Erkek arkadasım ve giydiklerime karışması...

İşte ben de onu diyorum, ya evlenmeden önce bitecek ya evlendikten sonra bitecek. Ama eninde sonunda ya bitecek ya ikinizden biri değişecek. Orta yolu yok bu işin malesef.
Değişirse değişir değişmezse biter kendi bilir
Böyle gördü etkilendi sevdi
Önceden kapalı giyinip sonra açılsam haklı da

İşte aşık olucağın kişiyi kestiremiyorsun

Esim avrupali slav.
burdaki kadinlarin poposunu acip gezmedigi kaliyor ozellikle yazin.
Esim bundan nefret eder, yuksek bel giyip ustune crop top giydigimde kavga ediyor benimle ort gobegini diye ki gobek acikligi soz konusu degil, jeanle tshirt arasi 2-3 cmm bi aralik o kadar.
Turkiyeye geldiginde iyice zivanadan cikiyor, mini giymeyeli 6 yil oldu cocuklar dogunca gonullu biraktim ama suan ki etek boyum en kisa diz alti o kadar diyeyim.🤦🏼‍♀️

Evet orda da bakıyorlar da
Yiyecek gibi değil eleştirel değil en azından
Eskiden burda da normaldi
Ama işte toplum yapısı değişti resmen son yıllarda
Öyle, eski dizileri izle görürsün zaten, ben ruhsar dizisine bakıyordum da şuan yayınlanması mümkün değil.
Ama senin kendi çapında bir gücün varsa, en baştan resti Çek, ben böyle bir ailede büyüdüm bana kimse karışmaz ben gelemem böyle şeylere de, evlenmeden hallet, ha tamam dedi evlendin karıştı garantisi yok çünkü, o zaman ne yapacaksın bunu da düşün.

Esim avrupali slav.
burdaki kadinlarin poposunu acip gezmedigi kaliyor ozellikle yazin.
Esim bundan nefret eder, yuksek bel giyip ustune crop top giydigimde kavga ediyor benimle ort gobegini diye ki gobek acikligi soz konusu degil, jeanle tshirt arasi 2-3 cmm bi aralik o kadar.
Turkiyeye geldiginde iyice zivanadan cikiyor, mini giymeyeli 6 yil oldu cocuklar dogunca gonullu biraktim ama suan ki etek boyum en kisa diz alti o kadar diyeyim.🤦🏼‍♀️
Eşin Rus mu ?

bu tiplere de bayılıyorum. baştan kendilerine uygun kadınları seçsinler bi zahmet. o da değişmez sende değiştikçe yıpranırsın, yol yakınken dön derim.

Değişirse değişir değişmezse biter kendi bilir
Böyle gördü etkilendi sevdi
Önceden kapalı giyinip sonra açılsam haklı da

Siz de onu öyle görüp öyle sevdiniz ama. Niye onun değişmesini istiyorsunuz da kendiniz asla değişmiyorsunuz?
Bana göre kimse değişmez, zaten değişmemeli. Ama sizin tavrınız tamamen bencillik şu durumda.

Onlar sanıyor ki orada hiç mi hiç kimse dönüp bakmayacak, hayır öyle değil orda da evsizler var o var bu var, ki orda daha çok yabancı memleket diye karışırlar, biriyle başım belaya girmesin diye, benim ki yurtdışına gidince diyor, senin ki orda olsak demiş fark bu :halay:

Rahatsiz edici bakmiyorlar ama bakiyorlar.
Evsizlerin kafa bi dunya, onunden ciplak gec donup bakmaz.
Sandalet icine corap giyen, orta yas ve uzeri bakar genelde ama gelip rahatsiz etmez.
Bu konustugum kuzey ve orta avrupa icin.
Portekiz ispanya’da cok pis laf yemisligim var mesela.
Ozelikle gece disardaysan pesinden takip eden mi ararsin islik calip yanina cagiran mi🤦🏼‍♀️

Benim eşim mesela ateist, adam mini elbiselerime karışır ama asla kapanmamı istemez, ortalama giyin der, çevre bakmasa giy der, yani ben eşimin gerçekten ne düşündüğünü anlayabiliyordum, gene de yıpratıcı oldu, bir de muhafazakar aile falan baya yorucu olur

Öyle, eski dizileri izle görürsün zaten, ben ruhsat dizisine bakıyordum da şuan yayınlanması mümkün değil.
Ama senin kendi çapında bir gücün varsa, en baştan resti Çek, ben böyle bir ailede büyüdüm bana kimse karışmaz ben gelemem böyle şeylere de, evlenmeden hallet, ha tamam dedi evlendin karıştı garantisi yok çünkü, o zaman ne yapacaksın bunu da düşün.
Ben zaten giyiyorum ama söyleniyor falan keyfimi kaçırıyor işte
Arabada giderken bakıyorlarmış yukardan bilmem ne

Sandalet icine corap giyen, orta yas ve uzeri bakar genelde ama gelip rahatsiz etmez.
Ozelikle gece disardaysan pesinden takip eden mi ararsin islik calip yanina cagiran mi🤦🏼‍♀️
Fransızlar çok çapkın ya
Fransa da sürekli laf atarlar ama rahatsız edici değil kültürleri bu
İtalyanlarda öyle
Markete gidiyordum beni tanıyordular bana senin için kavga edicez falan diyorlardı espiriyle
Rahatsız olmuyordum çünkü espirililer ve geri çevirince gidiyorlar zaten gurur meselesi yapmıyorlar

Yani diyorsun biz yurtdışında da rahat etmeyeceğiz, çünkü sevgili kocama göre bana başka erkek bakıyorsa giymemem gerek:işsiz:

Yani diyorsun biz yurtdışında da rahat etmeyeceğiz, çünkü sevgili kocama göre bana başka erkek bakıyorsa giymemem gerek:işsiz:
Göz bu bakar yani
Hiç şöyle bir Kadın olmadım ya
Nereye baktın niye baktın bakmam bile göz bu takılır rahatsız edici bakıştan bahsetmiyorum
Ama kendi bana bakıldığını iddia ediyor sanki çıplak gezdik allahım ya
Onun dışında bir sorunumuz yok ama bu hareketleri darlıyor

Göz bu bakar yani
Hiç şöyle bir Kadın olmadım ya
Nereye baktın niye baktın bakmam bile göz bu takılır rahatsız edici bakıştan bahsetmiyorum
Ama kendi bana bakıldığını iddia ediyor sanki çıplak gezdik allahım ya
Onun dışında bir sorunumuz yok ama bu hareketleri darlıyor
Bence evli değilsin bişey değilsin mecbur değilsin, söyle böyle huzurumu bozmaya devam edeceksen görüşmeyelim de

Tüm yazılanları okumadım ama kadın cinayetlerine ben değinmiştim, o da sizin yazdıklarınıza değil, alıntıladığım kişinin yazdığına istinadendi.

Sevgiliniz sizi insanların içinde mini etekle görmek isteseydi de az önce yazdığım yoruma benzer yorum yazardım. Nerede ne giyeceğine insanın kendisi karar verir. Karışan saygısızlık ediyordur. Kimsenin istediğini giydirip, giydirmeyeceği oyuncak bebeği değiliz çünkü.
Kadın cinayetleri benden sonra kimseyle olmasın diyen kafalardan çıkmıyor mu ya
Çoğu çok kıskanç eski kocalar değil mi

nasıl alaka kuramıyorlar bende onu anlamıyorum

Konu sahibinin şu an hoşuna gidiyor aman miniyide giymeyeyim diyor
Ama bu ufak kıskançlıkların nasıl psikolojik şiddete dönüştüğünün bir sürü konusu var burada

Hepsinin dediği laf nişanlıyken böyle değildi bu kadar karışmıyordu
Her geçen gün yeni bir şey çıkartıyor oluyor

Kadın cinayetleri benden sonra kimseyle olmasın diyen kafalardan çıkmıyor mu ya
Çoğu çok kıskanç eski kocalar değil mi

nasıl alaka kuramıyorlar bende onu anlamıyorum

Konu sahibinin şu an hoşuna gidiyor aman miniyide giymeyeyim diyor
Ama bu ufak kıskançlıkların nasıl psikolojik şiddete dönüştüğünün bir sürü konusu var burada

Hepsinin dediği laf nişanlıyken böyle değildi bu kadar karışmıyordu
Her geçen gün yeni bir şey çıkartıyor oluyor
Amannn giymeyeyim mi dedim
Ayy yorumlara yarılıyorum yalnız
Biri der evlensin benimle diye susuyorsun
Biri diyor giymeyiveririm diyor
Gerçekten ben ne yazıyorum kimsenin umrunda değil
Ezik bir kız değilim hanımlar lütfen kendinize gelin
Ben biliyorum kendimi
Gayette giyiyorum zaten

Back
X