- 24 Nisan 2017
- 243
- 252
- 18
- 40
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Merhaba arkadaşlar. Dişi bir kedim var, kısırlaştıracaktık ama operasyondan önce çiftleşme gerçekleşti maalesef. Ben de kıyamadım ve doğurdu. Dört tane yavrumuz oldu, hepsine ayrı ayrı aşığım. İyi ki doğurmuş diyorum.
Sorun şu ki erkek arkadaşım "yavrulardan birini ben alayım" diyor. Kendisi veteriner olduğu için "benim kadar iyi bakamazsın" diyemiyorum. Ama benim kadar şefkat gösteremez sankiHem kardeşleri birbirinden ayırmak da istemiyorum. Ayrılırsak yavruyu verdiğime çok pişman olurum biliyorum ama bu ihtimali de dile getiremem, çok bozuluyor geleceğe dair olumsuz imaya bile.
Bilemiyorum nasıl hayır diyeceğimi şaşırdım. Yavrulara bakınca dört yerine üç yavru göreceğimi düşünmek bile gözlerimi yaşartıyor, onlardan ayrılamam hiçbir şekildeNe diyeyim sizce?
kardesleri ayirmak istemiyorum cok uzuluyorum dusununce diyinMerhaba arkadaşlar. Dişi bir kedim var, kısırlaştıracaktık ama operasyondan önce çiftleşme gerçekleşti maalesef. Ben de kıyamadım ve doğurdu. Dört tane yavrumuz oldu, hepsine ayrı ayrı aşığım. İyi ki doğurmuş diyorum.
Sorun şu ki erkek arkadaşım "yavrulardan birini ben alayım" diyor. Kendisi veteriner olduğu için "benim kadar iyi bakamazsın" diyemiyorum. Ama benim kadar şefkat gösteremez sankiHem kardeşleri birbirinden ayırmak da istemiyorum. Ayrılırsak yavruyu verdiğime çok pişman olurum biliyorum ama bu ihtimali de dile getiremem, çok bozuluyor geleceğe dair olumsuz imaya bile.
Bilemiyorum nasıl hayır diyeceğimi şaşırdım. Yavrulara bakınca dört yerine üç yavru göreceğimi düşünmek bile gözlerimi yaşartıyor, onlardan ayrılamam hiçbir şekildeNe diyeyim sizce?
Ben cocuklarimdan ayrılamam de anamm Allah korusun ,bitane oglum var benimde ,dogurucam üç ay sonra , doğum korkusu değil ,dogum yapınca gelen giden oğlumu kaçırır bişey olur diye stresi sardı ,değil veterinere kocama anama bile güvenip emanet etmem ,vermeyi konu dahi edemem .. verme sakin verme bak daha geçen gün komşum verdi kedisini bogure bogure kapima dayandı oğlumu geri istiyom diye ,suanki versem mi acaba duygusunun verdiği üzüntü ×1500 çok pişman olursun evlenince hepimiz gelicez zaten babası de ,
Uww aşk dolu dizgin devam ediyo çok sevindim yaa :)) bence de kardeşleri ayırmayın birbirinden aynı bu şekilde de söyleyin
kardesleri ayirmak istemiyorum cok uzuluyorum dusununce diyin
Kedilerde anne baba kardeş mefhumu yok.Anne bir süre sonra çocukları evden kovacak.Kardeşler de birbirleriyle çiftleşebilir hatta anneleriyle bile.Bu yüzden bence bir an önce hazır yavrularken yuva bulun büyüyünce koca kedileri kimse de almıyor zaten.
Ben kucukken komsumuzun kedileri yavrulamisti. Yavrulardan bazilarini aldilar mi caldilar mi tam hatirlamiyorum ama anne gunlerce aglaya aglaya mahalleyi dolanmisti. Illa almak istiyorsa annenin yavrulari ozgur birakmasini beklesin. Yazik ya bebek onlar.
eğer üzüleceksen verme canım . fakat anne sütü almayacaksa tek de yaşayabilir . kardeşlerinden ayrı yani.Merhaba arkadaşlar. Dişi bir kedim var, kısırlaştıracaktık ama operasyondan önce çiftleşme gerçekleşti maalesef. Ben de kıyamadım ve doğurdu. Dört tane yavrumuz oldu, hepsine ayrı ayrı aşığım. İyi ki doğurmuş diyorum.
Benim kedim de 3 tane yavruladı. :) 2 ay kadar bizimle kaldılar çünkü emiyorlardı, zaten son zamanlarda annesi onları istememeye başladı... 2 tanesini erkek arkadaşıma verdim (ayrıldık ama iyi bakıyor), 2 kardeş ayrılmamış oldu.
Evde bir yavru kaldı. Onu da babama vereceğiz. O 2 yavru gittiğinde anne hiç aramadı fakat bizimle kalan yavru çok ağladı, çok aradı onları 2-3 gün boyunca fakat şimdi alıştı, sıkıntı yok...
Sütten kesilmelerini bekleyin, zaten annenin davranışları size sinyal verecek. Durup dururken onlara hırlayacak, hatta biraz hırpalayacak... O zaman vermenin zamanının geldiğini göreceksin...
İlerde kardeş olduklarının farkına varmadan yaşayacaklar zaten canım. Bence ver tek başına o kadar kediye bakamazsın gibi.
Kedilerde kardeş vs kavramı yok ki kardeşlerini arasınlar ya da özlesinler. 2-2 buçuk aydan sonra bağımsız birer birey oluyorlar :) 5 kediye bakmak herkesin harcı değil, ileride kesinlikle bakarım diyemiyorsanız şimdiden sahiplendirmeyi düşünün, erkek arkadaşınıza ya da değil ama araştırın şimdiden..
eğer üzüleceksen verme canım . fakat anne sütü almayacaksa tek de yaşayabilir . kardeşlerinden ayrı yani.
Kediler candır, beş kediye bakabileceğinizi varsayıyorum bu konuyu açtığınıza göre. Kardeşleri ayıracağım diye düşünmeyin hem veterinermiş kendisi hiçbir şey olmaz çünkü kediler doğada da kardeşleriyle birlikte yaşayan canlılar değiller. Sosyaller ama aile bağları fazla gelişmiş değil. Biraz daha büyüsün öyle alsın en azından. Belki o da bir kedi istedi bunun da sizin kedinizin yavrularından biri olmasını istemiştir bence çok güzel bir şey bu. Hem haber alabileceksiniz sürekli, hem iyi bakılacak hem de sevgilinizle aranızdaki iletişim biraz daha güçlenecek.
Dur kız bi saniyeönce bi konuyu açıklığa kavuşturmam lazım. Erkek arkadaşım dediğin şu kediyi kurtarırken gelen çocuk mu? Oldu mu o iş yoksa?
Ayyy ben tahmin ettiydim zaten:)) ilk yorumu ben yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Allah mutlu mesut etsin kedicikleri de öpüyorumAyyy evet :) Soruyu görünce başlangıcımızı hatırladım içim kıpır kıpır oldu
Aaa o senmiydinn??Ayyy evet :) Soruyu görünce başlangıcımızı hatırladım içim kıpır kıpır oldu
Ayyy ben tahmin ettiydim zaten:)) ilk yorumu ben yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Allah mutlu mesut etsin kedicikleri de öpüyorum
Aaa o senmiydinn??
Valla çok sevindim:)
Oğlanı kaptın hadi ama kediyi verme yaa:))
İleride inşallah aynı evde ikiniz bakarsiniz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?