• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım küfür etti

aslında aramaya devam etti ama ben numaramı değiştirdim
mailimi değiştirme yolundayım yeni maile aktarım yapıyorum az kaldı
evimden inşallah taşınacağım seneye
sosyal medya da kullanmıyorum kendi ismimle
sadece ondan değil baya bir insandan kurtuldum güzel oldu 😅
10 sene önceki ilk sevgilim bile peşime düşüyor arada manyak
taşınsam tamamen rahatlayacağım cidden
bu arada beğeniler için teşekkür ederim utandım ehe
Rica ederim , ins bundan sonra hayatımıza istediğimiz gibi insanlar girer🙏💙

bu konu neden silinmedi ya? ben geçenlerde g-t dediğim için banlanmıştım. üstelik gerçekten g-ttü

Gelecekte sizin ilişki:
images.webp

Empati yapın okeye gittiniz diye orospu eskort olsanız kendini siktir dese ne hissedersiniz az bile dedim
Empati yap, suçsuz günahsız, konuyla alakası olmayan bir kadına hakaret ettin. Adama ne derseniz deyin ayrı mesele ama anneyi kardeşi işin içine katmak, kadın olarak başka bir kadına küfür hakaret etmek karşınızdaki adamdan bir farkınız olmadığını gösterir.

Empati yap, suçsuz günahsız, konuyla alakası olmayan bir kadına hakaret ettin. Adama ne derseniz deyin ayrı mesele ama anneyi kardeşi işin içine katmak, kadın olarak başka bir kadına küfür hakaret etmek karşınızdaki adamdan bir farkınız olmadığını gösterir.

Bunun üzerine sosyolojik bir araştırma yapılsa keşke. Neden küfürler hep kadınlar üzerinden yürüyor ? Öyle ki bazı kadınlar bile normalleştirmiş bunu.

Merhaba kızlar eski sevgilim dün yazdı arkadaş kalalım dedi barıştık neyse sonra sabah günaydın çiçeğim yazmış bende günaydın yazdım planın ne felan dedi x erkek arkadaşı onun kuzeni okeye gidicez dedim git dedi ama soğuk dedi bende noldu dedim bir şey yok dedi sonra dedi ki arkadaş kalalım x benim sevgilim okeyde kucaktan kucağa gezemez biz öyle büyük kavga ettik ki anlatamam şu saat oldu daha yeni bitti kavga ayrıldık tamamen hala diyor ki sen o.p oldun özür diledim yıldırdın beni kötü birisin o kadar sinirlendim ki hala ayrılıyoruz boşu kes diyor dedim ki en son 20 yaşında bir ergenin benim namusuma laf etme hakkı yok tamam bay yazmış ne bu resmen 2 ayımı çöpe attı o kadar çok ağladım ki anlatamam ben bunu hakettim mi hala diyor ki sinirle söyledim özür dilerim sevgilim 2 saattir nazını çekiyorum yeter be sen kimsin felan diyo ruh hastası
Şu lafı baban sana söylese kıyametler kopmuştu. Ama elin iti söylediği zaman buralara konu açılıyor. Sizin kendinize hiç mi saygınız yok da elin iti size bu hakareti yapma hakkına sahip oluyor. Ne günlere kaldık.

Back
X