- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
ya hepsini al ya da hiçbirini de . . .
ay benim bile içim parçalandı ona da bu şekilde açıklasan gözlerinden bir kaç damla yaş süzülür
Kıyamam çok teşekkür ederim. Kendisi gayet hayvansever olsa da çok fazla ölüm gördüğü için biraz katı bu konuda, hani doktorlar da biraz katılaşır ya. Ama bana kıyamaz umarım. Çok üzüleceğimi anlatmam gerek
Merhaba arkadaşlar. Dişi bir kedim var, kısırlaştıracaktık ama operasyondan önce çiftleşme gerçekleşti maalesef. Ben de kıyamadım ve doğurdu. Dört tane yavrumuz oldu, hepsine ayrı ayrı aşığım. İyi ki doğurmuş diyorum.
Sorun şu ki erkek arkadaşım "yavrulardan birini ben alayım" diyor. Kendisi veteriner olduğu için "benim kadar iyi bakamazsın" diyemiyorum. Ama benim kadar şefkat gösteremez sankiHem kardeşleri birbirinden ayırmak da istemiyorum. Ayrılırsak yavruyu verdiğime çok pişman olurum biliyorum ama bu ihtimali de dile getiremem, çok bozuluyor geleceğe dair olumsuz imaya bile.
Bilemiyorum nasıl hayır diyeceğimi şaşırdım. Yavrulara bakınca dört yerine üç yavru göreceğimi düşünmek bile gözlerimi yaşartıyor, onlardan ayrılamam hiçbir şekildeNe diyeyim sizce?
Ayrılırsanız atarsa?
5 kedi bakabilecek misiniz ,
Buyudukleri zaman masraflari vs olacak ,simdi cok sirin ve guzeller ,haklisiniz ama mumkun oldugunca yuvalandirmaya calisin derim
Bes kediye birden surekli olarak bakabilecek misiniz? Anne bir sure sonra reddedecek yavrularini, istemeyecek. Benim evimde de su an uc yavru var. Hepsi sahiplenildi simdiden.
Cok üzüleceğini anlatmaktansa birbirlerinden ayırmaya kıyamadığını anlat bence:) daha kolay olur. İlerde ayrılma durumu gibi bir şeyden dolayı olduğunu da hissetmez hem
Şu an yavru oldukları için kıyamıyorsunuz ama ileride zorlanabilirsiniz 5 kediye birden bakmaya. Benim 1 tane köpeğim var severek bakıyorum yüksünmüyorum hiç ama 1 tane bile kolay değil kaldı ki 5 can aynı evde, zor. Bence sahiplendirmeye bakın şimdiden.
Ikisini alsa nasil olur hem tek basina sikilmaz hayvan.
en büyük derdiniz böyle olsun ne kadar tatlı bir dert :)
bence biraz büyüsünler ondan sonra alsın zaten bi evde 4 kedi çok fazla diğerlerini de sahiplendirirsiniz nasılsa.
Yavrulara bakınca dört yerine üç yavru göreceğimi düşünmek bile gözlerimi yaşartıyor, onlardan ayrılamam hiçbir şekilde
E bunu direk deyin işte, benim kedim Yok ama olsa bende veremezdim.
Kediler 15-20 yıl yasıyor, 5 kedıyede ömür boyu bakabılecek misiniz? Ona göre sahiplendirme yapın. Bılmıyorum evınız de mı bakıyorsunuz ama evinizde de değilse sahıplenılmelerı onlar ıcın daha iyi. Ömür boyu kardeş, anne olarak kalmıyorlar zaten.
Canim biz kadinlarda olan annelik sefkatinden dolayi hissettiklerini anlayabiliyorum ama kediler biz insanlar gibi hissetmiyorlar. Kedi sutten kestikten sonra artik kendi cocugu veya kardesi gibi gormuyor onu. Onun icin bir yabanci oluyor. Yalniz kalmamasi acisindan 2 kedi olabilirler evde. Kedinin emzirme suresi 2 ay.
3-4 aydan sonra hepsinin bir arada durmasina gerek yok. Hem bakimi zor hem de masrafli. Gerci erkek arkadasin vet oldugu icin saglik giderleri olmaz ama mama ve tuvalet masrafi olur tabi.
Evet biliyorum daha önce dişi kedi oldu evimizde, tabii yıllar önceydi ama iki üç ay sonunda yavruları yanına yaklaştırmadığını hatırlıyorum. O dengeyi bahçe içindeki iki ev sayesinde kuracağımızı düşünüyorum. Ne bileyim kıyamıyorum hani samimi söylüyorum benden iyi bakabilecek birini görsem bağrıma taş basar veririm ama sevgi ve ilgi anlamında çok zor.
Yavrulara özel hassas tartı aldım mutfak tartısı ve iki günde bir ölçüp gramlarını takip ediyorum düşünün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?