- 10 Ağustos 2023
- 359
- 838
- 18
- Konu Sahibi cileklilink
-
Evet küsme huyu var zaten. Bizim iliskimizde trip atan taraf ben değilim mesela. Genelde kızlar olurEvleneyim deme bak bu adamla sana küser 3 gün gelemez eve büyümemiş daha
Ben anlamıyorum Ya gerçekten.biçu yaşamımızı biz neden hep fedakar davranmak zorunda kalıyoruz .evlenince küser hiç gelme eve çok yaşadım ve maalesef ki her seferinde de haklı görüyorlar kendilerini ayrıl bence senin değerini bilenbiriylenolEvet küsme huyu var zaten. Bizim iliskimizde trip atan taraf ben değilim mesela. Genelde kızlar olur
Bu çok doğru bir tespit. Bunu onunla konuştuk ve şanslı olduğunu söyledim. Nerem şanslı saçmalama tek şansım sensin dedi. Evet ailesinin zor yönleri var ama her zaman arkasindalar. Olumsuza odaklanip iyiyi goremiyor gibi bir haleline herşey verilmiş, her imkan sağlanmış.
Tam olarak böyle yapıyorum. O da sinirini stresini yaşayıp normale dönmüş olarak dönüş yapıyor. Bana yansıtmasa bile bu kadar abartı tepkiler hosuma gitmiyor. Önceden bu kadar degildiSahsen ben olsam "benim yaratmadigim sebeplerden yasadigin stresi bana yansitmana musade etmiyorum, kendine gelince ve sakinlesince yazarsin" der kendi haline birakirdim sahsen
Evet su an telefonu kenara atmana bakar ama ilerde ayni evde olunca cekilmez biri olurTam olarak böyle yapıyorum. O da sinirini stresini yaşayıp normale dönmüş olarak dönüş yapıyor. Bana yansıtmasa bile bu kadar abartı tepkiler hosuma gitmiyor. Önceden bu kadar degildi
Çok haklısınız ve ben bugün yasanan tartışmanin üstüne nişan kararımizi gözden gecirecegimi söyledimEvet su an telefonu kenara atmana bakar ama ilerde ayni evde olunca cekilmez biri olur
Çevresinde çok zorluklarla mücadele eden insanları görüyor. Arkadaş ortaminda olsun iş ortamında olsun. Hiç kendi haline sukretme durumu yok hayattaki en mağdur insanmis gibi bir tavrı var. Ve inanın dert edicek hiçbir şeyi yok. Bir tek ailesi biraz baskıcı insanlar çok karışırlar ederler ama çok da desteklerSimaran erkekler cekilmiyor. Ailesi ger imkani sunuyordur, arkasinda dolaniyordur, yine memnun olmuyordur. Olumsuzluklara tahammül olmamasi da bundan. Fazla simartmislar
Ben 29 o 31Ömür geçmez onunla. Kaç yaşındasın bacım? O kaç yaşında?
Çevresinde çok zorluklarla mücadele eden insanları görüyor. Arkadaş ortaminda olsun iş ortamında olsun. Hiç kendi haline sukretme durumu yok hayattaki en mağdur insanmis gibi bir tavrı var. Ve inanın dert edicek hiçbir şeyi yok. Bir tek ailesi biraz baskıcı insanlar çok karışırlar ederler ama çok da destekler
Yaşının olgunluğu göremiyorum onda bu anlattıklarına bakarak. Psikolojik bir bozukluk olduğu kesin. Ömrünü yer senin. Yukarıda biri daha demiş bende diyorum yıllarım çöp oldu benimde. Boşanmak evlenmekten zor. İyi düşün bu adamla ömür geçer mi? Yer bitirir seniBen 29 o 31
Psikolojik bir problem olduğunu düşünmeye başladım ben de. Hani şımarıklik gibi de değil cidden algıları bozulmuş gibi davraniyorYaşının olgunluğu göremiyorum onda bu anlattıklarına bakarak. Psikolojik bir bozukluk olduğu kesin. Ömrünü yer senin. Yukarıda biri daha demiş bende diyorum yıllarım çöp oldu benimde. Boşanmak evlenmekten zor. İyi düşün bu adamla ömür geçer mi? Yer bitirir seni
Bu durumları nişan arefesinde fark etmek de benim salakligim heralde ya da o bu kadar degildi fark etmem zordu bilemiyorum. Kendimi bile sorguluyorumBana cok yorucu geliyor böyle insanlar. Yani is ortamda mecbur cekersin, ama eş olarak seni erken yaşlandirir gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?