Erkek arkadaşım ve maddi konular:(

saygı çerçevesinde yazmayı öğrendiğiniz zaman gene gelin bekleriz..

Pinti belli ki. Biz 15 16 yaslarımızdan beri beraberiz,o zaman şey demişti sevgilim"benim on milyonum var okula gidiyorum bugün bizde sana çay yapsam olur mu?" . Yani düşünmüyor akıl etmiyor değil,size karşı cimri. Yetişkin insanlar aydonumu kutlamıyor denmiş. Biz gayet yıllar olmasına rağmen her ayın 24unde bir mesajla bir şiirle bir mektupla bile olsa gayet kutlar,arada abartıp hediye alırız bahane ederek. Gayet de yetişkinim,bize komik değil anlamlı ve tatlı geliyor.

Valla ikinizde tuhaf geldiniz bana

Burda konu acinca gelebilecek her turlu yorumu saygiyla karsilamaniz gerekir.

Yetiskin olmayabilirsiniz. Tadini cikar zaten bir gun buyuyup bunca insanin ortak sorunlarina dahil olacaksin.

Sevgilin olmayi basaramamis o cocuga yol vet gitsin.

Odeme yaparken o seni bekliyor, sen onu bekliyorsun . Belli ki iliskiniz biz moduna gecmek istemiyor. Sirayla olmaz tabiki de ama oyle yari yariya da olmaz. Kimin durumu musait ise o oder ama hissettirmeden...

1. ay kutlamasını saçma bulduğu için belki önemsememiştir. Senin hediye alacağını beklemediği için de hediye almaya önem vermemiştir. Ama sen alınca da mahçup olup gidip almıştır. Bu konu çok sıkıntılı değil ama sizin paranızın az olduğunu bildiği halde cüzdanda para arama olayını kullanıyorsa cimri demektir. Eğer parasının olduğundan eminseniz salın gitsin derim ben de

Güzelim sitenin adı kadınlar kulübü. Seni çocuk bulduk diye bizi "kısırlı gün teyzesi" yaparsan böyle kiblerler adamı

pardon konuyla çok alakasız ama bu "kib" kısaltmasını KKda hep görüyorum ama ne demek olduğunu bilmiyorum. bi açıklar mısınız hayrına çok teşekkürler

Benim çok yakın bi arkadaşımında aynı böyle bi sevgilisi vardı. Çocuk polisti yani maaşı iyiydi. Kızı sürekli avm lerin ortak kullanım alanlarındaki masalarında boş boş oturtuyodu.. Sonra arkadaşımın yanında bi gün para çekerken kız hesapta yalan olmasın ama sanırım 20.000 küsür para görünce şutlamıştı bunu Bence sende iyi düşün pinti adam düşman başına...

çok kötü durum valla hiç tahammül edemediğim erkek tipi düzelmez o şekerim onunla boşuna devam etme olan paralarına olur yol yakınken vazgeç bu sevdadan

pardon konuyla çok alakasız ama bu "kib" kısaltmasını KKda hep görüyorum ama ne demek olduğunu bilmiyorum. bi açıklar mısınız hayrına çok teşekkürler
Pasif agresif bir "kendine iyi bak" :)
Kadınların kızgınken "bi sey yok" demeleri gibi bi sey..

Pasif agresif bir "kendine iyi bak" :)
Kadınların kızgınken "bi sey yok" demeleri gibi bi sey..

o kötü içerik bildir değil miydi ya

yani sitenin admin ine bu söylenenler kurala aykırı diyorsun yorumun altında buton var tıklayınca sebep soruyor yazıyorsun oraya

Yiyici işte sende saf gibi yediriyorsun kendini asla yanında taşınacak değer verilecek adam değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…