Erkek arkadaşım öpüşmek İstemiyor

Onu söyledim o öpüşmek kadar günah değil dedi öpüşmek yakınlaşmak daha büyük günah sarılmak büyük günah değil dedi
elbette günahin büyügü küçügü var.
ama birini masum görmesi çok saçma
madem öyle tamamen tutsun kendini

Sarılmak neye göre okey diye sormadınız mı?
2 Ayda komik bir muhabbet olmuş, beni öpmek istersen ayrılırız demek.
Öyle bir eğilim gösterdiğinizde bunu sonraya saklamak istiyorum diyebilirdi.
Öyle bi eğilim oldu açıkçası o da bu konuyu açtı istemediğini belittti bende kendimi çok kötü hissettim masada ağlamaya başladım

Kendi secimi tabi ki zorla opecek degilsiniz. Ama sahsen ben opusmedigim biriyle evlenmezdim. Yaninda heyecanlaniyorsan evlenince de devam eder kismina katilmiyorum. O isler oyle degil. Buyuk hayal kirikligi da yasayabilirsin. Bir cesit kumar yani. Tabi ki secim senin.

Bunu Ten uyumunu el ele tuttuğunda anlatsın. Hissetmeye gelince kokusundan yanındayken enerjisinden anlarsın. Yani şuan sevgilin için hislerin ne ise ilişki yaşadığında da o olacak. Helali olmayan birine yaklaşmaması çok ince bir davranış evliyken de senden başkasına bakmaz

Ben de dedim yoksa cinsel bi hastalığın mı var diye bu sefer tersledi Din yasaklıyor ben sana evlenmeden yaklaşamam dedi kızarak

Ahaha öyle sorulur mu ayol. Sanki sorunca evet biraz iktidarsızlığım var ya da he yav erken boşalıyorum diyecekti.

Ya tabi evlenince bakmaz kimseye de bi ömür geçireceğim insan olacak ben ona cinsel ilişki demedim ki böyle bişey desem haklı da öpüşürsen ayrılırım demesi şaşırttı

Öyle bi eğilim oldu açıkçası o da bu konuyu açtı istemediğini belittti bende kendimi çok kötü hissettim masada ağlamaya başladım
Ya ağlama arkadaşım, ne ağlıyorsun. Ama sarıldığında etkileniyorsan öpüşünce de kesin etkilenirsin zaten.
Bu kadar dinine düşkün bi adamın hiç sevgililik olayına girmemesi lazımdı. Yaman çelişki ondaki de.

ortaokulda birini sevmiştim aptal geberiyodu askindan o da kültürel meseleden benimle cikmak istemiyordu yani kültür tutsaydı ben onunla evlenirdim......yani bacım böyleleriyle olmuyo mesele din meselesi değil kültür meselesi simdi hoşgörür sonra kapan der sonra ailem de boyle gördüm der bogulursun

Ben yapamazdım. Sevgili olmadan once opusuyorum ben,iyiyse devam degilse tamam.
Ya kotuyse,hissiyat olmasa vs durumlari icin iliskiye girmeden tartiyorken evlenemezdim cesaret edemezdim.

Ya tabi evlenince bakmaz kimseye de bi ömür geçireceğim insan olacak ben ona cinsel ilişki demedim ki böyle bişey desem haklı da öpüşürsen ayrılırım demesi şaşırttı
Siz ten uyumundan değil de fikirden dolayı anlaşamazsınız gibi geliyor bana. Ailesi de sıkıntı olur. Sana bi tavsiye hiç öpüşmeye çalışma ilişkinin gidişatına bi bak bi zaman ver eğer gerçekten aşık olursanız ten uyumu kendiliğinden oluşuyor

Bu sadece öpüşmek problemi değil de aranızda uçurum var sanki.

Ayrıca yanlış düşünmüyorsun, ya iktidarsızsa, ya ten uyumu yoksa?

Öyle evlenince "sürpriz" mi diyecek
Aynen öyle senin gibi düşünüyorum sorun öpüşmek değil beklenir illa zaten beş ay sonra istemeye geleceklerini belirtti ama evlendiğimde karşımdaki adam ya o tarz şeylere düşkünlüğü yoksa? Boşanma sebebi
Evlenince olur diyor. Hangi erkek böyle şeyleri istemez sevgilisiyle öpüşmeye bile kesinlikle izin vermem diyor

Karşınızdakinin inancına saygı duymalısınız. Eğer ileriye dönük şüpheleriniz varsa bitirin ilişkiyi derim.

Ya şimdi istemeyebilir, o onun görüşüdür ona bir şey diyemem ama kendi gibi istemeyen biriyle olur bence o adam
Cinsellik evliliğin, ilişkilerin büyük bir kısmı
Bu yüzden biten evlilik çok
İyi düşün bence

Helal olsun onu yetistiren anneye . Tacizci sapik dolu ortalik. Ama bir konuda arkadaslara katılıyorum ilerde kapan diyebilir. Bunu sen istiyorsan zaten sorun olmaz . Kulturunuz cok farkli beb olsam herseye razi olur boyle biriyle evlenirdim . Sonucta hepimiz bir gun olecegiz saygili ve sadik bir es tum omre bedel .

Aynen canım bak buna ben de katılıyorum giydiğin etek pantolon bile sorun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…