- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.468
- 108
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
elbette günahin büyügü küçügü var.Onu söyledim o öpüşmek kadar günah değil dedi öpüşmek yakınlaşmak daha büyük günah sarılmak büyük günah değil dedi
Öyle bi eğilim oldu açıkçası o da bu konuyu açtı istemediğini belittti bende kendimi çok kötü hissettim masada ağlamaya başladımSarılmak neye göre okey diye sormadınız mı?
2 Ayda komik bir muhabbet olmuş, beni öpmek istersen ayrılırız demek.
Öyle bir eğilim gösterdiğinizde bunu sonraya saklamak istiyorum diyebilirdi.
Ten uyumunu el ele tuttuğunda anlatsın. Hissetmeye gelince kokusundan yanındayken enerjisinden anlarsın. Yani şuan sevgilin için hislerin ne ise ilişki yaşadığında da o olacak. Helali olmayan birine yaklaşmaması çok ince bir davranış evliyken de senden başkasına bakmazİyi geceler hanımlar.
Benim 7 ay önce uzun süreli bi ilişkim bitti. Şuanki erkek arkadaşımla iki aydır çıkıyoruz. Kendisi beş vakit namaz kılan birisi. Ama ben açığım onun için sorun olmadığını belirtti.
İkimizde 25 yaşındayız. Evlenme yolunda konuşuyoruz. Kendisine belirttim ciddi olduğunu söyledi o da.
Bu da dert mi demeyin lütfen benim kafama takıldı
Erkek arkadaşım evlenene kadar öpüşemem yakınlaşamam elele tutup sarılmak dışında dedi. Daha önce hiç öpüşmediğini söyledi. Kabul etmezsen ayrılalım dedi ben şok oldum (öpüşürsen günaha gireriz eğer illa öpüşmek istiyorum dersen ayrılırım dedi) bazen düşünüyorum evlenince yakınlaştığımda ya bişey hissetmezsem diye. Yanlış mı düşünüyorum sizce
Ben de dedim yoksa cinsel bi hastalığın mı var diye bu sefer tersledi Din yasaklıyor ben sana evlenmeden yaklaşamam dedi kızarakUmarım gerçekten dini hassasiyetlerinden kaynaklanıyordur durum. Aksi halde vahim.
Ben de dedim yoksa cinsel bi hastalığın mı var diye bu sefer tersledi Din yasaklıyor ben sana evlenmeden yaklaşamam dedi kızarak
Ya tabi evlenince bakmaz kimseye de bi ömür geçireceğim insan olacak ben ona cinsel ilişki demedim ki böyle bişey desem haklı da öpüşürsen ayrılırım demesi şaşırttıBunu
Ten uyumunu el ele tuttuğunda anlatsın. Hissetmeye gelince kokusundan yanındayken enerjisinden anlarsın. Yani şuan sevgilin için hislerin ne ise ilişki yaşadığında da o olacak. Helali olmayan birine yaklaşmaması çok ince bir davranış evliyken de senden başkasına bakmaz
Ya ağlama arkadaşım, ne ağlıyorsun. Ama sarıldığında etkileniyorsan öpüşünce de kesin etkilenirsin zaten.Öyle bi eğilim oldu açıkçası o da bu konuyu açtı istemediğini belittti bende kendimi çok kötü hissettim masada ağlamaya başladım
ortaokulda birini sevmiştim aptal geberiyodu askindan o da kültürel meseleden benimle cikmak istemiyordu yani kültür tutsaydı ben onunla evlenirdim......yani bacım böyleleriyle olmuyo mesele din meselesi değil kültür meselesi simdi hoşgörür sonra kapan der sonra ailem de boyle gördüm der bogulursunİyi geceler hanımlar.
Benim 7 ay önce uzun süreli bi ilişkim bitti. Şuanki erkek arkadaşımla iki aydır çıkıyoruz. Kendisi beş vakit namaz kılan birisi. Ama ben açığım onun için sorun olmadığını belirtti.
İkimizde 25 yaşındayız. Evlenme yolunda konuşuyoruz. Kendisine belirttim ciddi olduğunu söyledi o da.
Bu da dert mi demeyin lütfen benim kafama takıldı
Erkek arkadaşım evlenene kadar öpüşemem yakınlaşamam elele tutup sarılmak dışında dedi. Daha önce hiç öpüşmediğini söyledi. Kabul etmezsen ayrılalım dedi ben şok oldum (öpüşürsen günaha gireriz eğer illa öpüşmek istiyorum dersen ayrılırım dedi) bazen düşünüyorum evlenince yakınlaştığımda ya bişey hissetmezsem diye. Yanlış mı düşünüyorum sizce
Siz ten uyumundan değil de fikirden dolayı anlaşamazsınız gibi geliyor bana. Ailesi de sıkıntı olur. Sana bi tavsiyeYa tabi evlenince bakmaz kimseye de bi ömür geçireceğim insan olacak ben ona cinsel ilişki demedim ki böyle bişey desem haklı da öpüşürsen ayrılırım demesi şaşırttı
Aynen öyle senin gibi düşünüyorum sorun öpüşmek değil beklenir illa zaten beş ay sonra istemeye geleceklerini belirtti ama evlendiğimde karşımdaki adam ya o tarz şeylere düşkünlüğü yoksa? Boşanma sebebiBu sadece öpüşmek problemi değil de aranızda uçurum var sanki.
Ayrıca yanlış düşünmüyorsun, ya iktidarsızsa, ya ten uyumu yoksa?
Öyle evlenince "sürpriz" mi diyecek
Aynen öyle senin gibi düşünüyorum sorun öpüşmek değil beklenir illa zaten beş ay sonra istemeye geleceklerini belirtti ama evlendiğimde karşımdaki adam ya o tarz şeylere düşkünlüğü yoksa? Boşanma sebebi
Evlenince olur diyor. Hangi erkek böyle şeyleri istemez sevgilisiyle öpüşmeye bile kesinlikle izin vermem diyor
Sevgilinize bir günahı küçümseyip yapmakta zarar görmeyince o günahın artık umursanmadigi için büyük günah olarak sayıldığını soyleyin.Öpüşmk büyük günahmış diğeri küçük dedi
Aynen canım bak buna ben de katılıyorum giydiğin etek pantolon bile sorun olurortaokulda birini sevmiştim aptal geberiyodu askindan o da kültürel meseleden benimle cikmak istemiyordu yani kültür tutsaydı ben onunla evlenirdim......yani bacım böyleleriyle olmuyo mesele din meselesi değil kültür meselesi simdi hoşgörür sonra kapan der sonra ailem de boyle gördüm der bogulursun
Öpüşmk büyük günahmış diğeri küçük dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?