sakın canım sakın. sonra çok ama çok pişman olursun. sevgilin kaç yaşında.. bunu senden istemeye ne hakkı var?
ne yazık ki senin yaşlarında bu ısrarlara dayanamayan genç kızlarımız bunu yapıyor canım. bekaretten bence daha önemli olan senin psikolojin. bunu yaşadıktan sonra ne hissedeceksin acaba? zamanı geldiğinde telli duvaklı gelin olmak varken, ailenin izniyle sevdiğin erkekle yuva kurmak varken neden kaçak ve sonu belli olmayan bi ilişki yaşayasın ki?
farzet ki anlaşamadınız ilişki bitti. kendini nasıl hissedeceksin? yeni bir erkek arkadaşa bu durumu açıklayabilecek misin? açıklasan senden faydalanmak isteyecek. açıklamasan yalanla bi ilişki nereye kadar gider? gördüğün gibi hep problem çıkacak karşına.
yol yakınken bu işten dön derim ben.
evet bende isterim gelin olmayı ama ailemi 2 sene önce kaybettim bu konuları hala konuşmak istemiyorum kafam çok karışık 2 seneye kadar Rusyanın ''Novosibirsk'' kentine gittim orada akrabalarım vardı ama yapamadım ısınamadım bir türlü oraya bu senede Türkiyeye dönüş yaptım neden döndün dersen hem havalar çok soğuk hemde rusçaya alışamadım şuan tek başıma kalıyorum, ikamet ettiğim yerde şuan mutluyum yani senin dediğin telli duvaklı gelin hiç olamayacağım ailem sevdiklerim yanımda yok akrabalarım desem burun kıvır edip duruyorlar şuan karışık duygular içindeyim.
Yaşım 19 2 yıldır ilişkimiz var ama normal bir ilişki yani sürprizler yemeklere götürmeler gibi ama şu 1 sene çok sıkıntı çekiyorum sürekli ilişki istiyor ben bu konularda çok korktuğum için geçiştiriyorum ama ne yapmam lazım lütfen çok zor durumdayım.
Yaşım 19 2 yıldır ilişkimiz var ama normal bir ilişki yani sürprizler yemeklere götürmeler gibi ama şu 1 sene çok sıkıntı çekiyorum sürekli ilişki istiyor ben bu konularda çok korktuğum için geçiştiriyorum ama ne yapmam lazım lütfen çok zor durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?