Erkek arkadaşım öpüşmek İstemiyor

Anlamıyorum o kafayı madem öyle kapalı arkadaş bul kendine hem açık beğenirler hemde koponcokson

Kibledin mi ki müdahale etsin kadın oturup tüm gün forumu mu okuyor
Çoluğu çocuğu ailesi yok mu
Bir acayipsiniz ya

Ayrıca kimse dalga geçmemiş

Tatlım bak sana diyirem kendine gel.
Benden ister dost tavsiyesi ister abla ister kardeş yaşın kaç bilmiyorum ama ağzım çokca yandı bana inan.
Yaşım 25 artık hayırlı biriyle evlenmek istiyorum annemle tanıştı annem çok efendi çocuk dedi bilmiyorum ya o kadar kararsız kaldım ki bi yandan annem böyle efendi erkek bulamazsın diyor bi yanımda evlensek ya kapatırsa beni ya şunla bunla görüşme diye kısıtlarsa ya denize bile gidemezsin yazın vs derse diyorum

Ben çiftlerin inanç seviyesinde aynı olması gerektiği görüşündeyim.

Ben ateistim, inançlı biriyle evlenmezdim mesela.
Ne kadar anlayışlıyım desin, karışmam desin bir süre sonra insanlar "çift" olunca birbirinin hayatına burnunu sokuyor.

Bir de olayın evlilik boyutu daha da ciddi, çocukları düşün
Çoluğumun çocuğum kafasına din falan sokulmasını istemezdim ben

Ben de buna takıldım zaten kanı nasıl kaynamıyor, 25 yaşında ve bu yaşa kadar öpüşmedim hiç kimseyle dedi. Nereden tutsam elimde kalıyor bu konu evlenince sürprizle karşılaşmak istemiyorum ya

Aranızda uçurum var. Kültür farkı olarak. Evlenseniz de mutlu olamazsınız.

Canım dıştan zaten çok efendiler hatta fazlaca efendiler.
İçlerinde volkan var atıyorum baskı volkanı.
Seni zaten kısıtlayacak mecburen kapatır, denıze falan da goturmez.
Ben spor salonuna yazılmak zorundaydım saglık sorunum ıcın ona bıle gıdemezsın evlenınce yuksek duvarlı ev yaparım buyuk bahcelı orda kosarsın demıstı.
Cocukla ıyı olsan aılesı de o goruste olacagın ıcın cok sorun yasarsın cok.

İnanç sevıyesı aynı olsa bıle uyum olmuyor, yobaz ınsan her türlü yobaz.
Sizin dedıgınız gıbı herkes neye meyledıyorsa oyle bırı bakmalı ne ıstedıgını bılmeli.

Kibledin mi ki müdahale etsin kadın oturup tüm gün forumu mu okuyor
Çoluğu çocuğu ailesi yok mu
Bir acayipsiniz ya

Ayrıca kimse dalga geçmemiş

Dalga geçmemiş. Hı hı piki
Burada çok denk geldim. İnsanlar istediği gibi sallıyor üstü kapalı dalga geçiyor, küçümsüyor. Birisi de cevap verince aaa burada dini konu yassah.
İnsanların banlanması umrumda değil, banlanmasınlar. buradaki adaletsizliğin farkında olunsa yeter.

kimin cennete gidip gidemeyeceğine karar vermesi cehalet.
dini bütün insan bu konuda hüküm veremez. asıl büyük günah şirk koşmaktır ve yaptığı budur.
Ama siz onun cahil olduğuna hakkında hiçbirşey bilmeden karar verebiliyorsunuz
Namaz kılmayıp mı cennete gidiliyor!
Rabbim bize bunun için emirler vermiş
Biride namaz kılmak
Şirk ne demek biliyormusunuz?
Allah'a ortak koşmaktır
Siz o kişi hakkında bilmeden konusuyorsunuz kul hakkı diye birşey var insanlara cahil veya şirk koşuyor diye pat diye konusuyorsunuz
Biri bunu size yapsa hoş olurmu?
Bi öpüşmedi diye hemende karakter analizi yapıp cehalet etiketi yapıştırmak

Burada kimse kimse adaletsizlik etmedi. Sorunumuz inançla değil. Sorunumuz bağnazlıklarını inanca atfeden düşünceye. Ben islam dinine mensup olmadığım halde islam dinine saygılıyım. Eğer gerçekten saldırı dili kullanmış olsaydım O zaman Yeni Zelanda'daki katille,katile destek olanla eşit olmuş olurdum. Sağlık bilgisi seminerinde dişleri doğru fırçalama konusunu anlatan hanımın sözünü böyle birşeyle kesen,kadının çalışmasını topluma karışmasını istemeyen,kadından yönetici olmaz diyen,kadının ne giyeceğini ve hangi akrabasına görüneceğini söyleyen,batı-doğu diye insanları ayıran,bilime karşı olan kişinin zihniyetini dine uyarlaması kabul edilemez. Ben ve arkadaşım beyin savaşları yapıldığı 21. Yüzyılda yaşayan her normal insan gibi ironi yaptık. Karşı tarafın yanlışlarını karikatürle,ironiyle,hicivle anlatması her bağımsız toplumda normal olarak görülür. Çünkü şiddete karşı şiddet kullanarak perçinlemek yerine insanları güldürürken düşündürmek daha akılda kalıcı ve daha barışçıldır. Burada kimse inanca saldırmadı. Bağnaz zihniyeti ironiyle eleştirdik.

Kapanmana karışmam ama namaz kılsan iyi olur dedi
Sen namaz kılmazsan cennette bitlikte olamayız dedi ikinci buluşmada

İkinci buluşmada "Kapanmalısın" dese kaçarsınız, nikahtan sonrası var bir de bu dikte sürecinin. Sadece adam değil, ailesi de dahil sizi yeniden şekillendirmek için uğraşacaklardır. Sizin tercihiniz yine, göze alıyorsanız devam edin; ama bunlar kuvvetle muhtemel yaşanacak, çünkü karşındaki kişinin kalıbı belli.

boyle erkeklerde mi war helal olsun canim bnm bnce erkek arkadaşının düşüncesi cok guzel . Sabır etmen lazım evlenene kadar o seni seviyordur.

Peki siz öyle diyorsanız öyledir, yalnız bir konuyu açıklığa kavuşturalım, dini konu ve yorumlar yasaktır, yalnızca inançları nedeniyle insanları rencide etmek değil, aynı zamanda dini içerikli konu açmakta yasaktır, ki üyeler dini yorum yapmak mecburiyetinde bırakılmasın, bu ve dini içerikli tüm konularda olduğu gibi dini polemikler yaşanmasın.
Kuralların "eşit" uygulanması için dini olan tüm yorumları mı rapor ettiniz yoksa sadece rencide eden yorumları mı? Zira kuralları uygulamaktaki samimiyetime inanmayan biri samimi davranıp kurallara uymayan tüm yorumları rapor etmeli ki ben samimiyetsizliğimden utanayım.

Hanımlar,
konu içeriğiyle yorumlarıyla dini olduğu ve maalesef yorumlardaki nahoşluklar ve polemikler sebebiyle kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…