- 23 Ağustos 2020
- 4.691
- 8.832
- 108
- 35
- Konu Sahibi Selinyyy43
Tıpçılar böyle ya hepsi evlilik meraklısı hahah20 yaşındasın ve daha 3 aydır tanıdığın biri ile evlilik düşünüyorsun şaka gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tıpçılar böyle ya hepsi evlilik meraklısı hahah20 yaşındasın ve daha 3 aydır tanıdığın biri ile evlilik düşünüyorsun şaka gibi
Upss lise mezunuymuş annen haklı ama sen haklı olduğunu simdi dğeil 30 yaşında anlayacaksınÇifçilik sorun değil ama çocuk ne iş yapıyor o önemli, düzgün bir meslek yoksa ilerde çok ağlarsın
Kusura bakmayın ama 30 yaşına gelmeme gerek yok. Henüz büyük bir karar almış değilim ve yakın zamanda da almayacağım. Karşınızdaki insanı incitme çabanız neden anlamadım.Upss lise mezunuymuş annen haklı ama sen haklı olduğunu simdi dğeil 30 yaşında anlayacaksın
Lise.mezunu biri usttegmen olmaz lise sonrası 4 yıl harp okulunda eğitim alır öyle asker olurUpss lise mezunuymuş annen haklı ama sen haklı olduğunu simdi dğeil 30 yaşında anlayacaksın
Lise.mezunu biri usttegmen olmaz lise sonrası 4 yıl harp okulunda eğitim alır öyle asker olur
❤❤ sağolun haklısınız2 küçük bebeğimle okumaya çalışıyorum ne kadar zor olduğunu hayal bile edemezsin hergun 3 çeşit yemek yap temizlik yap çamaşır bulaşık dusunebiliyomusun bir saniye gözünün önünde canlandirirsan anında vazgeçersin evlilikten yani öyle toz pembe değil hayat ölüyorum bitiyorum diyenlerede inanma oku meslek sahibi ol yazın sahile git kışın daga çık elini kolunu sallaya sallaya gez biraz.. sonra karşına sana denk birileri illa çıkacak meraketme bu yaşlar geri gelmiyor bu enerji bu heyecan olmuyor hayata atılmak için acele etme tadını çıkar bu yaşların
Ciddi miÖyleymiş bende yeni öğrendim.
Bana üstteğmen olduğunu söyledi. Birde dış ticaret mezunu olduğunu. Bende salak gibi inandım. Bu arada evlilik düşünmüyorum onun isteği bu yöndeydiCiddi mi
sevgilin hiç bahsetmedi mi kızma ama hem evlilik düşünüyorsun hemde ne okumuş ne yazmış nasıl asker olmuş haberin yok
Neden salak gibi yalan mı demişBana üstteğmen olduğunu söyledi. Birde dış ticaret mezunu olduğunu. Bende salak gibi inandım. Bu arada evlilik düşünmüyorum onun isteği bu yöndeydi
aynen canım bir tane de erkek kardeşimin sevgilisi var kız tıpçı başka şehirde bizim oğlan gidip geliyor görmeye . hanımefendi bir kere de ben geleyim demiyor neymiş tıp okuyormuş dersleri zormuş falan filan.Tıpçılar böyle ya hepsi evlilik meraklısı hahah
Canim bak beni ablan gibi gor aramizda 10 yas var. Kizlar sana burda yazmistir yorumlari okumadim henuz ama konunu okudum sana cok acik ve samimi yazacagim normalde dilimin kemigi yok agir konusurum burda uzgunum cok uyenin kalbini kirdim kalbiminde kirildigi zamanlar oldu. Ama seni okudum kendimi gordum. 20 yasindasin doktor anne ve babanin evladisin. Cicek gibi aile. Belliki seviyolarda. Suan senin midende kelebekler ucuyor. Gordugun o unforma adamdaki ciddiyet silahin gosterisi bir subay trasi bile onu inanilmaz guclu yakisikli bir erkek olarak gormene yetiyor. Askerlerin cekici olma olasiligi en tipsizinde bile karizma olmasinin gercegini hic degistirmiyor. Esimden biliyorum. O uniformayi cikarsa inan sifir. Tabi ben yillar gecince gercekler yuzume tokat gibi carpti. Gectm artik o karizmayi silahi kepi tipi....... hayat cok kisa. 30 yildir yasiyorum beni annem dogurdu babamla gul gibi baktilar. Gul gibide kardrslerim ablamlar var. Sevdim evleniyorm evlenicem dedim yaoma etme dediler uzaklara gideceksin ozleyeceksin metropol kizisin dogularda ucralarda yaoamassin dediler yaoarm aeviyorum dedim sevgilim bana cok duskun ölür bile benim icin dedim bana bir paralar hediyeler gonderiydu sok olursun. Nitekim evlendim. O adamdan eser kalmadi. Evelenene kaar esimin agac kovugundan ciktigini sanirdim. Evlendik masallah sulalesini oyle tanidim. Esim tum planlarini ailesine gore yapar seslerini duymasa cldiriirdi. Her ay ailene gondericem diyen adam dogulara dustuk cenazelerimizde bile zorla yalavara yalavara gonderiyodu. Eve harclik birakmaz.pskilolojisi hep bozuk.evde askerine emir verir gibi bana davranirdi. Ve sonunda ben ciddi anlamada hastalandim. Kanser oldum ve bana ailem bakti adamin umrunda olmadi. Demem oki hayat cok kisa. Anneden babadan ayri omur gevirmeye dgmez. Git kendi denginde birini bul. Doktor bul ogretmen bul hemsir bul ailene yakin ol. Anne babalarimiz yaslanacak bizlere ihtyaci cok. Bir adamin oesine veripe diyar diyar gezmek bana gore artik dogru degil. Degecek biriyse bile adam iyiyse bile ben yine gitmem. Oralara gidecek insanin ailesi olmamali yyada aileyle arasi iyi olmamali. Annesi babasindan fayda gormeyen ne olur kocasina sduskun olur gelirim der gider. Bu tarz adamlarla boyle kadinlarin evlenmesi daha dogru ozman mutlu olunur. Benim ailem dogruydu iyiydi kocam bana yanlis yaptiÖncellikle merhaba. Uzun olmaması için gayret göstereceğim.
Ben henüz 20 yaşındayım ve ailemin yaşadığı şehirde diş hekimliği okuyorum. Bu yıl pandemiden dolayı evde olduğumuz için üniversite sınavına tekrar hazırlanma kararı aldım. Ailemin hayali tıp fakültesi okumamdı ve yaklaşık 7 aydır inanılmaz bir çalışma rutini içerisindeyim.
Son 3 aydır hayatımda biri var. Ona karşı çok özel şeyler hissediyorum. Kendisi asker ve çok uzun süre zarflarında burada olmuyor fakat sürekli telefon ile görüşüyoruz. Bana sürekli evlenmek istediğini ne zaman kabul edersem ailesiyle geleceklerini söylüyor. Hayatını değiştirdiğimi bana ne kadar çok aşık olduğunu söyleyip duruyor. Geçenlerde bu durumu annem öğrendi ve aşırı tepki gösterdi. Vizyonsuzsun, üniversite mezunu olmayan biriyle nasıl ciddi düşünebilirsin hemde daha yolun başındasın gibi şeyler söyledi. Haklı olduğunu biliyorum aslında ama onun yanındayken inanılmaz mutlu, huzurlu hissediyorum kendimi. Evin tek çocuğu olduğum için ailem ekstra özen gösteriyor ve bende onları üzmemek için elimden geleni yapıyorum fakat bu sefer durum çok farklı. İlk defa onunlayken yaşadığımı hissediyorum sanki ben. Ayrıca aile yapılarımız çok farklı. Bu benim için hiç sorun değil fakat ailem için çok büyük bir problem. Benim annem de babam da doktor fakat o çiftçi bir ailenin oğlu. Annem bu durumu da dile getirip duruyor. Şimdi bir seçim yapmam gerekiyor ve inanılmaz sıkıntı içerisindeyim. Ya ailemi, onların benim için planladıkları yolu seçeceğim yada annemi karşıma alıp yaşadığım bu ilişkiye, bu hislere sahip çıkacağım. Sizce ne yapmam gerekiyor?
Kırıcı olmazsanız çok sevinirim. Şimdiden güzel fikirleriniz için teşekkür ederim, sevgiler.
Küçük bir düzenleme: Öncellikle ne kadar yanlış düşündüğümü fark ettim. Sizlere çok teşekkür ederim. Belkide çok bunaldığım için bir hata yapacaktım. Şimdi annemden özür dileyip derslerime konsantre olacağım. Çok sağolun 🖐![]()
Haklısınız, Ailemle tartışmama bile değmeyecek bir olaydı aslında. Sadece ben biraz büyüsüne kapıldım. Doğru olan son vermek bütün bunlara. Çok teşekkür ederim.Öncelikle yaşınız daha çok küçük yolun başındasınız. Ne şanslısınız ki eğitiminizi önceleyen bir aileniz var. Diş hekimliği de doktorluk da çok güzel fakat meşakkatli meslekler. Ben de arkadaşlara katılıyorum ne olursa olsun mesleğinizi elinize almadan evlilik yoluna girmeyin. Zaten bitirirseniz atanarak çalışacağınız için çok zorluk yaşamazsınız.
2 yıllık önlisans mezunları subay olamaz. Harp okulu zaten 4 yıldır ancak dışaradan 4 yıllık lisans mezunları da subay olabiliyor. Kendisi dış ticaret mezunu ise ya astsubay ya da uzmandır. Benim görüşüm sizin ve ailenizin karşısında mahçup olmamak için yalan söylemiş olması. Size dürüst davranmayan bir kişi ile hele de 3 aylık bir tanışıklık için ileriye gitmeyin.
Aileniz de kendince haklı şimdi cicim aylarında her şey çok güzel geliyor belki ama evlenince hele de karşı tarafın ailesi sizin ailenizin içine girince sorunlar yaşanabilir. Üzerinden zaman geçince siz de anlayacaksınız. Ailenizi karşınıza almayın unutmayın dünyada sizin iyiliğinizi daha çok kimse düşünemez.
hakkınızda hayırlısı olsun.