sakın böle bişey yapma sakın bu hayatta neyın garantısı var .. ölüm olabılır ayrılık olabılır sakın böyle bişey yapma pişman olursun benı dınle ablan yerıne koy ve bıe rkek bunu ıstemez ya evlenecek olan bekler ...bak kaç yıllık ilişkler bıtıyor .. hayatta yarının olacagımızın bıle garantısı yok ... benı dınle canım erkelere guvenme ya seven adam senı zora sokarmı dıyelım kı bişe oldu oldu allah korusun ama sana en kötusuyle anlatmak ıstıyorum.. ee nolacak sonra .. berbat bı hayat yasayacaksın.. zaten senle o durumu yasayınca bı daha sana ılgısı kalmayacak erkekler boledır guzelım ya .. ben çok karsıyım bole seylere çunku bılıyom senın kötu gunlerının basklangıcı olacak sakın ...
evet bende isterim gelin olmayı ama ailemi 2 sene önce kaybettim bu konuları hala konuşmak istemiyorum kafam çok karışık 2 seneye kadar Rusyanın ''Novosibirsk'' kentine gittim orada akrabalarım vardı ama yapamadım ısınamadım bir türlü oraya bu senede Türkiyeye dönüş yaptım neden döndün dersen hem havalar çok soğuk hemde rusçaya alışamadım şuan tek başıma kalıyorum, ikamet ettiğim yerde şuan mutluyum yani senin dediğin telli duvaklı gelin hiç olamayacağım ailem sevdiklerim yanımda yok akrabalarım desem burun kıvır edip duruyorlar şuan karışık duygular içindeyim.
evet bende isterim gelin olmayı ama ailemi 2 sene önce kaybettim bu konuları hala konuşmak istemiyorum kafam çok karışık 2 seneye kadar Rusyanın ''Novosibirsk'' kentine gittim orada akrabalarım vardı ama yapamadım ısınamadım bir türlü oraya bu senede Türkiyeye dönüş yaptım neden döndün dersen hem havalar çok soğuk hemde rusçaya alışamadım şuan tek başıma kalıyorum, ikamet ettiğim yerde şuan mutluyum yani senin dediğin telli duvaklı gelin hiç olamayacağım ailem sevdiklerim yanımda yok akrabalarım desem burun kıvır edip duruyorlar şuan karışık duygular içindeyim.
Mesajlarınızı okudukça kendime özgüvenim geliyor çok mutlu oluyorum. Sizlerden bu görüşleri almak insanı mutlu ediyor hepinize teker teker teşekkür ederim.
bugün erkek arkadaşımı hiç aramadım yani artık ağır başlı oluyorum ona karşı ama bugün evime geldi çok şaşırıyorum yani bir insan çok iyiyken nasıl bu şekilde olur diye evime gelme huyu kesinlikle yoktur ama bugün geldi bende birşey demedim her neyse konuştuk falan her şey çok güzel giderken niye o konuyu açtı olmaz dememe rağmen kolumu sıktı bende kendi evimden uzaklaştım bi nevi kaçtımyani böyle bir şey başıma ilk defa geliyor acaba rusyayamı dönsem napsam yemin ediyorum artık hiç bir şey düşünemiyorum.
Şuan itibariyle cep telefonundan da görüştüm kendisini sert dille uyarıp bu ilişkinin olamayacağını kendisine söyledim ve ayrıldım.
Şuan itibariyle cep telefonundan da görüştüm kendisini sert dille uyarıp bu ilişkinin olamayacağını kendisine söyledim ve ayrıldım.
Yaşım 19 2 yıldır ilişkimiz var ama normal bir ilişki yani sürprizler yemeklere götürmeler gibi ama şu 1 sene çok sıkıntı çekiyorum sürekli ilişki istiyor ben bu konularda çok korktuğum için geçiştiriyorum ama ne yapmam lazım lütfen çok zor durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?