Öncellikle merhaba

. Uzun olmaması için gayret göstereceğim.
Ben henüz 20 yaşındayım ve ailemin yaşadığı şehirde diş hekimliği okuyorum. Bu yıl pandemiden dolayı evde olduğumuz için üniversite sınavına tekrar hazırlanma kararı aldım. Ailemin hayali tıp fakültesi okumamdı ve yaklaşık 7 aydır inanılmaz bir çalışma rutini içerisindeyim.
Son 3 aydır hayatımda biri var. Ona karşı çok özel şeyler hissediyorum. Kendisi asker ve çok uzun süre zarflarında burada olmuyor fakat sürekli telefon ile görüşüyoruz. Bana sürekli evlenmek istediğini ne zaman kabul edersem ailesiyle geleceklerini söylüyor. Hayatını değiştirdiğimi bana ne kadar çok aşık olduğunu söyleyip duruyor. Geçenlerde bu durumu annem öğrendi ve aşırı tepki gösterdi. Vizyonsuzsun, üniversite mezunu olmayan biriyle nasıl ciddi düşünebilirsin hemde daha yolun başındasın gibi şeyler söyledi. Haklı olduğunu biliyorum aslında ama onun yanındayken inanılmaz mutlu, huzurlu hissediyorum kendimi. Evin tek çocuğu olduğum için ailem ekstra özen gösteriyor ve bende onları üzmemek için elimden geleni yapıyorum fakat bu sefer durum çok farklı. İlk defa onunlayken yaşadığımı hissediyorum sanki ben. Ayrıca aile yapılarımız çok farklı. Bu benim için hiç sorun değil fakat ailem için çok büyük bir problem. Benim annem de babam da doktor fakat o çiftçi bir ailenin oğlu. Annem bu durumu da dile getirip duruyor. Şimdi bir seçim yapmam gerekiyor ve inanılmaz sıkıntı içerisindeyim. Ya ailemi, onların benim için planladıkları yolu seçeceğim yada annemi karşıma alıp yaşadığım bu ilişkiye, bu hislere sahip çıkacağım. Sizce ne yapmam gerekiyor?
Kırıcı olmazsanız çok sevinirim. Şimdiden güzel fikirleriniz için teşekkür ederim, sevgiler.
Küçük bir düzenleme: Öncellikle ne kadar yanlış düşündüğümü fark ettim. Sizlere çok teşekkür ederim. Belkide çok bunaldığım için bir hata yapacaktım. Şimdi annemden özür dileyip derslerime konsantre olacağım. Çok sağolun 🖐