Happy violence, mutlu şiddet kuramı diye geçiyor bu .insanlar dış dünyada gorduklerinden ürkup kafalarinda daha çok kuruyorlar. Yalnizlasiyorlar. Yalniz kaldikca daha fazla kuruyorlar .Bu böyle gidiyor .hastalıklı beyinler paranoyak nesiller yetiştiriyor. Konu Sahibi evlenmeyinBen senınde mantıgını cozemedım gercekten bunu nasıl yakıstırdın
Askı memnudan sonra herkes bır garıplestı ah behlul ah yaktın genclıgı
Türkçesi rahat batması yani insan boyle bırseyı dusununce bır sılkelenır urperır kendınden utanır nerde ! Ben dusunce balonumu parcalarımHappy violence, mutlu şiddet kuramı diye geçiyor bu .insanlar dış dünyada gorduklerinden ürkup kafalarinda daha çok kuruyorlar. Yalnizlasiyorlar. Yalniz kaldikca daha fazla kuruyorlar .Bu böyle gidiyor .hastalıklı beyinler paranoyak nesiller yetiştiriyor. Konu Sahibi evlenmeyin
vayy cok garip kardesi degil kaynı nasıl acık oldugu bir video yollayabiliyorVideo da bir tuaflik yok aslında kkomiklik yaptigini sandigi video orada bana ilginc gelen kapali olan birinin videoda acik olması
Video da bir tuaflik yok aslında kkomiklik yaptigini sandigi video orada bana ilginc gelen kapali olan birinin videoda acik olması
Saçi görünce duygulanmiş mi? Bence sen bu aileden koşarak uzaklaşBen erkek arkadaşımin yengeyi fazla gözüme sokmasinda sikayetciyim yok sacini boyatmis görünce şöyledduygulandim ben tuhaf bakincada aklima sen geldin ondan dyo
Yengesinin saçını boyatmasına mı duygulanmış.. Kaç yaşında bu yengeBen erkek arkadaşımin yengeyi fazla gözüme sokmasinda sikayetciyim yok sacini boyatmis görünce şöyledduygulandim ben tuhaf bakincada aklima sen geldin ondan dyo
Ben erkek arkadaşımin yengeyi fazla gözüme sokmasinda sikayetciyim yok sacini boyatmis görünce şöyledduygulandim ben tuhaf bakincada aklima sen geldin ondan dyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?