- 2 Ocak 2015
- 90
- 83
- 18
Evet koca adam insan olgunluk bekliyor ben cvp dahi veriyorum msjda görünce kirildigimin farkında değil sanirimYok artık yaa. Mesajlarda bile yenge muhabbeti mi yapıyo koskoca adam
Sanirim bazı tartismalr olmuş diğer erkek kardeşte uuyarmis yüz verme art niyetli biri falan demisAyrıca bu durumun farkında olan bi tek sen misin? Yoksa herkese bir yenge muhabbetidir gidiyo mu acaba. Eğer öyleyse çok kişi bu durumu farketmiş olmalı
Anladigim kadaryla bayanin esi benim takildigim bi noktada erkek kardese kizmisGokadpost: 38782918 .!.:Yenge ve kayını bu kadar vıcık vıcık bir ilişki içindeyken ve olay size kadar yansıyorken;
Sevgilinin abisi (ya da erkek kardeşi) nerede acaba? Karısı ve kardeşi arasındaki bu garip yakınlaşmayı nasıl fark etmiyor?
Aklıma şey geldi. Sen de hep yengesinden bahset hatta sen daha çok bahset. Böyle her lafa yengesini de sok. Ama laf sokar gibi değil. Bi nevi ayna tut ona. Bi süre sonra yaptığı muhabbetin ne kadar aptalca gözüktüğünü farkeder belki
Bende kiskandirmami yoksa sadece hayranlikmi cozemedimAma arkadaşlar dikkat ettiniz mi hep cigabitli nin gözüne sokma durumu var. Ergence bi kıskandırma tavırları mı yoksa hayranlık mı kestiremedim ben de. Ya böyle bi rezilliği insan bu kadar göz önüne serer mi? Özellikle saklaması gerekmez mi.. Bilemedim valla. Ne yengeymiş be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?