- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.970
- 598
Hayır çünkü onu tanıyorum
Pardesü falan demicektir
Onun karışması bu kadar olur
Alkol falan alıyorum mesela karışmaz kendi içmez ama içme demez
Sadece dikkat çekici kıyafetleri sevmiyor ama değişmicem
Evet kendisini bir şekilde yönetebilirsin ama aile zor dediğin gibiBenim bir ilişkide en hassas olduğum konulardan biri, hatta belki de en en hassas olduğum konudur bu. Sevgilim giyimime karışacak olsa dakikasında siler atarım onu. Böyle de tuhafım işte. Ben de rahat bir ailede yetiştim. Ailesi muhafazakar olan biriyle-kendi muhafazakar olmasa bile- yapamam. Sen de yapamazsın emin ol. Türkiye burası. Burada yalnızca bir kişiyle değil o kişinin ailesiyle de evleniyorsun. Lütfen kendinden taviz verme.
Hayır öyle düşünemez hakkımda biliyor çünkü
Alkol da alıyorum arada bunuda biliyor kendi içmiyor ama karışmıyor
Öyle biriyle evlenmek istiyorsa kendi bilir zorla tutan yok zaten
Ben alışığım hayal kırıklığınaO zaman yaşayıp göreceksiniz sanırım. Umarım hayal kırıklığına uğramazsınız uzun vadede
Merhaba sevgili hanımlar
8 aydır bir ilişkim var.
Mesela benim ailem daha rahat fazla karışmazlar giydiklerime özellikle babam çok moderndir annem biraz daha baskıcı
Neyse erkek arkadasımın ailesi fazla muhafazakar böyle bir aileden geliyor bu benim için sorun değil açık fikirli biriyim sonuçta bende Türkiye de yaşayan biriyim
Nerde ne giyileceğini bilen bir insanımdır bu arada asla abartı birşey yapmam.ölçülü mesafeliyimdir
Erkek arkadasım mini giymeme takıyor bu ara.sürekli üstüne uzun kaban giy bare burda oturmayalım sana bakıyorlar yok arabada çantanı önüne koy yukardan bakıyorlar vs deyip beni darlıyor.ben kendimden ödün vermem pek.konuşuyorum beni tanıdığında da böyleydim diyorum tamam haklısın diyor sonra yine aynı
Bende geçen patladım tamam ya eşofmanla gezicem artık ben özenmişim güzel giyinmişim ne istiyorsun benden dedim .çok gücüme gidiyor ben zaten biliyorum nasıl giyineceğimi.
Ki kendisinin hayatına müdahale etmem hiç.gayet rahat bırakırım bir iki birşeye karışıcak oldum tavır aldı bana.başta her dediğimi yapan adam resmen çekti kendini .bende bi daha karışmadım .
Ama onun tavrından çok sıkıldım.Beni sevdiğini biliyorum onun dışında .sert kavgalar ettiğimde bile alttan alır bana bir iki kez ses yükseltmiştir o kadar küfür hakaret vs olmadı hiç .ki delirtmiştim onu .
Bazen fevri hareketlerim oluyor.
Ama ben baskıya gelemeyen bir insanım .ilişkimizin başında böyle değildi zaten.zamanla kendini göstermeye başladı.
Böyle olmasını istemiyorum.biraz daha rahat olmasını istiyorum.nasıl değiştirebilirim bilmiyorum sıkıldım seviyorum sırf bu nedenden vazgeçmek istemiyorum.
Ne yapabilirim?yumuşak başlı biri aslında değişebilir ama bu konuda tıkandım resmen...
Hala sevgiliyizHadi ya
İnatçı mı peki eşin?
Sevdiğim için olabilir mi?Masenko
Madem
Madem bukadar dert yanıyorsun ayrıl gitsin. Ne sen onu degstirmeye ne o seni degstir.
Sevgilin ona göre giyim tarzı giyen biri ie beraber olsun sende rahat bir adam ile beraber olursun.
Benim ilk zamanlarda hiç karışmazdıHala sevgiliyizevet oldukça inatçı . Geçer olgunlaşsın geçer bu yılda geçsin geçer dedim nafileee. İlk zamanlrdaki gibi bunaltmıyo sadece içine su serpçekse eğer
Seviyorsan dinle onuSevdiğim için olabilir mi?
Birbirimizi seviyoruz ne yapalım
Ona göre giyinen biriyle mutlu olamaz belki
Kafa yapısıyla ilişkiler yürümüyor sadece
Bu arada bende de İlk zamanlar kendini göstermedi karışmazdı . Ne olduysa sonradan oldu. Buda sevgi bağı ile ilgili. Seviyosa kıskanıyo sahipleniyo sana kimsenin bakmasını istemiyo. Ama değişir mi değişmez bir yerde patlak verir. Bunun için ilişki biter mi bitmez . 8 yıl oldu iyi ki de kıyafet için ayrılmamışım diyorum diğer tüm yanları bu yönünü ört pas ediyor çünkü. Sende bunları düşünüp karar vermelisinBenim ilk zamanlarda hiç karışmazdı
Sonradan gösterdi o yüzünü
Niye ben onu değiştirmiyorumSeviyorsan dinle onu
nasıl değiştirebilirim
Direk ayrıl bu konunun sonrası benim ailem muhafazakar kapalı sende kapan olcak ayrıl canımMerhaba sevgili hanımlar
8 aydır bir ilişkim var.
Mesela benim ailem daha rahat fazla karışmazlar giydiklerime özellikle babam çok moderndir annem biraz daha baskıcı
Neyse erkek arkadasımın ailesi fazla muhafazakar böyle bir aileden geliyor bu benim için sorun değil açık fikirli biriyim sonuçta bende Türkiye de yaşayan biriyim
Nerde ne giyileceğini bilen bir insanımdır bu arada asla abartı birşey yapmam.ölçülü mesafeliyimdir
Erkek arkadasım mini giymeme takıyor bu ara.sürekli üstüne uzun kaban giy bare burda oturmayalım sana bakıyorlar yok arabada çantanı önüne koy yukardan bakıyorlar vs deyip beni darlıyor.ben kendimden ödün vermem pek.konuşuyorum beni tanıdığında da böyleydim diyorum tamam haklısın diyor sonra yine aynı
Bende geçen patladım tamam ya eşofmanla gezicem artık ben özenmişim güzel giyinmişim ne istiyorsun benden dedim .çok gücüme gidiyor ben zaten biliyorum nasıl giyineceğimi.
Ki kendisinin hayatına müdahale etmem hiç.gayet rahat bırakırım bir iki birşeye karışıcak oldum tavır aldı bana.başta her dediğimi yapan adam resmen çekti kendini .bende bi daha karışmadım .
Ama onun tavrından çok sıkıldım.Beni sevdiğini biliyorum onun dışında .sert kavgalar ettiğimde bile alttan alır bana bir iki kez ses yükseltmiştir o kadar küfür hakaret vs olmadı hiç .ki delirtmiştim onu .
Bazen fevri hareketlerim oluyor.
Ama ben baskıya gelemeyen bir insanım .ilişkimizin başında böyle değildi zaten.zamanla kendini göstermeye başladı.
Böyle olmasını istemiyorum.biraz daha rahat olmasını istiyorum.nasıl değiştirebilirim bilmiyorum sıkıldım seviyorum sırf bu nedenden vazgeçmek istemiyorum.
Ne yapabilirim?yumuşak başlı biri aslında değişebilir ama bu konuda tıkandım resmen...
Pardon yumuşak başlı anlayışlı erkek nerde konuda göremedim de ?Bence sana olan sevgisinden yapıyo , sevmese umrunda olmazdn. Ama cok bunalıyosan onunla bu konuyu güzelce konusabilirsn. Sevdiği için daha dikkat edeceğini düşünüyorum. Ki herkesin fikri ayrıdır . Fakat ben böyle yumusak baslı , anlayslı ve sevdiğini sahiplenen erkeklerin sevgisini cok daha gercekci buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?