Erkek arkadaşım öpüşmek İstemiyor

evet gerekiyor bence,ben ciddi (ciddi ne demekse) ya da ciddiyetsiz ( ) iliskilerim de daha iliskiye baslamadan opustum,begendiysem sevgili oldum.
 
Bu sadece öpüşmek problemi değil de aranızda uçurum var sanki.

Ayrıca yanlış düşünmüyorsun, ya iktidarsızsa, ya ten uyumu yoksa?

Öyle evlenince "sürpriz" mi diyecek
olayi fesatliga goturmek sacma olmus. adam aciklamis neden fazla yakinlasmak istemedigini, dini prensiplerinden yola cikiyor. ‘iktidarsizlik’ kelimesi cirkin olmus.

ayrica fiziksel cekim ile ten uyumu arasinda bence buyuk bir fark yok. bi cekim varsa, ten uyumuda vardir.
 
adam opusunce cok tahrik olacagindan kendini durduramayacagindan kendi sinirlarini asacagindan korkuyor olamaz mi yani.
Bunu o sekilde söylese sıkıntı yok
Adam direk o günah bu değil olarak siniflandiriyor sıkıntı burada
Yoksa isteyen istediğini yapsın bana ne
 
Eğer aynı fikirlere sahip değilseniz ayrılın erkek arkadaşınız net konuşmuş ayrıca hissiyat dudaklarda mı asıl bişey hissetmedigin biriyle opusursen hayal kırıklığı his varsa sorun yok . Açıkçası ben evlenmeden önce eşimden uzak duruyodum ve eşim bunu fark edince bana saygı duyduğunu sınırlarıma değer verdiğini ve aşmaya çalışmayacağını söyledi bence olması gereken bu. Eğer sınırlarınız değerleriniz aynı değilse bitirin
 
5 ay sonra isteme diyorsun bence çok erken. Adamın din anlayışı hiç mantıklı gelmedi kafasına göre günahların kimini büyük kimini yok sayması değişik yani
 
Öpüşünce devamini istemekten çekinmiştir belki de .
Bunda bir sikinti yok tabiki
Garip olan o günah bu değil diye sınıflandırması
Yani adam işine gelene günah değil işine gelmeyene gunah diyor tuhaf olan kısım bu
Açık açık ileri gitmekten korkuyorum dese hiç bir problem yok
 
Ne güzel keşke bana da nasip olsa böyle düzgün aklı fikri uçkurunda olmayan insanlar. Düzgünce hayat tarzını ifade etmiş ve buna saygı duyulmasını beklemiş. Size uymuyorsa ayrılırsınız

Öpüsmek, akli fikri uckurunda olmakmi demek? Bu cümleler ile ben ile beraber bircok kisiye hakaret ettiginin farkindamisin?

P Piremsesim11 Ben dogru bulmuyorum. Evlenmeden önce benim bakis acimda fiziksel temas sart. Ten uyumu denilen birsey var. Adam cok kötü öpüsüyorsa mesela evlilik icin bir problem olabilir. Yada adam gay/asaksüel olupta bunu bahane olarak kullanabilir. Burda bircok konu var, eslerin cinsellik istemediginden dert yanan. Cinsellik evlilikte cok önemli sonucta.

Tabiki adami ille öpüs diye zorlayamazsin. Onun hayat görüsü iste, degistiremezsin. Herkes kendi hayat görüsünü paylasan birini bulmali. Ayrilmak en mantiklisi gibime geliyor.
 
Nasil ifade edecegini bilememis bence. Siniflandirma konusunda ise , öpüşmüyor diye tepki almiş bir de el ele tutuşup sarilmasa ne olurdu kimbilir , onun inancina göre söylüyorum , evlenmeyi düşündügü için kendi içinde masumlaştırıp el ele tutsmak sarilmak günah degil diyerek konu sahibini ikna etmek istemiş en çok da kendini rahatlatmiştir , bunun da günah oldugunu kendi de biliyordur.
 
Gunah diyeyse elele tutusmak sarilmakta gunah nikahsiz
 
Valla opusmuyor diye tepki gösteren kısımda değilim aksine helal olsun bu zamanda bunu yapan çok nadir insan vardir
Allah banada nasip etsin
 
Bu işler sence bence olunca böyle oluyor. Sarılmak el ele tutuşmak neyse??? Saçma sapan tutarsız bi insan uymuyorsa sıradakine geçiniz lütfen
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…