Erkek arkadaşım kumar oynuyormuş, ben delirmek üzereyim

Ne yaşayacağımızı bir Allah biliyor ama öğrendiğimden beri aklıma bunlar geliyor, şimdiden 3 4 senelik borç var bildiklerim sadece bunlar.. Üstüne ne karakter kalmış ne kişilik adamlarda.. Eşini, çocuğunu da gözü görmemiş hiçbirinin. Çok üzüldüm ablanız adına, evlenmeden haberi yok muydu bu durumdan sonradan mı başladı eski eşi?

İdda ve yasaklı madde kullananların oynamıyorum kullanmıyorum sözlerine itibar etmeyin.. eşlerini bu şekilde kandıran yeminler edip.aptal yerine koyan çok eş gördüm ,sizde bunlardan biri olursunuz.. eşin her haltı yer çevren ne mal olduğunu bilir eşinizin ama sizi üzmemek adına susarlar.. ömür boyu şüphe içinde yaşarsın eltimin kocası her haltı yer sabaha kadar içer eşim benim alkolu içmiyor diye ortalarda salınır.. 5 senedir

Tedavi görmesi kesin ama kesin şart yoksa asla bırakamaz tanidigimin 1 ay içinde 500 bin TL gitti binanda öğrendi annesi babası dunyalari başına yikildi araba kredi ile vs vs halen borç ödüyorlar bunlarla ilgili merkezler var ücretsiz destek alabilir kendinde isterse yoksa varya cebindeki yemek parasını dahi gözü görmez ne kadar olursa olsun kumara yatırır çünkü bu bir hastalık Allah yar ve yardımcısı olsun kendisinin zor sen binsekilde belki ayrılır kurtulur vs vs ama arkadaşınızin durumu gerçekten kötü bizzat göz önünde yaşadığım için olayı bu kadar hakimim konuya hastalık bu tedavisiz asla ama asla geçmez sonrasında kendine zarar vermeye kadar gider borçlar yüzünden bunalım dan sizin ona yapabileceğiniz son iyilik onu tedaviye itmek inanın çok sevap işlemiş olursunuz

Niye deliriyorsun ki. Sacinda olmasinda sac bağında olsun ,keser atar kurtulursun derler .
En yakın arkadaşım böyle bir olay yaşadı. Hicbir suphemiz yoktu .adam gayet medeni soysal dört dörtlük diyeceğimiz biriydi. Küçük bir ılçede subaydı yani oranın en tanınmış komutanıydı diyeyim
Tüm esnaf tanıyor. Neyse arkadaşın babası bir sorustuyor ki ,adamın ucan kuşa borcu var, millet yaka silkiyor, herkes tanıyor bir biz tanıyamamışız.
Arkadaşım çok s3vdigi halde nişanı attı. Dünyanın sonu değil yani. Hayatı cehennem etmeye degmez

Uzak durun , iflah olmaz bu adam...

Kocan değil sevgilin. Yol yakınken Allah sana sır kapılarını açmış bu adamdan kaç diye. Bu adam için bu kadar uzun konu acmani bile anlamadım. Açman gereken konu şuydu. Sevgilim ev kredi borcu ödediğini soyluyordu. Meğer kumarbaz çıktı. Ayrıldım kurtuldum. Kızlar gözünüz açık olsun . Her lafa inanmayin diyip sosyal mesajını verip bitirirdin.

Hayatınızı mahvetmek istiyorsanız buyrun evlenin böyle bir adamla sadece ömrümüzü mahvedersiniz çünkü bir insan 7sinde ne ise 70inde de odur
Evlilik gibi bir fikir yoktu zaten gündemde. İstesek de bu kadar borçla seneler sürerdi zaten. En azından kendisinin farkındaydı. 15 seneyi buluyor eğer yanlış bilmiyorsam oynama süresi. Kaybettiklerini görüp bırakmadıysa zaten mümkün değil

Maddi destek olduğum için bile yanımda olabilir diye düşünüyorum kaç gündür. Sanki para isteyeceği zaman daha bir ilgi alakalıydı, ya da ben olayları birbirine bağlamaya başladım artık. Ailem susmaz, çevremde susmaz. Kabul edecek bir ortam yok kaybedeceğim sadece maddiyat olmaz zaten. Bir ömür böyle yaşayamam ne için, kim için olursa olsun

Üstü başı bile son zamanlarda düzelmeye başladı ben fuzuli görüyorum işte 2 tane varken 3.yü almayayım diye diyordu, bahaneleri asla bitmedi bu konuda. Yardım alacak biri de değil çünkü oynamıyorum diyor.. Keşke tedavi olsa ben insan olarak yanında olup yol göstermek isterdim ama 1 senede acımadan 50 60 harcayan adama güvenip de bir ömür yaşayamam. Bir süre sonra ne sevgi ne sabır ne güzel bir şey kalır içimde. Şimdi bitsin en azından.

Dışarıdan bakıldığında etrafımdaki en düzgün insan diyebilirim, görünüşte yani. Aşırı hassas eleştiriye ve insanların ne düşündüğüne çok dikkat eder. Ama gel gör ki batağa çekiyor beni maddi manevi.
Ayrılık dışında bir yol görünmüyor zaten arkadaşınız kendisi için en hayırlısını yapmış. Şimdi bile bir sürü şüphe varken aklımda evlenip işleri karmaşık ve daha yıkıcı hale getirmeye gerek yok.

Bırakmamış bırakmıyor bırakmaz.
Varsa şu an size borcu onu alın ve ayrılın.
Geçerli bir sebep ile borcu olsaydı ödenir gider derdim belki ama kendinizi de bu bataklığa sürüklemek istemiyorsanız daha uzatmadan bitirin işi.

Aynen son zamanlarda ben de çok şükrediyorum, haberim olmasaydı veya geç öğrenseydim ne halde olurdum bir Allah biliyor. Keşke biraz daha açıkgöz olsaydım 1,5 sene bile kaybetmezdim. Fazla güvendim ya da güvenmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…