- 10 Ağustos 2023
- 359
- 838
- 18
- Konu Sahibi cileklilink
-
Benim de en tuhafima giden bu. 5 yaşındaki çocuk muamelesi yapmiyorlar. Bu duruma çok ofkeleniyor. Daha önce ailesi ile konuştu ben kaç yaşında insanım diye. Ailesi aynı bu konuda değişmiyorlar. Hiçbir kararina saygı gostermiyorlar kendi istediklerini yaptiriyorlarAilesinin ona saygı duymaması da ayrı bir tuhaflık.
Bir kere de bir işimiz vardı tahmin ettiğimizden uzun sürdü neredeyse bütün günümüz orada geçti diye çok fena tribe girdi bütün gün söylendi sinirli sinirli gezdi. Hep böyle huysuz yaşlı ihtiyar modunda ama son zamanlarda daha fazla, önceden göze batar seviyede degildiMadem gitmek istemiyordu söyleseydi ailesine ne tribe girip sana cehennem ettiriyor hayatı
Bu kesin zaten. Bir de ben yumuşak bir tipim görseniz vur ensesine al lokmasini. Sıkıntı. Eş ailesi yine yönetmeye kalkar.
I zaman ayrıl. Vakit öldürüyorsun bununla. Düzelmez bu bacım. Sen yıpranıyorsunBu kesin zaten. Bir de ben yumuşak bir tipim görseniz vur ensesine al lokmasini. Sıkıntı
Maalesef ki doğru söylüyorsunuz aksini iddia etmek kendimi kandırmak olur. Sadece ayrılık acısını yaşamaktan çok korkuyorum üstüme bir kara bulut çökecek o kesin ama umarim kısa sürede geçerI zaman ayrıl. Vakit öldürüyorsun bununla. Düzelmez bu bacım. Sen yıpranıyorsun
İnan evlenince daha zor. Kucağımda çocuğumla yakamı kurtarmaya çalışıyorum. İlk 2 hafta en zoruydu ama şuan üzülmüyorum. Kurtulmayı diliyorum. Boşandığım günü ikinci doğum günüm gibi kutlayacağım hele bir dava bitsinMaalesef ki doğru söylüyorsunuz aksini iddia etmek kendimi kandırmak olur. Sadece ayrılık acısını yaşamaktan çok korkuyorum üstüme bir kara bulut çökecek o kesin ama umarim kısa sürede geçer
Sunu cozdugumde her şeyi çözmüş olucam. Bu durumu kabullenmiş kabullenmeyip ne yapayim anlamıyorlar ki diyor. Ya kabul edicem ya çok ağır konusucam diyor31 yaşında işi gücü olan birine nasıl zorla bir şey yaptırılabilir anlayamıyorum.
Bu erkeklerde bu tuhaf hemen olamaz ki istediğin...Bir kere de bir işimiz vardı tahmin ettiğimizden uzun sürdü neredeyse bütün günümüz orada geçti diye çok fena tribe girdi bütün gün söylendi sinirli sinirli gezdi. Hep böyle huysuz yaşlı ihtiyar modunda ama son zamanlarda daha fazla, önceden göze batar seviyede degildi
İçim şişti öffSelam kızlar. Erkek arkadaşımla iyiyiz hoşuz ilişkimiz adına bir sorun yok, ama ona sonradan eklenen bazı huyları çıkmaya başladı ve gerçekten anlam veremiyorum. Dönemsel bir şey gibidir umarım. Bugün daha taze yeni tartismisken konuyu sizlere de açmak istedim. Bir şeye canı sıkkın olduğunda bir ergene dönüşüyor. Bildiğimiz ergen. İsyankarlasiyor, ailesine kızıyor onları kiramadigi için içine atıyor daha da bunaliyor ve fevrileşiyor. Zora gelemiyor. Zora gelememekten kastım çok basit seyler. Mesela günlerdir kötü hissediyor ofluyor pofluyor sövüyor. Sebep de ne biliyor musunuz. Ailesiyle memlekete gitti hiç istemiyordu zaten memleketi uzak. İstemediği halde çok ısrar ettiler o da ne kadar gitmek istemediğini söylese de iznini buna kullanmak istemediğini söylese de ısrarlara direnemedi gitti. 9 günlüğüne. Tamam ilk başta şuna hak veriyorum bir şey zorla yaptığında ve istemediğin bir şeyse eğer hoşuna gitmez kızarsın modun düşer. Ama o gün yaşarsın bunları sonra durumu kabullenip dönüşü beklersin. Ama dönmesine 3 gün kaldı. Hala tripten çıkamıyor. Günlerdir dünyayı dar etti resmen. Her sıkıntılı mevzuyu biraz uzatır normalde de böyle. Ama son dönemde çok abartmaya basladi dozu. Bugün bu sebepten tartıştık,bırak artık şu abartma huyunu dedim. Boğuluyorum burada falan diyor. Geçenlerde de arabası bozuldu ona bi takılı kaldı iki gün. Ben mi fazla gevşeğim sorunları minimum düzeyde yaşıyorum yoksa erkek arkadaşım mi abartıyor hangisi normal artık cozememeye başladım. Teşekkürler şimdiden. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
İlk başta böyle olmuyorlar kavun değil ki koklayıp seçelim :-(İçim şişti öffnerden buluyorsunuz bu denişikleri yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?