Erkek arkadasım ve giydiklerime karışması...

Kesinlikle o tarz erkekler çok daha fazla aldatmaya eğilimli oluyorlar. Ve tam da o açık saçık dedikleri kızlarla aldatıyorlar üzerine birde prenses gibi yedirip içirip bakıyorlar.
Liseden bir arkadaşım da o şekilde bir kızla evlendi. Biz guneydoguluyuz bizde açık kız olmaz derdi ama haftanın 5 günü gece clubune giden gayet erkek kankalari olan acik bir kızla evlendi. Çiçekler ayıcıklar falan süprizlerle. Tavrını koyan daha çok değerli oluyor. Etek giymemi istemiyorsan tamam hayatım giymem. Tamam hayatım o arkadaşımla istemiyorsan görüşmem diyen kızları bir süre sonra değersiz ve ezik görüyorlar.
Diğer türlüsü her an gidecekmiş gibi geliyor söz geçirmedikleri için ellerinde tutmaya çalışıyorlar. Kim ne derse desin. Ben cevremde cok sahit oldum.

sevdiğini sahiplenmek nedir ya evcil hayvan mıyız biz de bizi sahiplensinler.

Böyle bir şey yok . Kıskanmak karakter ve dünyaya bakış ile ilgilidir .
Benim mayamda yok mesela . Sevmiyor muyuz sevgilmizi şimdi?
Kesin yoktur
Hıhı
Bizim toplumuzun kadınları az yada çok kıskançtır
Bende aşırı kıskanç değilim

O kadar değil abartmayın

Herkes bakıyor istemiyorum diyor

Mini dekolte dışında dediklerinin hiçbirini yapmıyor
Bana ses yükseltmez
Şiddete meyilli bir erkek değil
Okumuş eğitimli kariyerli birş
Kadın cinayetlerini işleyenlerin profili belli .geneli eğitimsiz kaybedecek birşeyi olmayan cahil insanlar
Lütfen abartmayın ya
Benim gibi güçlü bir kadın neyin ne olduğunu bilir merak etmeyin

yanlışın var pekala eğitimli tipler de şiddete meğilli oluyor ne profesörler ceza aldı karısına şiddet uygulamaktan bu bir kıstas değil.
ayrıca ne malum yarın sevgilinin böyle olmayacağıı?
böyle küçükten başlıyor bu işler buradaki kadınlar tecrübeli olduğu için uyarıyor seni sen hala ben bilirim kafasındasın.. o kadar güçlü olsan burada konu açıyor olmazdın.

Simdi gercekvi olalim. Erkekler içgüdü olarak bizim gibi değil. Mini etek giyen bi kadın gördüklerinde çok güzel olduğunu, çok tatlı olduğunu düşünmüyor. Seksi olduğunu düşünüyor. Kafa direk cinsellige gidiyor.
E sevgilinizde bu iç güdülerin farkında. O yüzden rahatsız oluyor

Sevgilinizin hatası sizi değiştirmeye çalışması. Bu şekilde rahatsız olacaksa baştan sizinle birlikte olmayacaktı. Sevgilinize hak veriyorum fakat sizi seçerek bu duyguya katlamayı da seçmesi lazımdı.

Bence kolay kolay değişmeyecektir. Burda seçim sizin

Sadece bunaldım konu açtım
İnan bana burdaki çoğu kadından çok daha güçlüyüm
Alkol alırım karışmaz arkadaslarıma karışmaz
Sadece biraz açık giyinmeye karışıyor
Ben zaten istediğimi giyiyorum yine de
O dedi diye kapanmıyorum yani
Öyle birşey yok

Nasıl ayrılırım diye niye sorayım
Ayrılmak istesem ayrılırım hemen

Etek ve dekolte dışında hiçbirşeye karışmaz
Tayt falan da giyerim

Bunun kıskanmakla alakası yok. Zihniyetim benim de bu yönde değil. Eşim kıyafetime karışmaz. Bende karıştırmam zaten ben seni anlıyorum o konuda. Bende aynı soruyu sordum. Ne kadar mini? Üst bacağın yarısını yukarı kadar geçiyorsa gerçekten çok saçma duruyor bazı yerlerde. Diskoda barda tatilde güzel olabilir. Sadece bu miniye birşey diyorsa zararlı bir tip olmayabilir. Benim kızım var. Şimdi de bir oğlum olacak ama tabi ki böyle yetiştirmeyeceğim. Erkekler bu kadar aç olmasa bende kızım istediği gibi giyinip gezsin istiyorum. 20 yıl sonrasında oğlum da böyle olmak zorunda olmaz umarım.

Mini işte bayağı
Seviyorum ben ya mini eteği topukluyu
Bende seviyorum eminim sana da yakışıyordur başka kıyafetlerine karışıyor mu? Gittiğin yerlere dışarı çıktığın saate? Çünkü en modern erkek bile başka adamların sevgilisinin bacaklarına bakmalarını kaldırmaz. Benim eşim de o kadar mini istemez sadece he giyersem giyerim ama o da söyler. Ortamına göre giyerim giyiyorum bu tarz kıyafetleri. Çünkü gerçekten çok aç adam var. Başka da hiçbir kıyafetime birşey demez. Gece 1 de ark larımla gezip eve gelebilirim mesela. Otobüs kullanmadığım için tabi içi daha rahat olur. Sana güvenmesi önemli.

sen iyi misin:)
kıyafete karışan seviyor diye mi düşünüyorsun.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…