Erkek arkadaşım ve anlam veremediğim bazı davranışları

Ailesinin ona saygı duymaması da ayrı bir tuhaflık.
Benim de en tuhafima giden bu. 5 yaşındaki çocuk muamelesi yapmiyorlar. Bu duruma çok ofkeleniyor. Daha önce ailesi ile konuştu ben kaç yaşında insanım diye. Ailesi aynı bu konuda değişmiyorlar. Hiçbir kararina saygı gostermiyorlar kendi istediklerini yaptiriyorlar

Sakın bununla evleneyim deme. Eş ailesi yine yönetmeye kalkar. Bu çapsız da anca zırlar. Çok gençsin ona mı kaldın

Madem gitmek istemiyordu söyleseydi ailesine ne tribe girip sana cehennem ettiriyor hayatı

Madem gitmek istemiyordu söyleseydi ailesine ne tribe girip sana cehennem ettiriyor hayatı
Bir kere de bir işimiz vardı tahmin ettiğimizden uzun sürdü neredeyse bütün günümüz orada geçti diye çok fena tribe girdi bütün gün söylendi sinirli sinirli gezdi. Hep böyle huysuz yaşlı ihtiyar modunda ama son zamanlarda daha fazla, önceden göze batar seviyede degildi

I zaman ayrıl. Vakit öldürüyorsun bununla. Düzelmez bu bacım. Sen yıpranıyorsun
Maalesef ki doğru söylüyorsunuz aksini iddia etmek kendimi kandırmak olur. Sadece ayrılık acısını yaşamaktan çok korkuyorum üstüme bir kara bulut çökecek o kesin ama umarim kısa sürede geçer

Maalesef ki doğru söylüyorsunuz aksini iddia etmek kendimi kandırmak olur. Sadece ayrılık acısını yaşamaktan çok korkuyorum üstüme bir kara bulut çökecek o kesin ama umarim kısa sürede geçer
İnan evlenince daha zor. Kucağımda çocuğumla yakamı kurtarmaya çalışıyorum. İlk 2 hafta en zoruydu ama şuan üzülmüyorum. Kurtulmayı diliyorum. Boşandığım günü ikinci doğum günüm gibi kutlayacağım hele bir dava bitsin

31 yaşında işi gücü olan birine nasıl zorla bir şey yaptırılabilir anlayamıyorum. adamı eterle bayıltıp kargoyla memlekete yolladılarsa bir şey diyemem.

evlenirseniz sizin de yıllık izinleriniz, hiçbir şeyden memnun olmayan şımarık kocanızın memleketteki anasına çay taşımakla geçecek belli ki.

Yeni cağ türk erkeklerine bir prenseslik geldi nedir ya bu ilgi isteği ,trip atma, küsme bize ait ne varsa bunlara mı yüklendi. Hayırlısı ben eski çağ kafasında biriyim genetik kodlarım bunu kaldırmıyor.

31 yaşında işi gücü olan birine nasıl zorla bir şey yaptırılabilir anlayamıyorum.
Sunu cozdugumde her şeyi çözmüş olucam. Bu durumu kabullenmiş kabullenmeyip ne yapayim anlamıyorlar ki diyor. Ya kabul edicem ya çok ağır konusucam diyor

Bu erkeklerde bu tuhaf hemen olamaz ki istediğin...

İçim şişti öff nerden buluyorsunuz bu denişikleri yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…