Erkek arkadaşım ve anlam veremediğim bazı davranışları

cileklilink

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
359
838
18
Selam kızlar. Erkek arkadaşımla iyiyiz hoşuz ilişkimiz adına bir sorun yok, ama ona sonradan eklenen bazı huyları çıkmaya başladı ve gerçekten anlam veremiyorum. Dönemsel bir şey gibidir umarım. Bugün daha taze yeni tartismisken konuyu sizlere de açmak istedim. Bir şeye canı sıkkın olduğunda bir ergene dönüşüyor. Bildiğimiz ergen. İsyankarlasiyor, ailesine kızıyor onları kiramadigi için içine atıyor daha da bunaliyor ve fevrileşiyor. Zora gelemiyor. Zora gelememekten kastım çok basit seyler. Mesela günlerdir kötü hissediyor ofluyor pofluyor sövüyor. Sebep de ne biliyor musunuz. Ailesiyle memlekete gitti hiç istemiyordu zaten memleketi uzak. İstemediği halde çok ısrar ettiler o da ne kadar gitmek istemediğini söylese de iznini buna kullanmak istemediğini söylese de ısrarlara direnemedi gitti. 9 günlüğüne. Tamam ilk başta şuna hak veriyorum bir şey zorla yaptığında ve istemediğin bir şeyse eğer hoşuna gitmez kızarsın modun düşer. Ama o gün yaşarsın bunları sonra durumu kabullenip dönüşü beklersin. Ama dönmesine 3 gün kaldı. Hala tripten çıkamıyor. Günlerdir dünyayı dar etti resmen. Her sıkıntılı mevzuyu biraz uzatır normalde de böyle. Ama son dönemde çok abartmaya basladi dozu. Bugün bu sebepten tartıştık,bırak artık şu abartma huyunu dedim. Boğuluyorum burada falan diyor. Geçenlerde de arabası bozuldu ona bi takılı kaldı iki gün. Ben mi fazla gevşeğim sorunları minimum düzeyde yaşıyorum yoksa erkek arkadaşım mi abartıyor hangisi normal artık cozememeye başladım. Teşekkürler şimdiden. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Evet küsme huyu var zaten. Bizim iliskimizde trip atan taraf ben değilim mesela. Genelde kızlar olur
Ben anlamıyorum Ya gerçekten.biçu yaşamımızı biz neden hep fedakar davranmak zorunda kalıyoruz .evlenince küser hiç gelme eve çok yaşadım ve maalesef ki her seferinde de haklı görüyorlar kendilerini ayrıl bence senin değerini bilenbiriylenol

Sevgilin ailesi tarafından çok şımartılmış eline herşey verilmiş, her imkan sağlanmış. Bu tür insanlar kendilerine nasıl bakacaklarini bilmiyor evlendiğinde dahi ailelerinden yardım bekliyor. Ve sizdende annesi gibi ilgi bekleyecek. Kaçççç

Kockoca insan zorla baglayip goturmediler ya? Isyeri izin vermiyor deseydi gecseydi
Sahsen ben olsam "benim yaratmadigim sebeplerden yasadigin stresi bana yansitmana musade etmiyorum, kendine gelince ve sakinlesince yazarsin" der kendi haline birakirdim sahsen

eline herşey verilmiş, her imkan sağlanmış.
Bu çok doğru bir tespit. Bunu onunla konuştuk ve şanslı olduğunu söyledim. Nerem şanslı saçmalama tek şansım sensin dedi. Evet ailesinin zor yönleri var ama her zaman arkasindalar. Olumsuza odaklanip iyiyi goremiyor gibi bir hal

Sahsen ben olsam "benim yaratmadigim sebeplerden yasadigin stresi bana yansitmana musade etmiyorum, kendine gelince ve sakinlesince yazarsin" der kendi haline birakirdim sahsen
Tam olarak böyle yapıyorum. O da sinirini stresini yaşayıp normale dönmüş olarak dönüş yapıyor. Bana yansıtmasa bile bu kadar abartı tepkiler hosuma gitmiyor. Önceden bu kadar degildi

Simaran erkekler cekilmiyor. Ailesi ger imkani sunuyordur, arkasinda dolaniyordur, yine memnun olmuyordur. Olumsuzluklara tahammül olmamasi da bundan. Fazla simartmislar
Çevresinde çok zorluklarla mücadele eden insanları görüyor. Arkadaş ortaminda olsun iş ortamında olsun. Hiç kendi haline sukretme durumu yok hayattaki en mağdur insanmis gibi bir tavrı var. Ve inanın dert edicek hiçbir şeyi yok. Bir tek ailesi biraz baskıcı insanlar çok karışırlar ederler ama çok da destekler

Bana cok yorucu geliyor böyle insanlar. Yani is ortamda mecbur cekersin, ama eş olarak seni erken yaşlandirir gibi geliyor

Yaşının olgunluğu göremiyorum onda bu anlattıklarına bakarak. Psikolojik bir bozukluk olduğu kesin. Ömrünü yer senin. Yukarıda biri daha demiş bende diyorum yıllarım çöp oldu benimde. Boşanmak evlenmekten zor. İyi düşün bu adamla ömür geçer mi? Yer bitirir seni

Psikolojik bir problem olduğunu düşünmeye başladım ben de. Hani şımarıklik gibi de değil cidden algıları bozulmuş gibi davraniyor

Bana cok yorucu geliyor böyle insanlar. Yani is ortamda mecbur cekersin, ama eş olarak seni erken yaşlandirir gibi geliyor
Bu durumları nişan arefesinde fark etmek de benim salakligim heralde ya da o bu kadar degildi fark etmem zordu bilemiyorum. Kendimi bile sorguluyorum

Benimde erkek arkadaşım bunun değişik versiyonu eskiden çok kafaya takiyordum kavga ediyordum niye birden huy degistiruyor uzaklaşıyorsun diye sonra baktım huyu böyle artık hiç sallamiyorum. Depresyon modu var arada giriyor mesela yine geldiler bu aralar onada . sanırım gene keyfin kaçık dedim evet falan dedi konuştuk birax hiç sallamadim. Kendi kendinr düzelir onla mi ugrasacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…