Erkek arkadaşım kedimi sahiplenmek istiyor :(

siz sokak hayvanı için belediyeyi aramıştınızda gelen veteriner mi bu sevgili? sanki öyle bir konu hatırlıyorum. bence hassasiyetinizi anlayacaktır kesinlikle..

Evet önceki konum tanışmamıza dair. O günden bu güne geldik işte... İyi biri, anlayış gösterecektir kesinlikle ama bakamayacağını düşündüğümü hissetmesin istedim. Alınmaz inşallah

Evet konu bir daha açıldığında duygularımı saklamayacağım.. Çok teşekkürler.

Şefkatim yeter ki ailem de çok iyi bu konuda. Maddi olarak da yük olmaz bize. Niye sıkıntı olsun ki

Maddi olarak dışardaki kedılere bakmak yük olan bişey degıl zaten. Orta halli bir mama alarak dışarda 10-15 kedıye bıle bakıyorum ama evdekı tek kedının masrafı dısardakılerden çok oluyor. İlla bakarım dıyorsan tabıkı senın bılecegın iş, açıklarsın kendını vermezsın :)) Mutlu mutlu yasayın

Ahh çok tatlılar değil mi :) Bizimkiler de fıtı fıtı yürümeye başladı evin içinde, birbirleriyle oynamaya da bayılıyorlar. İzledikçe mutluluk hormonu salgılıyorum Hele bir de tartıp gram aldıklarını görünce... İnşallah iyi bakabilirim ve çok sağlıklı büyürler. Elimden geleni yapacağım onlar için. Siz de fazlasını yapmışsınız, vermek zorunda kaldığınız yavrular için sakın üzülmeyin.. İyi dilekleriniz için de çook teşekkür ederim, kedilerinizle beraber mutluluklar dilerim :)

Evet önceki konum tanışmamıza dair. O günden bu güne geldik işte... İyi biri, anlayış gösterecektir kesinlikle ama bakamayacağını düşündüğümü hissetmesin istedim. Alınmaz inşallah

o minvalde yaklaşmayın.. sen istedin ama annemler falanda kardeşleri ayırmak istemiyor çok bağlandık ailecek hangisi giderse gitsin vicdanen rahat edemeyeceğiz o yüzden beni anlayışla karşılamanı istiyorum deyin bence..

Bahçedeki diğer evde yaşayacaklar yani sorun olmaz diye düşünüyorum

Bahçe imkanı varsa olur ya, ben benimki gibi apartman dairesi diye düşünmüştüm açıkçası :) Bahçe imkanı varsa, maddi manevi yetebilecekseniz bakın tabi ne güzel. Sevgilinize de aynen burada yazdığınız gibi açıklarsınız ama açık kapı bırakın yine de belki biraz büyüdüklerinde birini alabilir. Veteriner hekim olan biri de eminim şefkatli bakacaktır, hayvanlara karşı şefkatli olmasa sanırım bu mesleği seçmezdi. :)

Evet bu çok mantıklı, hatta "babam neden verdin kime verdin der, açıklayamam" diyebilirim :)

Biraz büyüsün olgun bi kedicik olunca verin madem. Hayvan sevgisi var muhtemelen merak etmeyin iyi bakar :)

O zaman bir daha düşüneyim... Hayvanları seviyor tabii ki ama işi çok yoğun, yeterince ilgilenir mi ki. Çok sağolun..

Çok teşekkür ederim :) Bahçe imkanı olmasa zordu, bir apartman dairesine tıkmak istemezdim 5 kediyi. Ama bizimle mutlu olacaklarına inanıyorum şartlarımız dahilinde. Zaten en ufak sıkıntıda erkek arkadaşım uğruyor kontrol ediyor, içimi ferahlatıyor :) Üstesinden geliriz umarım, çok sağolun

Ay hatırlıyorum ben seni. Çok poncik bir konun vardı sevgili oldunuz demek ay çok iyi
Bence de verme ya yazık ayrilmasinlar kardeşler birbirinden Annem çok üzüldü verme kızım kimseye dedi falan de bence

biraz büyüsünler gözlemleyin öyle karar verin misal benimkiler yavruyken dişi olan erkek olanlardan ayrı takılıyordu , erkek kediler birbiriyle oynuyordu , birbirlerine aşırı baglı kedilerse ayırmak gereksiz.

Konu sahibi kusura bakmaz herhalde

Köpek bakan birini buldum soracağım

Eviniz apartmanda mı

Bir de aile ile mi yalnız mı bakıyorsunuz

Biz de istiyoruz da özellikle kışın sabah Nasıl gezdiriliyor fikir istiyorum

Zira biz evden çıkarken bile karanlık evden Çıkmadan bir saat önce gezdirsem sabah ezanı bile okunmamış olacak o saatte dışarıda olmak da sıkıntı bir de uyanır mı o saatte

Yani bu köpek sahibi olanların evde onları gezdirecek bir başka yakını mı
Var

Bir türlü o konuda açıklayıcı yazı bulamadım günde iki kere sabah akşam
gezdirin yazılmış genelde de sabah Nasıl
Yapılıyor yazılmamış

Teşekkür ederim

Yok ben tek başıma apartman dairesinde bakıyorum. Benim yıllardır var eskiden ailemleydim şimdi ayrı eve çıkınca köpeğimi de yanıma aldım. Ben işe gitmeden yarım saat önce gezdiriyorum bir de işten döner dönmez. Yani sabah çıkartmadan olmaz mutlaka bir rutin belirlenmeli. Rutininiz uyumsuz olacaksa ben köpek sahiplenmenizi önermem. Çok zorlanırsınız hem siz hem de köpeğiniz.

Ay hatırlıyorum ben seni. Çok poncik bir konun vardı sevgili oldunuz demek ay çok iyi
Bence de verme ya yazık ayrilmasinlar kardeşler birbirinden Annem çok üzüldü verme kızım kimseye dedi falan de bence

Çok teşekkür ederiim :) Evet ilişkimiz devam ediyor, mutluyuz da şükür

Benim de aklıma yattı böyle demek. "Ailem çok üzülür neden verdin derlerse açıklayamam" diyeceğim :) Tekrar teşekkür ederim

Ben olsam vermem kıyamam mumkun degıl

Yok kıyılacak gibi değil hepsine ayrı ayrı bayılıyorum gerçekten

Gerçekten çalışmak için en büyük motivasyonum onlar, hatta devamlı "beş kişilik ikinci ailemiz var para lazım" diyorum espri niyetine :) Hoş anne babam da maddi olarak yardımcı olur... Ayrılmamıza gerek yok diye düşünüyorum :) Çok teşekkürler

Evden kaçta çıkıyorsunuz peki

Burada sabah hava 8 de aydınlanıyor kışın

Saat 7 de her yer zifiri karanlık

Yani o da uyanır mı bilemedim

Sonuçta biz 8 de çıkıp akşam 5-6 da geleceğiz hep karanlıkta gezecek kışın gibi geldi de

Bunalır mı acaba dedim

Büyüsünler veriyim de o zamana kadar vazgeçmiş olur belki. Hem de yavrular birbirinden bağımsızlaşır biraz.

Evet belki kendiliğinden vazgeçer ama beklentiye girmesi ihtimali de var.. Bakalım bir çaresine bakacağım :)

biraz büyüsünler gözlemleyin öyle karar verin misal benimkiler yavruyken dişi olan erkek olanlardan ayrı takılıyordu , erkek kediler birbiriyle oynuyordu , birbirlerine aşırı baglı kedilerse ayırmak gereksiz.

Şimdi çok ufaklar tabii yeni yeni oyuna başladılar ama beraber uyumaları falan öyle güzel ki. Bence o da kıyamaz, "alacak olduğun sen işteyken mahzun mahzun seni bekleyecek" diyeceğim vicdanına oynayacağım :)

Çıkmadan da olmaz ama mecburen karanlıkta çıkacak illa ki sahiplenmek istiyorsanız ve işe erken gidiyorsanız. Ben 6.30-7 arası kalkıyorum, bazen benimki gelip uyandırıyor. Beraber kahvaltımızı ediyoruz sonra hemen çıkarıyorum. Döndüğümde de hızlı bir duş alıp hazırlanıp çıkıyorum. İşten döner dönmez de hemen elimi yüzümü yıkayıp saçlarımı toplayıp spor ayakkabılarımı geçirdiğim gibi tekrar çıkarıyorum. Bir de benimkinin biraz egzersiz ihtiyacı oluyor, akşam yürüyüşünü uzun tutuyorum. Konu sahibinin de konusunu sabote etmeyeyim başka sorularınız olursa özelden sorabilirsiniz.

Sorun değil arkadaşlar bilgi paylaşıyorsunuz ne olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…