erkek arkadaşım ve kız kardeşi

ablası kaç yaşındaymış? 3 mü?
uçakta hostes olmayı düşünen bi kadın otobüsle de tak başına seyahat edip, bi otelde de tek başına kalabilir sanırım.

dikkat et de abla hostes olunca, erkek arkadaşın sana "seferlere ablamla birlikte git" demesin

duşu muşu konusunda devlet yurdunda güvenlik olduğunu 6da zaten içeri alamicağınızı üstelik 6 kişilik odaya zaten ablasını sabahın köründe odaya sokma ihtimaliniz olmadığını söyleyin.Hatta en baştan zaten yurda girebilmesi mümkün değil sonrasını düşünmeye bile gerek yok o yüzden diyebilirsin. İstanbuldan kocaliyede kendi gitsin bi zahmet 2 saatlik yol. Esenlerden bincek izmit otogarda incek yani. Yuh artık.

şimdi ilerde yüzyüze bakarsak gelmedin gitmedin bize yardım etmedin der mi acaba?

Bence abisi işi bulandiriyor gibi. Şimdiden istiyor ki kız kardeşi için sen fedakarlik yap dersini ek, onu getir götür. Bu aslında iyi bir şey şimdiden sınır çiziyorsun ve cok doğru yapıyorsun.

Sevgilinde resmen aileme hizmet edeceksin gelin kız kafası var. Yani kardeşinin işi icin senin dersin sunumun, ödevin bir anda önemsiz oluyor.

İlerde yüz yüze bakınca da bu tavrın çok işine yarar canım. Koca kadın hostes olmak için sınava giriyor. Uçakla şehir şehir ülke ülke gezecek ama otogarda inip sınava mi gidemeyecek?

Ayrıca duş olayını anlamadım. Kocaeli istanbul arası 1-2 saat. Evinde alsın duşu öyle çıksın. O gün de uyumaya versin.

Ay ne bicim adam ya bacisini sepetleyecek insan ariyor, ne dusuymus o sanki yuruyerek mi geliyor sinava mulakata?
Sinavim var ilgilenemem de kestir at

kız kardeş 10 yaşında filan heralde. bu ne ya. yatacak yer ver, gideceği yere götür. hani boş olursunuz, imkanınız olur anlarm da sizin de dersleriniz var. söyleyin yurda o saatte birini alamam yasak, o gün sunumum var hocam ertelemiyor diye.

Ben sizin yerinizde olsam bırak yardımcı olmayı görüşmem bile.
Ben de erkenden tanıştım hiçte iyi etmemişim diyorum şimdi sizi istemeye geldiklerinde tanışmanızı tavsiye ederim.
Hayır öğretmen evi var bazı yerlerin konuk evleri vs.otelden daha uygun fiyatlı.size mi kalmış koca kadınla ilgilenmek.bence hiç görüşmeyin dersim var sunumum var bitti tamam biraz katı olun.
İlerde yüzüme vurur mu diyorsunuz da ortada şu an bi resmiyet yok ki yani bi zorunluluk yok görümceniz değil o sizin o nedenle boşverin.

bende öyle yapmayı istiyordum artık söz verdim bir kere

dedim sorun çözüldü. pazartesi gitmeyeceğim

kendisi iç anadoludan gelecek. erkek arkadaşım kocaelinde. cuma gideceğiz hep birlikte. pazartesi ikisi birlikte gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…