Erkek arkadaşım öpüşmek İstemiyor

Piremsesim11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
252
159
53
İyi geceler hanımlar.
Benim 7 ay önce uzun süreli bi ilişkim bitti. Şuanki erkek arkadaşımla iki aydır çıkıyoruz. Kendisi beş vakit namaz kılan birisi. Ama ben açığım onun için sorun olmadığını belirtti.
İkimizde 25 yaşındayız. Evlenme yolunda konuşuyoruz. Kendisine belirttim ciddi olduğunu söyledi o da.
Bu da dert mi demeyin lütfen benim kafama takıldı
Erkek arkadaşım evlenene kadar öpüşemem yakınlaşamam elele tutup sarılmak dışında dedi. Daha önce hiç öpüşmediğini söyledi. Kabul etmezsen ayrılalım dedi ben şok oldum (öpüşürsen günaha gireriz eğer illa öpüşmek istiyorum dersen ayrılırım dedi) bazen düşünüyorum evlenince yakınlaştığımda ya bişey hissetmezsem diye. Yanlış mı düşünüyorum sizce

İlla öpüşmek mi lazım ki. Yanında mutluysan baktıgında hoşlanıyorsan öpünce mi bişey hissetmiceksin. Düzgün erkek çıkmış karşına işte otur şükret

Kimse karsimiza bosuna cikmaz. Herkesin hayatimizda bize kattigi yenilikler olur. Sende heycanlaniyorsan evlendikten sonrada o heycanin gitmez bitmez. Yinede senin hayatin sen düsünüp tartmalisin.

Herkesin hayat görüşü, istekleri, hayalleri ve olmak istediği ilişki farklı. Kimse kimseyi bişeye zorlamamalı, kabul edilemez bi düşünceyse sizin açınızdan ayrılın.

Benim anlamadığım şu öpüşmek günah haram ama el ele tutuşmak sarılmak günah olmuyor muymuş? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum neye dayanarak kategorize etmiş acaba kendi kafasının içinde? Eğer size uyuyorsa bu şekilde bir ilişki sürdürebilirsiniz hiç kimseyi yargılamak istemem ama ben kabul etmezdim

Kimse karsimiza bosuna cikmaz. Herkesin hayatimizda bize kattigi yenilikler olur. Sende heycanlaniyorsan evlendikten sonrada o heycanin gitmez bitmez. Yinede senin hayatin sen düsünüp tartmalisin.
Heyecanlanmıyorum. Zaten 14 saatlik uzaktayız tayinini buraya aldıracak benim için ama ben çok kararsız kaldım. 5 ay sonra istemeye gelecekler ailesi ailem öğrendi ama önceki ilişkimde yekınlaştım bişeyler hissediyordum ama ben bu kişiyle aynı evde ya anlaşamazsam korkusu oluştu

Umarım gerçekten dini hassasiyetlerinden kaynaklanıyordur durum. Aksi halde vahim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…