• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Arkadaşım Sürekli Zorluyor !

vozdovi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
11
0
86
Rusya
Yaşım 19 2 yıldır ilişkimiz var ama normal bir ilişki yani sürprizler yemeklere götürmeler gibi ama şu 1 sene çok sıkıntı çekiyorum sürekli ilişki istiyor ben bu konularda çok korktuğum için geçiştiriyorum ama ne yapmam lazım lütfen çok zor durumdayım.

sakın canım sakın. sonra çok ama çok pişman olursun. sevgilin kaç yaşında.. bunu senden istemeye ne hakkı var?

herşeyin bir vakti zamanı olduğunu anlatmalısın ona...
o kadar basit olmamalı:ssz:

Senin ne düşündüğünü, hissettiğini önemsemeyen biriyle devam etme bence.
Çok sevse zaten istemez böyle bir şeyi.
Kim hem yaşınızda çok küçük.
O yüzden bir erkek için pişman olacağın şeyler yapma.

Eğer bekarete önem atfeden biriysen veya bekarete onem atfeden biriyle birlikteysen, sakın diyorum sana.

Sakinnnn canimmm sakinnnn.once birlikte olmak istiyolar sonra istedigini elde edince seni kabul etmiyolar.pisman olucagin bisey yapma.hayatta en onemli seyimiz namusumuzdur.artik bu durum seni rahatsiz ediyosa yol ver gitsin.birlikte olmayi kabul edicek cok var ortalikta

Söyleecek çok az şey az şey bı konuda

-ne istediğin önemli
-Bekaretin senin için önemi
-Pişman olup olmaman

Bunlar varsa kesinlikle yapma derim ,hem çok gençsin ,bişi olsa ayrılanız nolucak ?

ısrar ne demek yaa
yapacağım varsa bile yapmam karşıdakinin ısrarıyla!

ne yazık ki senin yaşlarında bu ısrarlara dayanamayan genç kızlarımız bunu yapıyor canım. bekaretten bence daha önemli olan senin psikolojin. bunu yaşadıktan sonra ne hissedeceksin acaba? zamanı geldiğinde telli duvaklı gelin olmak varken, ailenin izniyle sevdiğin erkekle yuva kurmak varken neden kaçak ve sonu belli olmayan bi ilişki yaşayasın ki?
farzet ki anlaşamadınız ilişki bitti. kendini nasıl hissedeceksin? yeni bir erkek arkadaşa bu durumu açıklayabilecek misin? açıklasan senden faydalanmak isteyecek. açıklamasan yalanla bi ilişki nereye kadar gider? gördüğün gibi hep problem çıkacak karşına.
yol yakınken bu işten dön derim ben.

ne yazık ki senin yaşlarında bu ısrarlara dayanamayan genç kızlarımız bunu yapıyor canım. bekaretten bence daha önemli olan senin psikolojin. bunu yaşadıktan sonra ne hissedeceksin acaba? zamanı geldiğinde telli duvaklı gelin olmak varken, ailenin izniyle sevdiğin erkekle yuva kurmak varken neden kaçak ve sonu belli olmayan bi ilişki yaşayasın ki?
farzet ki anlaşamadınız ilişki bitti. kendini nasıl hissedeceksin? yeni bir erkek arkadaşa bu durumu açıklayabilecek misin? açıklasan senden faydalanmak isteyecek. açıklamasan yalanla bi ilişki nereye kadar gider? gördüğün gibi hep problem çıkacak karşına.
yol yakınken bu işten dön derim ben.

evet bende isterim gelin olmayı ama ailemi 2 sene önce kaybettim bu konuları hala konuşmak istemiyorum kafam çok karışık 2 seneye kadar Rusyanın ''Novosibirsk'' kentine gittim orada akrabalarım vardı ama yapamadım ısınamadım bir türlü oraya bu senede Türkiyeye dönüş yaptım neden döndün dersen hem havalar çok soğuk hemde rusçaya alışamadım şuan tek başıma kalıyorum, ikamet ettiğim yerde şuan mutluyum yani senin dediğin telli duvaklı gelin hiç olamayacağım ailem sevdiklerim yanımda yok akrabalarım desem burun kıvır edip duruyorlar şuan karışık duygular içindeyim.

Son düzenleme:
Canım ileride pişman olacağın bir şey yapma bence.
Ona güzel bir dille her şeyin bir vakti olduğunu söyle.
Bir kere böyle bir duruma girişirsen emin ol yine isteyecek senden böyle bir şey.
O yüzden emin adımlar atmanı hata yapmamanı öneririm sana.

evet bende isterim gelin olmayı ama ailemi 2 sene önce kaybettim bu konuları hala konuşmak istemiyorum kafam çok karışık 2 seneye kadar Rusyanın ''Novosibirsk'' kentine gittim orada akrabalarım vardı ama yapamadım ısınamadım bir türlü oraya bu senede Türkiyeye dönüş yaptım neden döndün dersen hem havalar çok soğuk hemde rusçaya alışamadım şuan tek başıma kalıyorum, ikamet ettiğim yerde şuan mutluyum yani senin dediğin telli duvaklı gelin hiç olamayacağım ailem sevdiklerim yanımda yok akrabalarım desem burun kıvır edip duruyorlar şuan karışık duygular içindeyim.

başın sağolsun canım. allah yardımcın olsun. şunu söylemek istedim sana. aileni kaybettiğin için neden telli duvaklı gelin olamayasın ki? sen kendine dikkat et, düzgün bi yaşam sürdür, ahlakını hiç bozma. allah inş karşına düzgün bi insan çıkartır. yine giyersin beyaz gelinliğini. yeniden ailen olur. hiçbir şeye olumsuz bakma. kendini üzecek şeyler yapma sakın.

Yaşım 19 2 yıldır ilişkimiz var ama normal bir ilişki yani sürprizler yemeklere götürmeler gibi ama şu 1 sene çok sıkıntı çekiyorum sürekli ilişki istiyor ben bu konularda çok korktuğum için geçiştiriyorum ama ne yapmam lazım lütfen çok zor durumdayım.

Allah Allah !!!
ya bu erkekler ne fırıldak ne dönmedolaplar, her mastürbasyondan bıkan ergen yamacındaki, kabindeki yarenini mi ayakta mı !!! tövbe estağfirullah...

sizin yaşınızda ilişki nedir !! ilişkinin kapsamı ne imiş !! gez toz sadece.
yanlış anlaşılmasın, bağnaz bir tavırla yaklaşmıyorum ancak erkek arkadaşının kendini bilmeden ve seni hiç düşünmeden yapmaya çalıştığı işin sonucu seni tüketen ve sonuçta kaldıramayacağın durumlara sebebiyet verebilir.
Cinsel ilişkinin sorumluluğu yat kalk değildir, ve zararlı çıkan hep ama hep kadınlar olur hangı ırk olursa olsun bu değişmez.
uzun lafın kısası kesinlikle HAYIR. biraz büyüyün ve ciddiyetin farkına varacak kadar aklınız mâlik olsun.
sonra hayat sizin...

Son düzenleme:
Zorla güzellik(!) olmaz :51:

Israr eder eder ya vazgeçer ya senden geçer...

Sen zamanı olmadığını düşündüğün hiçbirşeyi sırf karşındakini kaybetmemek uğruna yapma yeter:ssz:

Seni buna zorluyorsa sana gerekli değeri vermiyor demektir.İkiniz de istersiniz ilişkiye girersiniz anlarım normaldir.Ama sen istemiyorken seni zorlaması çok çirkin bir şey.Öncelikli olarak senin duygu ve düşüncelerine önem vermeliydi sevgilin.

bence ilişkini tekrar gozden gecırmelısın ıstedıgını aldıgında sepet havasına gecıs yapacaktır daha 19 yasındasın ...sakın bır hata yapma...

sakın böle bişey yapma sakın bu hayatta neyın garantısı var .. ölüm olabılır ayrılık olabılır sakın böyle bişey yapma pişman olursun benı dınle ablan yerıne koy ve bıe rkek bunu ıstemez ya evlenecek olan bekler ...bak kaç yıllık ilişkler bıtıyor .. hayatta yarının olacagımızın bıle garantısı yok ... benı dınle canım erkelere guvenme ya seven adam senı zora sokarmı dıyelım kı bişe oldu oldu allah korusun ama sana en kötusuyle anlatmak ıstıyorum.. ee nolacak sonra .. berbat bı hayat yasayacaksın.. zaten senle o durumu yasayınca bı daha sana ılgısı kalmayacak erkekler boledır guzelım ya .. ben çok karsıyım bole seylere çunku bılıyom senın kötu gunlerının basklangıcı olacak sakın ...

sana ne kadar güven verirse versin sakın yapma derim ben..
çevreden falan çok görüyoruz. istediğni verdikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz sana garanti veriyorum..

erkekler ne kadar istesede aslında istedikleri bu değil.
çoğunun evlenmeden olan ilişkilerden sonra hevesi kaçar.sonra bir bakmışssın kafanı vurursun

Back
X