- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
siz sokak hayvanı için belediyeyi aramıştınızda gelen veteriner mi bu sevgili? sanki öyle bir konu hatırlıyorum. bence hassasiyetinizi anlayacaktır kesinlikle..
Evet konu bir daha açıldığında duygularımı saklamayacağım.. Çok teşekkürler.
Şefkatim yeter ki ailem de çok iyi bu konuda. Maddi olarak da yük olmaz bize. Niye sıkıntı olsun ki
Hihi biz de tartıyoruz her gün :) Birbirleriyle oynamaya başladılar, annelerinin kafasına filan çıkıyorlar zibidiler :) Benim sizin gibi bahçe imkanım olsa asla bırakmazdım. Evde iki kedim var. Sizin imkanınız varsa bırakmayın. Veterinermiş zaten, eline dünya kadar yavru geçecek. Aynen yazdığınız gibi söyleyin ona da. Bırakmak istemiyorum diye. Anlayacaktır eminim. Ayrılığı katmayın hiç konuşmaya. Uzun ömürlü, sağlıklı olsunlar inşallah. :) Sevgiler :)
Evet önceki konum tanışmamıza dair. O günden bu güne geldik işte... İyi biri, anlayış gösterecektir kesinlikle ama bakamayacağını düşündüğümü hissetmesin istedim. Alınmaz inşallah
Bahçedeki diğer evde yaşayacaklar yani sorun olmaz diye düşünüyorum
o minvalde yaklaşmayın.. sen istedin ama annemler falanda kardeşleri ayırmak istemiyor çok bağlandık ailecek hangisi giderse gitsin vicdanen rahat edemeyeceğiz o yüzden beni anlayışla karşılamanı istiyorum deyin bence..
Biraz büyüsün olgun bi kedicik olunca verin madem. Hayvan sevgisi var muhtemelen merak etmeyin iyi bakar :)
Bahçe imkanı varsa olur ya, ben benimki gibi apartman dairesi diye düşünmüştüm açıkçası :) Bahçe imkanı varsa, maddi manevi yetebilecekseniz bakın tabi ne güzel. Sevgilinize de aynen burada yazdığınız gibi açıklarsınız ama açık kapı bırakın yine de belki biraz büyüdüklerinde birini alabilir. Veteriner hekim olan biri de eminim şefkatli bakacaktır, hayvanlara karşı şefkatli olmasa sanırım bu mesleği seçmezdi. :)
Şu an yavru oldukları için kıyamıyorsunuz ama ileride zorlanabilirsiniz 5 kediye birden bakmaya. Benim 1 tane köpeğim var severek bakıyorum yüksünmüyorum hiç ama 1 tane bile kolay değil kaldı ki 5 can aynı evde, zor. Bence sahiplendirmeye bakın şimdiden.
Konu sahibi kusura bakmaz herhalde
Köpek bakan birini buldum soracağım
Eviniz apartmanda mı
Bir de aile ile mi yalnız mı bakıyorsunuz
Biz de istiyoruz da özellikle kışın sabah Nasıl gezdiriliyor fikir istiyorum
Zira biz evden çıkarken bile karanlık evden Çıkmadan bir saat önce gezdirsem sabah ezanı bile okunmamış olacak o saatte dışarıda olmak da sıkıntı bir de uyanır mı o saatte
Yani bu köpek sahibi olanların evde onları gezdirecek bir başka yakını mı
Var
Bir türlü o konuda açıklayıcı yazı bulamadım günde iki kere sabah akşam
gezdirin yazılmış genelde de sabah Nasıl
Yapılıyor yazılmamış
Teşekkür ederim
Ay hatırlıyorum ben seni. Çok poncik bir konun vardısevgili oldunuz demek ay çok iyi
Bence de verme yayazık ayrilmasinlar kardeşler birbirinden Annem çok üzüldü verme kızım kimseye dedi falan de bence
Ben olsam vermem kıyamam mumkun degıl
Maddi olarak dışardaki kedılere bakmak yük olan bişey degıl zaten. Orta halli bir mama alarak dışarda 10-15 kedıye bıle bakıyorum ama evdekı tek kedının masrafı dısardakılerden çok oluyor. İlla bakarım dıyorsan tabıkı senın bılecegın iş, açıklarsın kendını vermezsın :)) Mutlu mutlu yasayın
Yok ben tek başıma apartman dairesinde bakıyorum. Benim yıllardır var eskiden ailemleydim şimdi ayrı eve çıkınca köpeğimi de yanıma aldım. Ben işe gitmeden yarım saat önce gezdiriyorum bir de işten döner dönmez. Yani sabah çıkartmadan olmaz mutlaka bir rutin belirlenmeli. Rutininiz uyumsuz olacaksa ben köpek sahiplenmenizi önermem. Çok zorlanırsınız hem siz hem de köpeğiniz.
Büyüsünler veriyim de o zamana kadar vazgeçmiş olur belki. Hem de yavrular birbirinden bağımsızlaşır biraz.
biraz büyüsünler gözlemleyin öyle karar verin misal benimkiler yavruyken dişi olan erkek olanlardan ayrı takılıyordu , erkek kediler birbiriyle oynuyordu , birbirlerine aşırı baglı kedilerse ayırmak gereksiz.
Evden kaçta çıkıyorsunuz peki
Burada sabah hava 8 de aydınlanıyor kışın
Saat 7 de her yer zifiri karanlık
Yani o da uyanır mı bilemedim
Sonuçta biz 8 de çıkıp akşam 5-6 da geleceğiz hep karanlıkta gezecek kışın gibi geldi de
Bunalır mı acaba dedim
Konu sahibi kusura bakmaz herhalde
Köpek bakan birini buldum soracağım
Eviniz apartmanda mı
Bir de aile ile mi yalnız mı bakıyorsunuz
Biz de istiyoruz da özellikle kışın sabah Nasıl gezdiriliyor fikir istiyorum
Zira biz evden çıkarken bile karanlık evden Çıkmadan bir saat önce gezdirsem sabah ezanı bile okunmamış olacak o saatte dışarıda olmak da sıkıntı bir de uyanır mı o saatte
Yani bu köpek sahibi olanların evde onları gezdirecek bir başka yakını mı
Var
Bir türlü o konuda açıklayıcı yazı bulamadım günde iki kere sabah akşam
gezdirin yazılmış genelde de sabah Nasıl
Yapılıyor yazılmamış
Teşekkür ederim
Yok ben tek başıma apartman dairesinde bakıyorum. Benim yıllardır var eskiden ailemleydim şimdi ayrı eve çıkınca köpeğimi de yanıma aldım. Ben işe gitmeden yarım saat önce gezdiriyorum bir de işten döner dönmez. Yani sabah çıkartmadan olmaz mutlaka bir rutin belirlenmeli. Rutininiz uyumsuz olacaksa ben köpek sahiplenmenizi önermem. Çok zorlanırsınız hem siz hem de köpeğiniz.
Evden kaçta çıkıyorsunuz peki
Burada sabah hava 8 de aydınlanıyor kışın
Saat 7 de her yer zifiri karanlık
Yani o da uyanır mı bilemedim
Sonuçta biz 8 de çıkıp akşam 5-6 da geleceğiz hep karanlıkta gezecek kışın gibi geldi de
Bunalır mı acaba dedim
Çıkmadan da olmaz ama mecburen karanlıkta çıkacak illa ki sahiplenmek istiyorsanız ve işe erken gidiyorsanız. Ben 6.30-7 arası kalkıyorum, bazen benimki gelip uyandırıyor. Beraber kahvaltımızı ediyoruz sonra hemen çıkarıyorum. Döndüğümde de hızlı bir duş alıp hazırlanıp çıkıyorum. İşten döner dönmez de hemen elimi yüzümü yıkayıp saçlarımı toplayıp spor ayakkabılarımı geçirdiğim gibi tekrar çıkarıyorum. Bir de benimkinin biraz egzersiz ihtiyacı oluyor, akşam yürüyüşünü uzun tutuyorum. Konu sahibinin de konusunu sabote etmeyeyim başka sorularınız olursa özelden sorabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?