- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi Piremsesim11
-
evet gerekiyor bence,ben ciddi (ciddi ne demekse) ya da ciddiyetsiz (Simdi bazi yorumlara dayanarak soruyorum.Her ciddi düşündüğün konustugun insanla ten uyumu var mi yok mu mantigiyla öpüşmek mi gerekiyor?Kusura bakma konu sahibi de öpüşmek disinda evlilikte bu yolda daha önemli konular var.
olayi fesatliga goturmek sacma olmus. adam aciklamis neden fazla yakinlasmak istemedigini, dini prensiplerinden yola cikiyor. ‘iktidarsizlik’ kelimesi cirkin olmus.Bu sadece öpüşmek problemi değil de aranızda uçurum var sanki.
Ayrıca yanlış düşünmüyorsun, ya iktidarsızsa, ya ten uyumu yoksa?
Öyle evlenince "sürpriz" mi diyecek
yani en medeni olanı bile evlenince bi tuaflasiyor benim ki simdi bana anne gibi giyin diyo annesin sen diyorAynen canım bak buna ben de katılıyorum giydiğin etek pantolon bile sorun olur
adam opusunce cok tahrik olacagindan kendini durduramayacagindan kendi sinirlarini asacagindan korkuyor olamaz mi yani.Öpüşmek günah ama el ele tutuşmak sarılmak günah sayılmıyor mu?
Bu ne yaman çelişki anne
Sonuc ne oldu peki? Ciddi bir yola gitti mi barievet gerekiyor bence,ben ciddi (ciddi ne demekse) ya da ciddiyetsiz () iliskilerim de daha iliskiye baslamadan opustum,begendiysem sevgili oldum.
Bunu o sekilde söylese sıkıntı yokadam opusunce cok tahrik olacagindan kendini durduramayacagindan kendi sinirlarini asacagindan korkuyor olamaz mi yani.
evet ablacim,hem opusulup hem ciddi dusunulebiliyor hakkimizda elhamdulillahSonuc ne oldu peki? Ciddi bir yola gitti mi bari
Eğer aynı fikirlere sahip değilseniz ayrılın erkek arkadaşınız net konuşmuş ayrıca hissiyat dudaklarda mı asıl bişey hissetmedigin biriyle opusursen hayal kırıklığı his varsa sorun yok . Açıkçası ben evlenmeden önce eşimden uzak duruyodum ve eşim bunu fark edince bana saygı duyduğunu sınırlarıma değer verdiğini ve aşmaya çalışmayacağını söyledi bence olması gereken bu. Eğer sınırlarınız değerleriniz aynı değilse bitirinİyi geceler hanımlar.
Benim 7 ay önce uzun süreli bi ilişkim bitti. Şuanki erkek arkadaşımla iki aydır çıkıyoruz. Kendisi beş vakit namaz kılan birisi. Ama ben açığım onun için sorun olmadığını belirtti.
İkimizde 25 yaşındayız. Evlenme yolunda konuşuyoruz. Kendisine belirttim ciddi olduğunu söyledi o da.
Bu da dert mi demeyin lütfen benim kafama takıldı
Erkek arkadaşım evlenene kadar öpüşemem yakınlaşamam elele tutup sarılmak dışında dedi. Daha önce hiç öpüşmediğini söyledi. Kabul etmezsen ayrılalım dedi ben şok oldum (öpüşürsen günaha gireriz eğer illa öpüşmek istiyorum dersen ayrılırım dedi) bazen düşünüyorum evlenince yakınlaştığımda ya bişey hissetmezsem diye. Yanlış mı düşünüyorum sizce
Öpüşünce devamini istemekten çekinmiştir belki de .Öpüşmek günah ama el ele tutuşmak sarılmak günah sayılmıyor mu?
Bu ne yaman çelişki anne
Bunda bir sikinti yok tabikiÖpüşünce devamini istemekten çekinmiştir belki de .
allah aşkına takometreyi nereden almış, sorsanız?Öpüşmk büyük günahmış diğeri küçük dedi
Ne güzel keşke bana da nasip olsa böyle düzgün aklı fikri uçkurunda olmayan insanlar. Düzgünce hayat tarzını ifade etmiş ve buna saygı duyulmasını beklemiş. Size uymuyorsa ayrılırsınız
Nasil ifade edecegini bilememis bence. Siniflandirma konusunda ise , öpüşmüyor diye tepki almiş bir de el ele tutuşup sarilmasa ne olurdu kimbilir , onun inancina göre söylüyorum , evlenmeyi düşündügü için kendi içinde masumlaştırıp el ele tutsmak sarilmak günah degil diyerek konu sahibini ikna etmek istemiş en çok da kendini rahatlatmiştir , bunun da günah oldugunu kendi de biliyordur.Bunda bir sikinti yok tabiki
Garip olan o günah bu değil diye sınıflandırması
Yani adam işine gelene günah değil işine gelmeyene gunah diyor tuhaf olan kısım bu
Açık açık ileri gitmekten korkuyorum dese hiç bir problem yok
Gunah diyeyse elele tutusmak sarilmakta gunah nikahsizİyi geceler hanımlar.
Benim 7 ay önce uzun süreli bi ilişkim bitti. Şuanki erkek arkadaşımla iki aydır çıkıyoruz. Kendisi beş vakit namaz kılan birisi. Ama ben açığım onun için sorun olmadığını belirtti.
İkimizde 25 yaşındayız. Evlenme yolunda konuşuyoruz. Kendisine belirttim ciddi olduğunu söyledi o da.
Bu da dert mi demeyin lütfen benim kafama takıldı
Erkek arkadaşım evlenene kadar öpüşemem yakınlaşamam elele tutup sarılmak dışında dedi. Daha önce hiç öpüşmediğini söyledi. Kabul etmezsen ayrılalım dedi ben şok oldum (öpüşürsen günaha gireriz eğer illa öpüşmek istiyorum dersen ayrılırım dedi) bazen düşünüyorum evlenince yakınlaştığımda ya bişey hissetmezsem diye. Yanlış mı düşünüyorum sizce
Valla opusmuyor diye tepki gösteren kısımda değilim aksine helal olsun bu zamanda bunu yapan çok nadir insan vardirNasil ifade edecegini bilememis bence. Siniflandirma konusunda ise , öpüşmüyor diye tepki almiş bir de el ele tutuşup sarilmasa ne olurdu kimbilir , onun inancina göre söylüyorum , evlenmeyi düşündügü için kendi içinde masumlaştırıp el ele tutsmak sarilmak günah degil diyerek konu sahibini ikna etmek istemiş en çok da kendini rahatlatmiştir , bunun da günah oldugunu kendi de biliyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?