erkek arkadaşım ve kız kardeşi

ne zor işler değil mi? planım dışında gerçekleşti her şey. aksi gibi beş parasızım. ay sonu cebimde 5 kuruş yok. yokdan var edip onların peşinden gideceğim
Birşey soyleyeyim mi hic gerek yok.
Gerçekten hic gerek yok,belki biraz kati gorunuyor olabilirim ama kaynana gorumce olaylarini erkek arkadasimin ailesi yuzunden sevmiyorum. Ve sen bunu yapınca kimse sağol iyi kız yaptı demeyecek. Yoktan var edeceğin tek şey bahanelerin olsun. Mesela sabahin 8inde okulda olman gereksin ve muhakkak gitmen gereksin. Askiim cok uzgunum de geç. Ne de olsa gorumce ilerde kıymet bilmeyecek.

bir de pişkin pişkin söyledi sinir oldum. ne düşüncesizce... duş alacak benim yatağımda yatacak. ben hiç hoşlanmam böyle şeylerden

Acikcasi şartların uygun olsa yani kendine ait bir evin, zamanın. ..
İdare et yardimci ol boşver derdim.

Ama sen uygun değilsin.
Pazartesi dersin var, musait ortam da değilsin.
Hal böyle olunca sana Buyrulmasi hoşuma gitmedi.
Sevgilin de artık ister kırılsin ister anlasın.
Anlamayacak sa tavır yapacaksa
Kendi bilir.

Sadece sevgilin değil sende onu tanıyorsun bu evrede.
Bir de bu açıdan bak olaya.

aynen haklısın. yaptığın iyilik göze görünmüyor. erkek arkadaşımın bunu bir gün yüzüme vurmasından korkuyorum

haklısın, bakalım tavrı ne olacak. bir de doğru düzgün param yok. ha evim olsa amenna. ama yurtta ne yapabilirim ki?

aynen haklısın. yaptığın iyilik göze görünmüyor. erkek arkadaşımın bunu bir gün yüzüme vurmasından korkuyorum
İste vurmamasi icin su an hevesli görün,olaydan 2 gün önce askim boyle boyle durum var,sen ilgilensen iyi olacak cunku mumkun degil gelmem de ve kapat

Yuh ya yurtta kalan öğrenciden istediklerine bak. Dersim var, sunumum var söyle birşeyler. İlerisi olur unutmaz diyorsan ayy isterdim ama elimde olmayan sebeplerden olmuyor diyiver. ne saçma sapan beklentiler

Yuh ya yurtta kalan öğrenciden istediklerine bak. Dersim var, sunumum var söyle birşeyler. İlerisi olur unutmaz diyorsan ayy isterdim ama elimde olmayan sebeplerden olmuyor diyiver. ne saçma sapan beklentiler
içime dert oldu valla... ne yapabilirim ki ? ben de öğrenciyim.

Bence gitsin o arkadaşda kalsın ablası. Yurtta yer yok de. Ama yinede ilgilen sınava birlikte gidin bu gelecek için eğer ciddi bir ilişkin varsa güzel bir adım olur.

Yahu bu oteller nicin var? Neden birilerinin yanina yanasmak zorunda hissediyor insanlar kendini?

Sakin kabul etmeyin kendi eviniz olsa neyse. Yurtta kalan is gucu olan insana bebek bakiciligi yaptiracaklar hayret birsey.

Yahu bu oteller nicin var? Neden birilerinin yanina yanasmak zorunda hissediyor insanlar kendini?

Sakin kabul etmeyin kendi eviniz olsa neyse. Yurtta kalan is gucu olan insana bebek bakiciligi yaptiracaklar hayret birsey.

çünkü otelde para vermek gerekiyor ve tam ay sonundayız

Geldiğinde gitsin bi kuaföre saclarını yıkatıp fön çektirsin, güzel bir de kahvaltı... Anca yetişir zaten. Topu topu 4 saat, İstanbul gibi yerde hemen biter...
Kız yurtta kalan bir ögrenci...Hepi topu basit bir olay, ne diye abartılır anlamadım.

sanmıyorum öyle yapacağını.

2 saatte olsa bir otel odası tutsun ablası duş al giyin derken anck zaten 4 saatte istanbul gibi br yerde hem uyumayı hem duş almayı hemde yol çekip mülakata gitmeyi nasıl planlıyor bu abla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…