Erkek arkadaşım ve ailem

Davul bile dengi dengine çalar ne isin var saçma sapan işlerle ailen haklı idealist eğitimli bir inssnla olmalısın ne çakallar var küçücük kıza evlilik falan diyor kesinlikle böyle biriyle birlikte olmayın aile coknonemli siz o aileyle yapamasiniz ilelrde kendine uygun birisini bulabilirsin sakın ideallerinden hayallerinden vazgeçme hele bir erkek için aslanhicbireeyden vazgecme

Canim bak beni ablan gibi gor aramizda 10 yas var. Kizlar sana burda yazmistir yorumlari okumadim henuz ama konunu okudum sana cok acik ve samimi yazacagim normalde dilimin kemigi yok agir konusurum burda uzgunum cok uyenin kalbini kirdim kalbiminde kirildigi zamanlar oldu. Ama seni okudum kendimi gordum. 20 yasindasin doktor anne ve babanin evladisin. Cicek gibi aile. Belliki seviyolarda. Suan senin midende kelebekler ucuyor. Gordugun o unforma adamdaki ciddiyet silahin gosterisi bir subay trasi bile onu inanilmaz guclu yakisikli bir erkek olarak gormene yetiyor. Askerlerin cekici olma olasiligi en tipsizinde bile karizma olmasinin gercegini hic degistirmiyor. Esimden biliyorum. O uniformayi cikarsa inan sifir. Tabi ben yillar gecince gercekler yuzume tokat gibi carpti. Gectm artik o karizmayi silahi kepi tipi....... hayat cok kisa. 30 yildir yasiyorum beni annem dogurdu babamla gul gibi baktilar. Gul gibide kardrslerim ablamlar var. Sevdim evleniyorm evlenicem dedim yaoma etme dediler uzaklara gideceksin ozleyeceksin metropol kizisin dogularda ucralarda yaoamassin dediler yaoarm aeviyorum dedim sevgilim bana cok duskun ölür bile benim icin dedim bana bir paralar hediyeler gonderiydu sok olursun. Nitekim evlendim. O adamdan eser kalmadi. Evelenene kaar esimin agac kovugundan ciktigini sanirdim. Evlendik masallah sulalesini oyle tanidim. Esim tum planlarini ailesine gore yapar seslerini duymasa cldiriirdi. Her ay ailene gondericem diyen adam dogulara dustuk cenazelerimizde bile zorla yalavara yalavara gonderiyodu. Eve harclik birakmaz.pskilolojisi hep bozuk.evde askerine emir verir gibi bana davranirdi. Ve sonunda ben ciddi anlamada hastalandim. Kanser oldum ve bana ailem bakti adamin umrunda olmadi. Demem oki hayat cok kisa. Anneden babadan ayri omur gevirmeye dgmez. Git kendi denginde birini bul. Doktor bul ogretmen bul hemsir bul ailene yakin ol. Anne babalarimiz yaslanacak bizlere ihtyaci cok. Bir adamin oesine veripe diyar diyar gezmek bana gore artik dogru degil. Degecek biriyse bile adam iyiyse bile ben yine gitmem. Oralara gidecek insanin ailesi olmamali yyada aileyle arasi iyi olmamali. Annesi babasindan fayda gormeyen ne olur kocasina sduskun olur gelirim der gider. Bu tarz adamlarla boyle kadinlarin evlenmesi daha dogru ozman mutlu olunur. Benim ailem dogruydu iyiydi kocam bana yanlis yapti
Öncellikle çok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyisinizdir. Söylediklerinizde son derece haklısınız. Zaten ben de bitirme kararı aldım. Okuluma odaklanacağım. Çok teşekkür ederim.

Öncellikle çok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyisinizdir. Söylediklerinizde son derece haklısınız. Zaten ben de bitirme kararı aldım. Okuluma odaklanacağım. Çok teşekkür ederim.
Bir genç kızın daha hayatı kararmaktan kurtuldu.. Hadi hayırlı olsun

Bir genç kızın daha hayatı kararmaktan kurtuldu.. Hadi hayırlı olsun
Her ne kadar çok sert eleştirenler olsa da her birinize tek tek sarılmak istiyorum gerçekten. Fikrim inanılmaz değişti, önceliklerimi daha net bir şekilde belirledim. Annem haklıydı başından beri ama ben onu dinlemek istemedim sanıyorum. Çok sağolun ❤❤❤

Her ne kadar çok sert eleştirenler olsa da her birinize tek tek sarılmak istiyorum gerçekten. Fikrim inanılmaz değişti, önceliklerimi daha net bir şekilde belirledim. Annem haklıydı başından beri ama ben onu dinlemek istemedim sanıyorum. Çok sağolun ❤❤❤
Aklı başında biriymişsin ki eleştirileri dikkate almışsın. İnşallah bundan sonraki yaşamın çok güzel olur ❤️

Once idealinize odaklanin. Okulunuzu bitirip kendi ayaklariniz uzerinde durun. Sonra hala. Ayni fikirdeyseniz evlenirsiniz.

Senin su anda tek dusunmen gereken sey kendi gelecegin. Hicbirimiz ilk flortumuzle evlenmedik. Sevgili iken hersey cok guzeldir. Kendini onun yaninda cok iyi hissedersin, evlenince de sonsuza kadar bu sekilde surecegini sanirsin. Ama hic de oyle olmaz. Evliligin getirdigi sorumluluklar, yemek yapma, camasir, utu, ailesi... derken bir de bakmissin o hayalini kurdugun dunyayla evliligin hic alakasi yok. Su an sinava hazirlaniyorsun. Stres de var. Onunla telefonda konusmak bile seni icinde bulundugun durumdan stresten alikoydugu icin kendini iyi hissediyorsun. Kendini kaptirman belki de bu yuzden. Iliski daha cok yeni. Iliskiler hep bu sekilde ayni duzeyde devam etmez genelde. Yani sanma ki bu kisiyle evlenince her gunun boyle olacak. O yuzden once kendi ayaklarinin uzerinde dur. 20 yas evliligin sorumluluklarini kaldirabilmek icin cok erken bir yas. Adin gelin olur evlenince. Herkes senden birsey bekler. Once kendi gelecegini bir kur. Evlilik nasilsa olur. Merak etme bu iliski biterse bu duygulari bir daha yasayamam sanma. Yasarsin. Yasiyorsun da. Cok gencsin. Daha kimler karsina cikacak. Bu gunlerini hatirladiginda gulumseyerek hatirlayacaksin.
Gez, toz, eglen, gencligini yasa... ne evlenmesi?

Bence yaşınız ve ilişki süreniz evlilik için çok erken.Acele etmeyin zamana bırakın.

Back
X