Erkek arkadaşım ve kardeşi..

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
.......................................................................................

Son düzenleme:
Ne kadar basit şeylere hemen kırılıp küsülüyor böyle Bence ailecek daha dayanıklı ve umursamaz olmalısınız çünkü ileride bunlar da neymiş diyecek sorunlarınız olacak maalesef.
he ben olsam yapar mıydım umursamaz olur muydum bilmiyorum ama objektif olarak vereceğim cevap budur

Yok anlatınca öyle gibi gözükebilir ama gerçekten hiç alıngan bir insan değilim normalde. Zaten alınmamı gerektirecek bir şey de görmedim aileden şimdiye kadar. Ama işte anlatamıyorum o tavrını, üslubunu falan.. Bir de aramız bozulduktan sonra oldu ya, sanki bana ters gitmeye başladı da o yüzden böyle davrandı gibi hissettim ona çok üzüldüm asıl.

O kurduğu cümlede bi'şey yok gibi gözüküyo okuyunca ama eminim söyleyiş tarzı, önceki olanlar vs.derken sen olayları birleştirip bozulmuşsundur diye düşünüyorum. Çünkü anlatışından çok önyargılı olmadığın belli.
Açıkcası bi'şey bulamadım yazacak çünkü benim erkek arkadaşım da abisiyle çok anlaşamaz paso bana anlatır şöyle oldu böyle oldu objektif yaklaşırım hep ama bazen ben bile abisinin tavırlarına sinir oluyorum hatta daha tanışmadan önyargım oluştu adama Ama gel gör ki her bana anlatıp yorum beklediğinde "abin o senin ben iyi kötü diyemem, yorum yapamam onu en iyi sen tanıyosun açıkca konuş kırıldım" de diyorum en fazla. Çünkü onlar düzelir ama benim yaptığım yorumlar akılda kalır

Sen bence en masumane halinle "aşkım işte böyle böyle oldu gücüme gitti biraz sen daha iyi tanırsın kardeşini ben mi yanlış anladım acaba"gibisinden şikayet gibi değil de üzülmüş gibi dile getirirsen bence anlıycaktır. Ya da hiç onu karıştırma kardeşine söyle "canım niye böyle tavır aldın" diye...

Kız kaç yaşında bu arada?

18 yaşında ama emin olabilirsin 25 yaşındaki biri kadar olgundur. Çocuk gibi değildir. Evet önyargılı değilim haklısın. Zaten çok seviyorum kendisini. O yüzden beni yanlış anlamasına da üzüldüm, böyle davranmasına da kırıldım. Biz aylarca bu sınavı bekledik erkek arkadaşımla. İkimiz de çok emek verdik ve onlar da çok iyi biliyor. Alt tarafı manevi destek bekledim ve yapamayacağı bir şey istemedim. Söylediğim her söze gülerek cevap vermesi, arkasından tabi yanındakilerin kahkası geliyor.. Yani ben ciddi bir şey anlatıyorum, sevgilim adına ben heyecanlanmışım gerilmişim, karşı taraf her lafıma gülerek cevap veriyor, lafımın çoğunu dinlemiyor.. Diyorum ya söyleyiş tarzı ve üslubu fazlasıyla rahatsız etti. Onu çok iyi tanıyorum, ne niyetle ne söylediğini biliirim. Çok da severim. Zaten bu yüzden üzüldüm ya..

öncelikle anladığım kadarıyla hassas bir dönemdesiniz ama bazı şeyleri yazmadan geçemeyeceğim..

öncelikle ortada nişan yok, düğün yok bu kadar içli-dışlı olmanızın nedenini anlayamadım.. sır paylaşacak noktaya geldiyseniz böyle ufak-tefek kırgınlıkları olmamış sayıp, gözardı edeceksiniz.. ayrıca size abla tavsiyesi, her olanı sevgilinize anlatmayın, bu hem onun hem de ailesinin güvenini sarsar.. karşı tarafın ailesiyle uzlaşmak için araya aracı koymamanızı da tavsiye ederim.. kaldı ki bugün sınav olduğunu bütün ailesi biliyordur herhalde, sizin (her ne kadar sevgiliniz istedi ise de) telefon açıp dua istemenize anlam veremedim.. orada neler oluyordu bilemiyorum ama telefon konuşmanızda da bir gariplik göremedim.. 18 yaşında bir ergen nihayetinde karşınızdaki..

Samimiyetiniz çok fazla olmuş.
İyi olun,saygılı olun ama fazla samimi olmayın.Maalesef bu gibi sorunlar doğuruyor.Bu da zamanla sevgilinizle aranızı bozabilir.
Ben erkek arkadaşımla aynı mahallede oturuyorum.Kız kardeşi var benden 3-4 yaş küçük inan 4-5 ayda bi ya yüz yüze geliyoruz ya gelmiyoruz.Bir araya geldiğimizde de özel detaylara girmemek için özen gösteriyorum.
İyi insanlar.bana kızar hiç aramıyorsun sormuyorsun diye ama gerek yok şimdiden.

Sizde bu saatten sonra sevin sayın ama mesafenize dikkat edin.Başınız ağrımasın

Bence kendin konuş sır paylaşacak kadar yakınmışsınız neticede. Abisine söylesen gidip kardeşine illa ki ufakta olsa bi'şey diyecek niye böyle yaptın dese bile "aa bak şikayet etmiş" olacaksın.

Arkadaşın da dediği gibi bence de fazla içli dışlı olma suyu çıkıyor sonra:26:

bir şey olmamış gibi davran ona karşı iyi ve arkadaşça ol ve aranızın bozulmasına izin verme. küserse kendi davranışları yüzünden küsmüş olur, sen bir tavır almazsan haklı olursun. onun yaptığı gibi uzatırsan herkesin gözünde sen de haksız gibi görünürsün

Herkese yorumları için teşekkür ederim ama bazen gerçekten bazı yorumlara anlam veremiyorum.

Ben konuyu ayrıntılıca yazdım, sorunun ne olduğunu ve size danışmak istediğim kısmı vurguladım.

Sizce samimiyetim yerinde mi, ailesiyle görüşmeli miyim diye sormadım ki hanımlar.. Söz, nişan olmadan ailelerle tanışmamayı uygunsuz buluyorum ben asıl.

Neticede ergen değiliz niyetimiz de en başından evlenmek. Liseli aşıklar gibi gezip tozmayı yakışıksız buluyoruz kendi ilişkimiz adına.

Benim ailemle tanıştırma amacım ilerde evlenmek için babamın karşısına çıktığımızda onaylayıp onaylamayacağını merak etmemdi. Abim ve annemle tanıştırdım o yüzden. Ve tanıştıktan sonra da ara ara görüşmeye başladılar.

Ben de aynı şekilde ailesinin benim aileme uygun olup olmadığını merak ederek tanıştım, her biriyle de çok iyi anlaşınca görüşmeye devam ettim. Ve edeceğim. Hiçbir sakınca görmüyorum.
Üzerine basarak söylüyorum tekrar.. Benim size danışmak istediğim konu bu değildi.

Kardeşiyle ilişkimizi de aşamalarıyla anlattım. Öncesini ve sonrasını da bilin diye ayrıntılar verdim. Son olaydan sonra ona karşı tavrım nasıl olmalıdır diye danıştım.. Ki son olayı da anladığım kadarıyla ifade edemedim, yeterince tasvir edemedim. Ama kırıldıysam konuşma tarzında size anlatamadığım bir şeyler olmuştur illaki.. Zaten kendisi de bugün özür diledi ve mazeretini söyledi. Ben hala nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ama...

Evet şimdilik hep alttan alıyorum aslında. Açık açık dile getirmedim kızgınlığımı..

baştan beri bi samimiyet olusmus aranızda bence açık açık konuşun çünkü konusulmayan seyler birikiyor birikiyor insanın içinde snra bi patlıyor tam patlıyor içinize atmayın konusun rahatlayın baktınız hala aynı en azndan elimden geleni yaptm dersiniz ona göre dawranırsınız

Ben alamate inanırım , siz o cesareti vermeseniz o şekilde laubalileşemez.Siz farkında olmadan mesaj iletmişsinizdir konuşmalarınızla , hareketlerinizle bir başkası ile olan diyaloğunuzla(Kısaca yengeme bu şekilde davranırsam tepkisi şu olur zannı. )Tepkinizin içinizi kemirmekten öte gidemeyeceğini gayet iyi biliyor yani.

Daha şimdiden yüz göz olmuşsunuz , ciddi durun biraz , basit bir insan gözükmeyin öyle olduğunuz için söylemiyorum .
Bu tarz konularda sert olduğunuzu görsünler , yerinde olsam abisine de söylerim bu ne laubalilik diye .
Oda sana der ki kankaydınız ne oldu ?
Eltiden , görümceden , kayınvalideden eşinizin , nişanlınızın , sevgili aday adayının sülalesinden vs dost olmaz ...Defalarca test edildi olmuyor malesef.
Samimi ama mesafeli olun ...
Ve bir daha bu tarz bir şey olursa hiç çekinmeyin kapatın telefonu , çekmedi tel vs deyin ama bu şekilde konuşmasına müsade etmeyin , aynı ortama geldiğinizde abuk sabuk konuşursa lavobaya gidin mutfağa gidin ama müsade etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…