Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar basit şeylere hemen kırılıp küsülüyor böyleBence ailecek daha dayanıklı ve umursamaz olmalısınız çünkü ileride bunlar da neymiş diyecek sorunlarınız olacak maalesef.
he ben olsam yapar mıydım umursamaz olur muydum bilmiyorum ama objektif olarak vereceğim cevap budur
O kurduğu cümlede bi'şey yok gibi gözüküyo okuyunca ama eminim söyleyiş tarzı, önceki olanlar vs.derken sen olayları birleştirip bozulmuşsundur diye düşünüyorum. Çünkü anlatışından çok önyargılı olmadığın belli.
Açıkcası bi'şey bulamadım yazacak çünkü benim erkek arkadaşım da abisiyle çok anlaşamaz paso bana anlatır şöyle oldu böyle oldu objektif yaklaşırım hep ama bazen ben bile abisinin tavırlarına sinir oluyorum hatta daha tanışmadan önyargım oluştu adamaAma gel gör ki her bana anlatıp yorum beklediğinde "abin o senin ben iyi kötü diyemem, yorum yapamam onu en iyi sen tanıyosun açıkca konuş kırıldım" de diyorum en fazla. Çünkü onlar düzelir ama benim yaptığım yorumlar akılda kalır
Sen bence en masumane halinle "aşkım işte böyle böyle oldu gücüme gitti biraz sen daha iyi tanırsın kardeşini ben mi yanlış anladım acaba"gibisinden şikayet gibi değil de üzülmüş gibi dile getirirsen bence anlıycaktır. Ya da hiç onu karıştırma kardeşine söyle "canım niye böyle tavır aldın" diye...
Kız kaç yaşında bu arada?
18 yaşında ama emin olabilirsin 25 yaşındaki biri kadar olgundur. Çocuk gibi değildir. Evet önyargılı değilim haklısın. Zaten çok seviyorum kendisini. O yüzden beni yanlış anlamasına da üzüldüm, böyle davranmasına da kırıldım. Biz aylarca bu sınavı bekledik erkek arkadaşımla. İkimiz de çok emek verdik ve onlar da çok iyi biliyor. Alt tarafı manevi destek bekledim ve yapamayacağı bir şey istemedim. Söylediğim her söze gülerek cevap vermesi, arkasından tabi yanındakilerin kahkası geliyor.. Yani ben ciddi bir şey anlatıyorum, sevgilim adına ben heyecanlanmışım gerilmişim, karşı taraf her lafıma gülerek cevap veriyor, lafımın çoğunu dinlemiyor.. Diyorum ya söyleyiş tarzı ve üslubu fazlasıyla rahatsız etti. Onu çok iyi tanıyorum, ne niyetle ne söylediğini biliirim. Çok da severim. Zaten bu yüzden üzüldüm ya..![]()
bir şey olmamış gibi davran ona karşı iyi ve arkadaşça ol ve aranızın bozulmasına izin verme. küserse kendi davranışları yüzünden küsmüş olur, sen bir tavır almazsan haklı olursun. onun yaptığı gibi uzatırsan herkesin gözünde sen de haksız gibi görünürsün