- 14 Aralık 2014
- 932
- 2.010
- 53
- Konu Sahibi ananotherlife
-
Canim zaten kendin söylemişsin, dersin var, sunumun var , e daha ne?Gelemem bütün gün okulda olacağım de.ayrıca anlattım ve arkadaşında kalacak. pazartesi gitmek istemiyorum benim sorunum bu
şimdi ilerde yüzyüze bakarsak gelmedin gitmedin bize yardım etmedin der mi acaba?
cuma günkü sınava birlikte gideceğiz. pazartesi gitmek istemiyorum
Siz niye dersi bırakıp onunla gidiyorsunuz ki?
Dersten sonra hâla aynı şehirdeyse gidersiniz yanına.
bende öyle yapmayı istiyordum artık söz verdim bir kereBen sizin yerinizde olsam bırak yardımcı olmayı görüşmem bile.
Ben de erkenden tanıştım hiçte iyi etmemişim diyorum şimdi sizi istemeye geldiklerinde tanışmanızı tavsiye ederim.
Hayır öğretmen evi var bazı yerlerin konuk evleri vs.otelden daha uygun fiyatlı.size mi kalmış koca kadınla ilgilenmek.bence hiç görüşmeyin dersim var sunumum var bitti tamam biraz katı olun.
İlerde yüzüme vurur mu diyorsunuz da ortada şu an bi resmiyet yok ki yani bi zorunluluk yok görümceniz değil o sizin o nedenle boşverin.
dedim sorun çözüldü. pazartesi gitmeyeceğimkız kardeş 10 yaşında filan heralde. bu ne ya. yatacak yer ver, gideceği yere götür. hani boş olursunuz, imkanınız olur anlarm da sizin de dersleriniz var. söyleyin yurda o saatte birini alamam yasak, o gün sunumum var hocam ertelemiyor diye.
kendisi iç anadoludan gelecek. erkek arkadaşım kocaelinde. cuma gideceğiz hep birlikte. pazartesi ikisi birlikte gidecek.Bence abisi işi bulandiriyor gibi. Şimdiden istiyor ki kız kardeşi için sen fedakarlik yap dersini ek, onu getir götür. Bu aslında iyi bir şey şimdiden sınır çiziyorsun ve cok doğru yapıyorsun.
Sevgilinde resmen aileme hizmet edeceksin gelin kız kafası var. Yani kardeşinin işi icin senin dersin sunumun, ödevin bir anda önemsiz oluyor.
İlerde yüz yüze bakınca da bu tavrın çok işine yarar canım. Koca kadın hostes olmak için sınava giriyor. Uçakla şehir şehir ülke ülke gezecek ama otogarda inip sınava mi gidemeyecek?
Ayrıca duş olayını anlamadım. Kocaeli istanbul arası 1-2 saat. Evinde alsın duşu öyle çıksın. O gün de uyumaya versin.
sorunu çözdük erkek arkadaşım da anlıyorum seni dedi.Canim zaten kendin söylemişsin, dersin var, sunumun var , e daha ne?Gelemem bütün gün okulda olacağım de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?