Erkek arkadaşım ve maddi konular:(

İlk aydan para hesabi yapmak normal değil.
Kadın da hesap öder erkek de öder ama ilk aydan sıraya dökmek yanlış.
Ayrıca ilk sevgilin olduğu için garipseyebilirsin ama ay dönümü kutlamak ne biliyim çok önemli birşey değil.
Kac senelik ilişkim var bana sorsa ayın kaçında sevgili olduk diye bilmem yani hiç aklimda tutma gereği duymadım.
Dogum günü haric bi bi günü kutlamam en güzeli de bu bence.

Çok itici
Tamam erkek her zaman ödememeli ama her zaman ben öderim diyebilmeli

Erkek her zaman hesap ödeyecek diye bir kural olmadığı gibi sırayla ödenecek diye saçma bir olay da görmedim.Madem ağlıyo sizin için sensiz yapamam diyo neden bu kadar önemsiz davranıyo size ?
Cimrinin de ötesi ya ne demek hesabı ödememek için cüzdanla cebelleşmek ? Erkeksin ödeyeceksin o hesabı hele ki ilişkinin ilk zamanında.Parası yoksa çıkmayacak dışarı sizinle.Paranızın az olduğunu bile bile hesabı ödetmiş o da ayrı bir iğrençlik,yol verin gitsin

o kötü içerik bildir değil miydi ya

yani sitenin admin ine bu söylenenler kurala aykırı diyorsun yorumun altında buton var tıklayınca sebep soruyor yazıyorsun oraya
Senin dediğin doğrudur muhtemelen, ben hayal dünyasında yaşıyor olabilirim:)

Kaç gözünü seveyim kaç. Parası olmayan adam buluşmaya çağıramaz kızın durumunu bilmeden. Madem çok kuralcı beyefendi, sıra sıra ödeniyor, davet edenin ödemesi gerektiğini de bilmeli. Sinir oldum şu an. Bunlar da erkek mi ya.

İlk haftalarda bırakmak istedim ama ne zaman ayrılık konusu açsam ağlıyor, ben seni bırakamam filan diyor :/ bi de maddi konular dışında bana karşı iyi, ben de o yüzden bırakamıyorum :/
Zaten daha ilk haftalardasınız. Bana kıymetliymişsiniz gibi gelmedi onun gözünde.

Eee? 2. Ayınınızı da kutlayacak mısınız? Hediyeleşmek güzeldir de, ben ona aldım o bana almadı falan hoş değil. Onun dışında alman usülüne dönün de ikiniz de rahatlayın, ilişkinin başında boş yere gerilmeyin. Erkek hesap ödemek zorunda değil, kız hiç değil. Ama yeyip içip hesabı birine kitlemeye çalışmak iki cinse de yakışmıyor diyelim:)

Erkek arkadasiniz ogrencimi ? Bence sizi fazla beni sememis ondan boyle yapiyor fercekten benimsese boyle yapmaz

parası yoksa bile sahilde buluşur el ele gezersiniz yine mutlu olursunuz. erkek olarak bu kadarını akıl edebilmeli en azından. oyalanıp sizin ödemenizi bekliyorsa direk kaçın, en pis erkek tipi.

Eşimle sevgiliyken hesap odedim öyle bir kızdı ki neymiş erkeklik gururu varmış onu rezil etmişim o varken değil hesap ödemek elimi cantama götürmem bile yanlısmis derdi nisanliyken senin benim yoktu cüzdan birdi ..... kısacası ya cimri bu adam yada sana karşı duyguları pek derin degil her iki durumdada bırak yol ver gitsin kendini yanında değerli hissettiğin biriyle ol

Hâlâ birlikte olamazsin herhalde bu adamla.. Tamam durumu olmasa sevdiginden katlanirsin belki ama, bir aylik iliskinin ne buyuk aski olabilir ki, kaldi ki asik olan adam kiyamaz sana aranizda para mevzusu olmamali... Sen ne kadar parayi onmsemem ortak yapalim herseyi dersen hepten pintilik yapar.. Yol wer gitsin

Erkek adam sevgilisine hesap ödetmez,ödetmemeli!Ama şu vardır öğrencisinizdir maddi sıkıntı vardır o zaman bayanlar da ödeyebilir ona lafım yok ama hele parası varken kız arkadaşının ödemesini bekleyen erkek ya cimridir ya da yeterince sevmiyor gelecek görmüyor ki paracıklarım gitmesin diye düşünüyordur:)))

Derdin kendinizce büyük olabilir, ancak burada senin geçtiğin yollardan geçeli seneler olmuş insanlar var ve biliyorlar, bunlar saçma şeyler. Yaşın ilerledikçe daha ciddi ilişkiler yaşayacaksın. Sorunların da aynı ölçüde ciddileşecek. 1 aylık yahu ilişkiniz, 30 günlük... Yok sen ödedin, ben ödedim; çiçek almadı, ayrılamam diyor ağlıyor... 30 güne bu kadar dramayı nasıl sığdırdınız? Tek cevabı ergen olmak olabilir, insanlar da bunu bildiği için yorum yapıyor. Seni rahatsız ettiyse 1 ay olmuş salla gitsin diyorlar, sen seni ciddiye bile almayacakken alan insanlara karşı terbiyesizce yorum yapıyorsun. Olmamış, biraz daha büyüyüp tekrar dene.

1.ayda kutlamamı yapılıyor artık,mazur görün yaşlanınca bunlar demode geliyor bana artık...

Ah cici Kiz seni. 40 li teyzelere laf ediyorsun ya o zaman buraya konu acıpta 40 lik teyzelerden yardım istemiceksin. Sen önce uslubunu değiştir saygılı ol ondan sonra git ay kutlaması yap. Bana hediye al yoksa kadınlar kulübünde konu açıyorum beni eziyorlar dersin.

Normalde masraflar paylaşılır, birinde para yoksa diğeri fazla da öder. Tek tarafa karşıyım ancak bu çocukta bir tuhaflık var.
Hediye konusuna gelince iyi niyetle bulup buluşturup almış da olabilir, aydönümünü saçma buldum o ayrı dava.

Ağzına biber sürmek lazım evlat akıllı ol laf çakma o teyzelere ....

adam bıraz pıntı olabılırde daha ılk aydan ne kutlaması ne hedıyesı beklıyorsun kı sende bır tuhafsın 5 yıl ılıskı yasadık yaklasık ıkı yıldır evlıyız hıcbır ozel gunumde hedıye beklemem kutlaması yeter sözlü olarak , hesap konusundada o ödemiş ben ödemişim hiç dert etmem hedıyede kendı dusunur alırsa amenna almazsa canı sağ olsun ....

Belki senden ayrilcak ve boşuna para harcamak istemiyordur çok var böyle canım yerinde olsam ayrılırdım yada konuş hallet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…