• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım ve kefil olma sorunu bi fikir verin hanımlar

bak canım sana çözümünü söyliyeyim;
bankadan kendini kara listeye aldır böylelikle senin kefaretinide kabul etmezler.

sakın sakın sakın kabul etme 200 milyara kefil olmak demek 300 bin borç demek faiziyle.aylık 1000 tl ödesen 300 ay eder ki buda 60 yıl eder.senin ömrün yetmez çocuğunda ömür boyunca ödemesi gerekir.sakınnnnnnn kabul edeyim deme canım.
işin bide dini boyutu var ahiretinide zora sokarsın faize hiçbir zaman bulaşma.
y

200bin mi :53::53::53:
aman sakın diyeyim öyle birşey yapma. ayrıca biraz gezin eğlenin canım evlilik için acelesi neymiş. kaçmıyorsunuzya :31:

bana kalırsa şimdiden kefil olmanı isteyen bir kişiyi evleneceğin kişi olarak görme tamamen bırak gitsin..

bir erkek bir bayandan asla ama asla böyle bir şey istemez.....

eşimle aylık gelirimiz 5.000 civarı ev almayı düşündük kredi çektiğimizde faizi şusu busu toplamda 200.000 civarı bişe tutuyodu
toplam meblağ cesaret edemedik biz varın siz düşünün
kaldıki siz erkek arkadaşınıza için bunu düşünüosunuz o erkeğe pes derim bi tarafına güvenmiosa çıkmıcak ortaya ona göre bi iş yapcak o na yahu öle

ayda 2.000 kazansan arkadşım o senin 100 aylık maaşın 10 senen demek hayata 10 sene geriden başlaman demek sen bu adama yol ver gitsin..........

bide tripatıomuş üstüne terbiyesiz ........

Evlilik olayını yanlış anlamış erkek arkadaşın.
Beni başkalarına muhtaç ediyorsun demiş ya.
Sakın yapma derim.Bu sebepten seninle konuşmuyor olması amacını belli etmiş zaten.

Beni sevmiyorsun, güvenmiyorsun; ayağına yatmasa, belki bu kadar kötü düşünmezdim.
Adam dolandırıcı..
Gerçekten seven, evlenmeyi düşünen adam. Ay hadi seveni evlenmek isteyeni düşüneni geçtim, azıcık kafası çalışan bir adam. Sen kefil olmayı teklif etsen dahi, canım benim dünyanın binbir türlü hali var, Allah etmeye her şey olabilir, sen bir adım geride dur bakalım, ben hallederim derdi.

sakın sakın sakınnn canım asla kefil olma istese evlenmesin seninle bunun için evlencekse evlenmesin hem bi garantiside yok hadi kefil oldun sonrada ayrıldınız oda ödemedi sonuç o borcu sen ödeyeceksin şahsen ben kocama bile bu kadar yüksek bi meblağ için kefil olmam.

Back
X