"bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü" misali bu ne samimiyet yaa , hani yenge büyüktür gelin geldiğinde o kaynıda küçüktür de kardeşi gibi çocuğu gibi hisseder, o samimiyeti anlarım. sende sürekli onun abisini sor bakalım rahatsız olacakmı.Evet koca adam insan olgunluk bekliyor ben cvp dahi veriyorum msjda görünce kirildigimin farkında değil sanirim
Düşünce yapınız da büyük sorunlar yok mu sizce ? Annemle amcalarimin arası çok iyidir hep iyi olmuştur. Birbirlerinden mi hoşlanıyorlar"bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü" misali bu ne samimiyet yaa , hani yenge büyüktür gelin geldiğinde o kaynıda küçüktür de kardeşi gibi çocuğu gibi hisseder, o samimiyeti anlarım. sende sürekli onun abisini sor bakalım rahatsız olacakmı.
sanki içten hoşlanıyor ama kendi bile farkında değil gibi geldi bana
geçenlerde bi arkadaş burda kaynımdan hoşlanıyorum kendime kızıyorum diye bi konu açmıştı, acep sizin yenge olmasın :)
şaka bi yana olmaz şeyler değil yangına körük gibi olmasın ama örnek çok artık bu konularda
bu benim yorumum, sizinkinede saygı duyarım, ama düşünce yapımdaki sorun beni ilgilendirir mesela sizin sorunlu olduğunuzu düşünmüyorum. benim demek istediğim şu bir partner karşı partnerine sürekli böyle yengesinden bahsetmesi normalmi , hani yıllar geçer ortamlar anılar paylaşılır illaki insan birbiri hakkında konuşur daha iki taraf yeni tanışıyor bana normal gelmiyor. anne ve amcalarınıza niye yönlendirdiniz,saçma bi alınganlık, onlar yılları geçirmişler tabi paylaşım ve samimiyet olacak, bence örneğinizin bu konuyla hiç alakası yok. ozaman direk konu sahibini yuhalıyalım niye açtın bu konuyu diye, toplumda istemesekte böyle çirkinlikler var bende kabullenmek istemem ama maalesef var.Düşünce yapınız da büyük sorunlar yok mu sizce ? Annemle amcalarimin arası çok iyidir hep iyi olmuştur. Birbirlerinden mi hoşlanıyorlar
Ben senınde mantıgını cozemedım gercekten bunu nasıl yakıstırdın
Askı memnudan sonra herkes bır garıplestı ah behlul ah yaktın genclıgı
Benden bahsetmişsiniz. Arkadaşta aynı benim durumları yaşıyo. Bazı arkadaşlar nasıl böyle düşünceye kapılırsın diye ön yargıda bulunmuş ama gerçekten çok rahatsız edici bişey. Konu sahibi kıskandırmasından şüphe ediyo bence kıskandırmak için değil bu. İlle aile içinde biriyle kıskandırmak istese gider kuzeniyle ablası teyzesi vs bunlardan biriyle kıskandırmaya çalışır. Bana saçma geliyo ilgiden başka bişey değil bu insan öz abisinin eşi hakkında böyle şeyler söylemez hele de sevgilisine. Ben başlarda farkettim yakıştıramadım konuşmalar daha da ileri gidince ayrıldım. Ve evet yengesinin kız kardeşi ile birlikte oldu. Yengesine benziyo diye o kızla sevgili olduğuna eminim artık. İnşallah konu sahibi bitirir bu ilişkiyi. Çünkü ileride daha büyük sorunlar başlar evlenseler sürekli aklında şüphe olur. Böyle bi insanlada bi ömür geçmez.Burda bir konu vardi kiz nisanli ya da sevigili ama terkediliyor. Terkedilmeden once de aynnen burdaki cocuk gibi surekli yengeden bahsediyor.ayrilik oncesi son zamanlarda cocuk gidip abinin ev8ne yerlesiyor yengeyle samimiyet ve surekli cocuk bunlari anlatiyor. Birdaki arkadaslarin bisry olsaydi saklardi diye dusuncesi yerine tam tersi her muhabbeti el dakalrini vs. Anlatiyor. Yengenin kizkardesi de var bir muddet de ondan bahsedilmeye baslaniyor ve kizi terkediyor. Ayriligin ikinci ucuncu gunu cocuk yengenin kizkardesiyle cikmaya basliyor.
Yalniz hayat tecrubemin bu tarz konularini hep BDV nin olusturdugunu farkettim simdi
canim ya umarim uzmemisimdir seni. Hani bir laf vardir ya insanin aklina gelmeyen basina geliyor diye. Iste o durumlardan biri seninki de. Okudugumda cok uzulmustum burda da aklinda olsun konu sahibinin diye anlatmistim. Insan evet konduramiyor. Ne ilgisi var diyor ama yasananlari gorup duydukca evet olabiliyormus diyor. Umarim konu sahibinin durumu farkli olurBenden bahsetmişsiniz. Arkadaşta aynı benim durumları yaşıyo. Bazı arkadaşlar nasıl böyle düşünceye kapılırsın diye ön yargıda bulunmuş ama gerçekten çok rahatsız edici bişey. Konu sahibi kıskandırmasından şüphe ediyo bence kıskandırmak için değil bu. İlle aile içinde biriyle kıskandırmak istese gider kuzeniyle ablası teyzesi vs bunlardan biriyle kıskandırmaya çalışır. Bana saçma geliyo ilgiden başka bişey değil bu insan öz abisinin eşi hakkında böyle şeyler söylemez hele de sevgilisine. Ben başlarda farkettim yakıştıramadım konuşmalar daha da ileri gidince ayrıldım. Ve evet yengesinin kız kardeşi ile birlikte oldu. Yengesine benziyo diye o kızla sevgili olduğuna eminim artık. İnşallah konu sahibi bitirir bu ilişkiyi. Çünkü ileride daha büyük sorunlar başlar evlenseler sürekli aklında şüphe olur. Böyle bi insanlada bi ömür geçmez.
canim yorumlari okumadim ama aranin iyi olmasibbask birsey hisssedilen baska birsey. Nasil anlatayim misal yakin bir arkadasim var esime abi der. Cok rahat konusurlar sohbet ortamimiz olur. Esim de mesela hale hastaydi noldu iyi mi diye sorar eder vs. Ama bir arkadasim daha var esime selam verip nasilsin dediginde cildiriyorum ya da esin nasil nasil gidiyor dediginde anlayabiliyorum. anlatabiliyor muyum. Gerci burdaki durumun tam tersi konu sahibi sevgilisinden bende arkadasimdan bahsediyorum ama his eminim ayni. Kadinin gonlune birsey dusuyorsa gercek olma ihtimali fazladir eger akil sagligi yerinde bir insansa. Bunu psikologlar bile soyluyor. bana konu sahibinin durumu sizin aile icindeki iletisiminizden cok cok farkli geliyorDüşünce yapınız da büyük sorunlar yok mu sizce ? Annemle amcalarimin arası çok iyidir hep iyi olmuştur. Birbirlerinden mi hoşlanıyorlar
Yok canım ne üzmesi ben atlattım bu durumu seviniyorum iyi ki evlenmeden görmüşüm gerçek yüzünü. Evet dediğin gibi insanın aklına gelmeyen başına geliyo, hiç aklıma gelmeyen şeyler geldi benim başıma. Ben çok düşündüm bu konuyu ama ilgisi vardır seviyodur hayranlıktır gibi düşüncelerim olmadan düşündüm hep onu aklamaya çalıştım ama yok.. Gerçekten aklıma gelmeyen şeyler oldu. İğreniyorum o insanlardan..Böyle pis düşünceli insanlar hiç bi zaman mutlu olamaz eminim ben. Konu sahibide dediklerimi inşallah dikkate alır yoksa sonrasında daha çok üzülür herşey ap açık ortada. İnşallah eskiden benim baktığım gibi bakmaz olaya da çok geç olmadan herşeyin farkına varır.canim ya umarim uzmemisimdir seni. Hani bir laf vardir ya insanin aklina gelmeyen basina geliyor diye. Iste o durumlardan biri seninki de. Okudugumda cok uzulmustum burda da aklinda olsun konu sahibinin diye anlatmistim. Insan evet konduramiyor. Ne ilgisi var diyor ama yasananlari gorup duydukca evet olabiliyormus diyor. Umarim konu sahibinin durumu farkli olur
yok walla yanlışlık yok çooook iyi ifade etmişsiniz, hani tartışmadan görüş bildirelim diyoruz yakıştırma değil yani konu sahibinin anlattıklarına göre yorumluyoruz düşünce yapımız sorunlu oluyor, saçma sapan davranışlar normal oldu bunlara yanlış diyen bizlerin düşüncesi anormal oldu. msjlarınızı al-kış-lı-yo-rumBu arada konu sahibinin sevgilisiyle ilgili bişey dikkatimi çekti.yengeden gelen herşeyi yada yengeyle paylaşılan herşeyi göze sokma durumu var. Yani bu yengeyi bi konuda gözünde fazla büyütmüş. Dolayısıyla yengeden gelen herşey bu adamı kendince yengenin gözünde önemli hissettiriyo.yengeyi kendinden çok üstte falan mı görüyo artık bilmiyorum. Yengenin buna olan yakınlığı bunun egosunu tatmin ediyo. Sevgilisi de görsün istiyo olabilir ne kadar önemli bi adam olduğunu. Ne bilim ya.
İki yazıda cümle hataları olabilir. Özür diliyorum telden yazdığım için. Umarım ikisinde de anlatabilmişimr
aynı şeyi bende düşündüm bi an hatta yazdımda :))Kaynina abayi yakan kadin vardi gecen gun bdvde, konu sahibinin sevgilisi o kayin mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?