.
O kadin icin de cok dramatik durum. 7 yillik, belki de ugruna yuvasini yiktigi sevgilisi onu aylardir aldatiyo ve telefonda kadin o sevgiliyle sanki kendisi 2.kadinmis gibi konusuyo. Bu ne vahim durum, bu ne carpiklik, bu ne gurur yiki midir ? O kadina cok uzuldum ben.
Sevgilin ne pislik, ne adi, ne asagilik adammis !
Sen ondan kurtulucaksin ama bu kadin onla bu rezil hayata kim bilir hangi sebepten oturu devam edicek ?
Vay kadinlarimizin haline, vay bize. Su erkeklerin bize yaptiklarina bakin !
Isini sakin birakma, yoluna devam et. Telefon ve mesajlara da hicbir sartta yanit verme. Bi daha da her erkege guvenme.
Is yerinde yasanan asklar da hep yanlistir. Bu adam, iki kadin, iki iliski ve gelinen durum da bunun kaniti.

konuyu okudum canim gercekden sasirdimm.. ben kendi dusuncelerimi belirtmek isterim.. ben hep suna inarim ..erkek ve kiz bana gore kanka olmaz arkadasim... kanka olmaz olsa bile bir sureden sonra bu kankalik donusuyo aska ..cok kez etrafimda gordum bacim dedigi abim dedigi kisilerii .... valla ALLAH KORUSUN BUYUK KONUSMUYORUM AMA BENIM KI OLE BISEY YAPSA yapacaklarimi tahmin bile edemiyorum.. ya tamam goresebilirler ama gunduzler cuvalami girmis arkadasim ya. gece gece neyin gorusmesi bu.. hic anlamam direk resti cekerimm ...

Durum kiz erkek kankaligi diil ki arkadaslar. Sevgili bunlar, adini kankalik diye uydurmus gerizekali adam.
Diilse pekala olabilir kiz erkek yakin arkadas. Yok yere bu iliski bicimini yanlis bulnanin manasi yok. Cunku ortada kanka ayagi yok ki yanlis bulunsun. Bunlar zaten 7 yiilik sevgili. Daha kotusu bizim arkadasimiz bilmeden 2. Kadin konumunda.
Bu yuzden leyla ya da kizmayin. O adiye kizin, kankaligi da rahat birakin.
Dul, kankalik olmaz vs diyerek de her iliskiyi zedelemeyin.
Tamam hepsi yanlis da bizim arkadasimiz su derince nin kendisi ise alan adamla ask yasamasi hic mi yanlis diil ? Ilk yanlis orda basliyo.
Belki adam onu begendi ve bu ihtimal icin sevgililik icin ise aldi. Bu daha carpik ve trajik bi olay bence.

Sanırım konuyu tam okumayan arkadaşlar var su_derince ve erkek arkadaşı 10 yıldır birlikteler 7 aydır da aynı iş yerinde çalışıyolar.

erkek arkadaşı ve leyla hanımda 7 yıl aynı ıs yerınce calısmıs. sonra leyla hanım işten çıkarılmış.

merhaba arkadasım;

sanırım olaya cok vakıf olamadın burgazında dedıgı gıbı atladıgın noktalar var ama sen de haklısın cok yorum y apılınca belkı sıkılıp hepsını okuyamadın ben ıstersen sana tekrar yazayım

! erkek arkadasım ıle 10 yıldır beraberız bu 1o yıl ıcınde ben leyla hanımın adınını ıs arkadası olarak duydum ama toplasan bır kac kez....

tanısmıslıgımız falan olmadı.

ıkıncısı benı İŞE alan erkek arkadasım cunku sevgılısı oldugum ıcın benı ıse aldı ıssız kalmıstım gel bızımle calıs dedı.

ben benı ıse alan bırıyle sonradan cıkmadım anlıycan

Canım senin Allah yardımcın olsun. Okuyunca benim elim ayağım titredi yemin ediyorum. Okadar üzüldüm..
Ne kadar basit kişiliksiz bir adammış bu nasıl bir insanmış. Pislik herif. 7 yıl başkasıyla ilişkisi olmuş. Hiç mi vicdanın sızlamadı 10 yıllık sevgiline ihanet ederken, hangi yürek 7 yıl aldatabilir ya. Bir de kadın senle konuşma cesareti bulmuş kişiliksiz utanmadan yalan söylüyor. O da en az eski sevgilin kadar düşükmüş. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş işte.

Arkadaşım keşke daha önce farketseydin bu olayı.. Hiç mi şikette yakın bir arkadaşın falan yoktu? Seni neden kimse daha önceden uyarmadı? Belki önceden haberin olsa yani bu sevgilinin 7 yıl önce yediği haltı zamanında bilsen o an ayrılırdın 10 yılını bu adamla harcamazdın zaten.

malesef yakın arkadasım yok sırkette cunku calıstıgım kısıler hep erkek şantıyedeyım ben tahmın edersiniz onca erkegın arasında tek bayan caycımız sekreterımız bıle erkek hal boyle olunca kımle ne konuscan ((((

kızlar canım cok ama cok acıdı...

neeeeeeeeeeee...... resmen tüylerim diken diken oldu 7 yıldır birlikteymiş demek pis adiler. peki neden o zaman kadınla beraberken telefonu kadına veriyor da kadın sana " biz arkadaşız vs vs " gibi şeyler söyledi. bu çocuk dikkatleri üzerinden dağıtmak için seninle birlikte olup, gizli gizli bu kadınla devam etti demek ki. elalemin dilinden kurtulmak için belki de.

adiler. boşver canım ya en azından 7 ay birlikte geçirdin onunla. ya yılların böyle geçseydi.. emin ol allah büyük. tepe taklar gelir mutlaka. bence bu kadını bu yüzden işten kovdu patron. daha önce de demiştim kim bilir ne halt yedi de çıkardılar diye.

boşveri allahın sevgili kuluymuşsun kurtuldun...

kendimden de biliyorum. bizzat yaşadım. hiçbir şey gizli kalmıyor. şeytanın işi yok mutlaka duyuyorsun.

Aaa pardon canim. Ben onu 10 yildir tanisiyoruz, 7 aydir cikiyoruz gibi anladim. :))) o zaman son yazdigimi unut. Geri aliyorum. Cok afedersin.
O kdr cok sey okudum ki onu da oyle anlamisim demek ki.

Aaa pardon canim. Ben onu 10 yildir tanisiyoruz, 7 aydir cikiyoruz gibi anladim. :))) o zaman son yazdigimi unut. Geri aliyorum. Cok afedersin.
O kdr cok sey okudum ki onu da oyle anlamisim demek ki.

canım benım tahmin ettim zaten sorun yok:))keske hersey bu kadar cabuk anlasılsa ve cozulse dımı:))))))))

CANIM BENIM DUN BU HABERLERI OGRENIRKEN beni şoke eden ve leyla hanımında işten kovulmasının asıl nedeni olarak bılınen su imiş:

ikisi aynı gün iiş yerinden izin alıyor bır otele gıdıyorlar ıkısı de aynı satte aynı dakıkada kredı kartını bu otelde kullanıyor. kartların ekstraları da sırkete geldıgınden şırkette basta muhasebe bolumundekıler ogrenrek heryere yayılıyor haber ...aşktan gozlerı kör olmalı baksanıza dusunemısler((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…