Erkek arkadaşım kumar oynuyormuş, ben delirmek üzereyim

Hızlıca uzaklaşın , kumar bağımlısı bir kuzenim var , ne evler ne arabalar ne evlilikler batırdı da hala akıllanmadı. Gerçekten hızlıca uzaklaşın size yazık olur.

Bana borcu var ufak tefek, şu an istese de gönderemez daha ay ortası ama sanmıyorum cebinde para kalmış olsun. Toplu bir şekilde isteyeceğim parayı artık ne kurtarabilirsem.
Ailesine yardım ediyor, çocuk okutuyor ev bark sahibi oldu diye sustum hatta seviniyordum ama neden keyfi ve asla bitmeyecek borcu yük edeyim kendime

Bu tecrübe olsun. Bı erkekte sıkıntı gördü mü kaçarak uzaklas. İnanma herşeye. Geçmiş olsun

Bence ödemez. Ama iste yine. Muhtemelen çok cirkeflesicek

Hızlıca uzaklaşın , kumar bağımlısı bir kuzenim var , ne evler ne arabalar ne evlilikler batırdı da hala akıllanmadı. Gerçekten hızlıca uzaklaşın size yazık olur.
Kaç senelik çalışan insan ailesi olmasa bir dikili ağacı yok, ben hep o ailesine veriyor sanıyordum meğerse ayakta uyuyormuşum.. Krediler yetmeyince bir noktada tıkanacak o da farklı yollar aramaya başlayacak zaten, ailesi düşünecek ondan sonrasını da ben üzülüyorum sadece kaç yaşında adamın acizliğine

Kestirip at o zaman.. bekarken ayrılmak ailenin susmamasi arkanda olması kolay evlenince işler öyle kolay olmuyor maalesef

Kocan değil , kardeşin değil , baban değil - anan değil. Ne diye çekiyorsun ?
Bas tekmeyi gitsin.
Milletin terapi merkezi siz misiniz ?
Zaten ortada ne sevgi var ne saygı kalmış.
Sevgi saygı olsa ya da adamda tutunacak bir şey olsa ikilemde kalırdım belki ama şimdi tutan şeyler sadece biraz merhamet biraz da çevre baskısı sanırım. Tedavi niyeti olsa ben dışarıda durup biraz gözler yine yoluma bakardım ama yok zaten Ortada ona göre bir hata da yok. Kendi bilir o yüzden

Kestirip at o zaman.. bekarken ayrılmak ailenin susmamasi arkanda olması kolay evlenince işler öyle kolay olmuyor maalesef
Ailem biraz araştırsa böyle bir şey duyulsa zaten izin vermez. Kesin olarak beni silerler. Bir sürü sorun varken yüzüm de yok karşı gelecek ben onun yanındayım diyecek. Daha fazla süründürmeye gerek yok bir şeyleri. Haklısınız

Tabi sizde haklısınız dediğim gibi sizin tek yapacağınız iyilik tedaviye itmek olur kim bile bile kendini yakmak istedi zaten karar sizin başından bazı şeyleri bitirmek en güzeli zaten hayırlısı olsun hakkinizda

Haberi yoktu malesef. Borçlarını olduğunu biliyordu ama hepsinin bir sebebi varmış gibi yalan söylemişti. Kandırdı yani.

Çok teşekkür ederim, onun da istemem böyle sefil bir hayat sürmesini asla.. inşallah kurtulur en azından daha beter batmaz

Haberi yoktu malesef. Borçlarını olduğunu biliyordu ama hepsinin bir sebebi varmış gibi yalan söylemişti. Kandırdı yani.
Ben de çok uzun bir süre öyle zannettim, Allah bildiği gibi yapsın kumar bir yana yalana da bağımlı oluyorlar, karakter, etik vs iyi hiçbir erdem kalmıyor anladığım kadarıyla

Valla konuyu uzun uzun okumadım ama kumar varsa kaç kurtar kendini

arkana bile bakma kaç kendini kurtar.
alkol, kumar, uyuşturucu bunlardan kurtulmak çok zor.
para bulamazsa napıcak? biliyorsunuz dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…