sakın kabul etmw böle bişiyyyyiiiii bugün eklerr yarın konuşmaya başlarrrr benden tavsiyeeeee sana asla böle bişiyi kabul etme israrla silmiosaaa bence deee eğer yeni bi ilişki ise yolun başında ikennn ayrıllllll yoksa sora daha çok üzülürsnnn
sende bir iki erkek ekle resimlerine yorum yap, mutlaka tepki verecek o zamanda bas tekmeyi gitsin ben kesin öyleyapardım
ben de erkekleri ekleyeceğimi söyledim aynen şöyle söyledi:”Sen bayansın öyle bir şey yaparsan roller değişir hiç iyi şeyler olmaz.“
"Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum" diyerek anlama potansiyelinize hakaret etmeseniz?
Bir başkası böyle bir durumla karşılaşsa "Nasıl tepki vereyim?" diye düşünür... Siz o evreyi de geçip yüzgöz olmuşsunuz. "Önemseme" onları demiş... Bir de sadece taze ergenlerde işe yarayan "Önemli olan sensin, senin yanındayım" lafı... Bu tip adamlar ileride tek gecelik ilişkiler yaşayıp "Önemli olan sensin, nikahım sende" diyorlar... Sizin bir sonraki aşamanız da bu olur zaten...
Erkeklerin işi kolay... Ne yapsalar sineye çeken kızlar var... Bunun onda birini kız yapsa kıza kapıyı gösterirler... İyi de ederler, bu kadar taviz değerlendirilir tabii, uyanık olunacak... Hala da kızlar şikayet ediyor, "Erkekler neden böyle?" diye... Neden acaba... :44:
çok haklısınız bu erkek milletini biz tepemize çıkarıyoruz.Bugüne kadar verdiğim tavizler yüzünden bu kadar rahat sanırım.Beni çantada keklik sanıyor.Offffff.O kadar önemse,değer ver neticeye bakar mısınız?Sanırım beni gerçek manada önemsemiyor değer vermiyor bir de kalkmış evlenmek istiyor benimle.Bu erkeklerin hepsine benzin döküp bir kibritle yok etmek lazım.
ben de erkekleri ekleyeceğimi söyledim aynen şöyle söyledi:”Sen bayansın öyle bir şey yaparsan roller değişir hiç iyi şeyler olmaz.“
çok haklısınız bu erkek milletini biz tepemize çıkarıyoruz.Bugüne kadar verdiğim tavizler yüzünden bu kadar rahat sanırım.Beni çantada keklik sanıyor.Offffff.O kadar önemse,değer ver neticeye bakar mısınız?Sanırım beni gerçek manada önemsemiyor değer vermiyor bir de kalkmış evlenmek istiyor benimle.Bu erkeklerin hepsine benzin döküp bir kibritle yok etmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?