erkek arkadaşım ve yengesi

Evet koca adam insan olgunluk bekliyor ben cvp dahi veriyorum msjda görünce kirildigimin farkında değil sanirim
"bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü" misali bu ne samimiyet yaa , hani yenge büyüktür gelin geldiğinde o kaynıda küçüktür de kardeşi gibi çocuğu gibi hisseder, o samimiyeti anlarım. sende sürekli onun abisini sor bakalım rahatsız olacakmı.
sanki içten hoşlanıyor ama kendi bile farkında değil gibi geldi bana
geçenlerde bi arkadaş burda kaynımdan hoşlanıyorum kendime kızıyorum diye bi konu açmıştı, acep sizin yenge olmasın :)
şaka bi yana olmaz şeyler değil yangına körük gibi olmasın ama örnek çok artık bu konularda

Bu sefer de sen onu terket içinin yağları erisin şahsen ben olsam yapardım biraz intikam ruhlu bir insanım da . Yenge nerden çıktı ne alaka ya yengesini çok beğeniyor olabilir yada ilgisi olabilir bilemedim ki . Erkek milleti herşey beklenir yengesini seviyor bile olabilir . Yalnız yenge de masum değil video falan atmalar el ele tutuşmalar hayırdır derler adama ! Sana tavsiye 1 hafta çok iyi davran birden bire bitir kalsın öyle tıpkı onun sana yaptığı gibi. Kıskandırma olarak düşünmüyorum ben kıskandıracak olsa başka kızlarla kıskandırır şahsen benim erkek arkadaşım yengem şöyle yengem böyle dese aklıma bile gelmez kıskanmam bile nasıl olsa akraba falan derim . Canım kendine gel bu adam seni yüz üstü bırakmadı mı yalvartmadı mı seni o günleri düşün yol ver gitsin . Eminim çok güzelsindir sana layık daha iyi birini bulursun dünyaya bidaha mı gelcez çekme kahrını ..

Düşünce yapınız da büyük sorunlar yok mu sizce ? Annemle amcalarimin arası çok iyidir hep iyi olmuştur. Birbirlerinden mi hoşlanıyorlar

Düşünce yapınız da büyük sorunlar yok mu sizce ? Annemle amcalarimin arası çok iyidir hep iyi olmuştur. Birbirlerinden mi hoşlanıyorlar
bu benim yorumum, sizinkinede saygı duyarım, ama düşünce yapımdaki sorun beni ilgilendirir mesela sizin sorunlu olduğunuzu düşünmüyorum. benim demek istediğim şu bir partner karşı partnerine sürekli böyle yengesinden bahsetmesi normalmi , hani yıllar geçer ortamlar anılar paylaşılır illaki insan birbiri hakkında konuşur daha iki taraf yeni tanışıyor bana normal gelmiyor. anne ve amcalarınıza niye yönlendirdiniz,saçma bi alınganlık, onlar yılları geçirmişler tabi paylaşım ve samimiyet olacak, bence örneğinizin bu konuyla hiç alakası yok. ozaman direk konu sahibini yuhalıyalım niye açtın bu konuyu diye, toplumda istemesekte böyle çirkinlikler var bende kabullenmek istemem ama maalesef var.

Ben senınde mantıgını cozemedım gercekten bunu nasıl yakıstırdın
Askı memnudan sonra herkes bır garıplestı ah behlul ah yaktın genclıgı

Konu sahibi agrimaz basina dert almissin..

Sebepsiz kesin bir dille gitmis ve geri donmus bence asil sorun bu.

Yengesiyle olan sacmaliklari ve yeni sacmaliklarla daha cok basin agrir gibi duruyor..

Benden bahsetmişsiniz. Arkadaşta aynı benim durumları yaşıyo. Bazı arkadaşlar nasıl böyle düşünceye kapılırsın diye ön yargıda bulunmuş ama gerçekten çok rahatsız edici bişey. Konu sahibi kıskandırmasından şüphe ediyo bence kıskandırmak için değil bu. İlle aile içinde biriyle kıskandırmak istese gider kuzeniyle ablası teyzesi vs bunlardan biriyle kıskandırmaya çalışır. Bana saçma geliyo ilgiden başka bişey değil bu insan öz abisinin eşi hakkında böyle şeyler söylemez hele de sevgilisine. Ben başlarda farkettim yakıştıramadım konuşmalar daha da ileri gidince ayrıldım. Ve evet yengesinin kız kardeşi ile birlikte oldu. Yengesine benziyo diye o kızla sevgili olduğuna eminim artık. İnşallah konu sahibi bitirir bu ilişkiyi. Çünkü ileride daha büyük sorunlar başlar evlenseler sürekli aklında şüphe olur. Böyle bi insanlada bi ömür geçmez.

canim ya umarim uzmemisimdir seni. Hani bir laf vardir ya insanin aklina gelmeyen basina geliyor diye. Iste o durumlardan biri seninki de. Okudugumda cok uzulmustum burda da aklinda olsun konu sahibinin diye anlatmistim. Insan evet konduramiyor. Ne ilgisi var diyor ama yasananlari gorup duydukca evet olabiliyormus diyor. Umarim konu sahibinin durumu farkli olur

canim yorumlari okumadim ama aranin iyi olmasibbask birsey hisssedilen baska birsey. Nasil anlatayim misal yakin bir arkadasim var esime abi der. Cok rahat konusurlar sohbet ortamimiz olur. Esim de mesela hale hastaydi noldu iyi mi diye sorar eder vs. Ama bir arkadasim daha var esime selam verip nasilsin dediginde cildiriyorum ya da esin nasil nasil gidiyor dediginde anlayabiliyorum. anlatabiliyor muyum. Gerci burdaki durumun tam tersi konu sahibi sevgilisinden bende arkadasimdan bahsediyorum ama his eminim ayni. Kadinin gonlune birsey dusuyorsa gercek olma ihtimali fazladir eger akil sagligi yerinde bir insansa. Bunu psikologlar bile soyluyor. bana konu sahibinin durumu sizin aile icindeki iletisiminizden cok cok farkli geliyor

Yok canım ne üzmesi ben atlattım bu durumu seviniyorum iyi ki evlenmeden görmüşüm gerçek yüzünü. Evet dediğin gibi insanın aklına gelmeyen başına geliyo, hiç aklıma gelmeyen şeyler geldi benim başıma. Ben çok düşündüm bu konuyu ama ilgisi vardır seviyodur hayranlıktır gibi düşüncelerim olmadan düşündüm hep onu aklamaya çalıştım ama yok.. Gerçekten aklıma gelmeyen şeyler oldu. İğreniyorum o insanlardan..Böyle pis düşünceli insanlar hiç bi zaman mutlu olamaz eminim ben. Konu sahibide dediklerimi inşallah dikkate alır yoksa sonrasında daha çok üzülür herşey ap açık ortada. İnşallah eskiden benim baktığım gibi bakmaz olaya da çok geç olmadan herşeyin farkına varır.

tüm sayfaları okuyamadım ama kapalı bir bayanın o şekilde kendisini göstermesini bana kimse açıklayamaz.sevgiliniz tarafından bişey olmadığınada bana inandırıcı gelmedi bu kadar yengeyi dile getirmek niye ve 1 yıl önce neden terkedip gitti siz o sürede neler yaşandı ve bir yenge söz konusu ben olsam uzaklaşarak kaçardım.

Burda yapılan yakıştırmaları yada düşünceleri yargılayan arkadaşlar olmuş bu nasıl zihniyet diye. Ya konuya tam hakim olamadınız yada hepsini okumadınız.yengeyle ilgili durumdan gelen kötü kokular bariz. Hayranlık mı, kıskandırma mı, hoşlanma mı bilinmez ama bi tuhaflık olduğu kesin.artniyetsiz bi Beğeni de olabilir. Burda sorun olan her lafı yengeye bağlaması, mesajlarda bile yengeyi yazması.saçının boyasına kadar konu haline getirmesi.yenge saçları boyatınca bu duygusal ve içli beyefendi çok duygulanıyo. Bu duygulanmayı aile içi hiç bir ilikiye oturtamadım.Verdiğiniz örnekler de bana yersiz geldi.benim ailemde de sıcak ilikilerimiz var. Aile bağları şekline. Annem de amcamı çok sever. Ama amcam eşine sürekli annemi anlatmaz yani. Sohbet ortamında yapılan bahsetmeler yada iltifatlar tabiki var. Annem amcamın efendiliğini çok kere dile getirmiştir. Yengemin de babamı övdüğü çok zamanlar olmuştur. Altmışında insanlar bunlar. Birsürü yaşanmışlıkları var. Yani sizin düşündüğünüz gibi değişik bi zihniyete sahip değiliz burda o yorumların hiçbiri. Hepimizin aile ilikileri sizin ki gibi. Konu sahibinin yaşadığında rahatsızlık verici bi durum var

Bu arada konu sahibinin sevgilisiyle ilgili bişey dikkatimi çekti.yengeden gelen herşeyi yada yengeyle paylaşılan herşeyi göze sokma durumu var. Yani bu yengeyi bi konuda gözünde fazla büyütmüş. Dolayısıyla yengeden gelen herşey bu adamı kendince yengenin gözünde önemli hissettiriyo.yengeyi kendinden çok üstte falan mı görüyo artık bilmiyorum. Yengenin buna olan yakınlığı bunun egosunu tatmin ediyo. Sevgilisi de görsün istiyo olabilir ne kadar önemli bi adam olduğunu. Ne bilim ya.
İki yazıda cümle hataları olabilir. Özür diliyorum telden yazdığım için. Umarım ikisinde de anlatabilmişimr

Hakkaten ya. Buralardaysa gelsin yorum yapsın. Belki konu açıklığa kavuşur:) bide onların taraftan dinlemiş oluruz:)

yok walla yanlışlık yok çooook iyi ifade etmişsiniz, hani tartışmadan görüş bildirelim diyoruz yakıştırma değil yani konu sahibinin anlattıklarına göre yorumluyoruz düşünce yapımız sorunlu oluyor, saçma sapan davranışlar normal oldu bunlara yanlış diyen bizlerin düşüncesi anormal oldu. msjlarınızı al-kış-lı-yo-rum

kafandaki bu dusuncelerle evlilige dair hic bir sey dusunme.
yengesiyle ilgili aklina gelen dusunceler saniyorum ki oyle degildir. gizli bir sey olsa bunu gostermemek, saklamak icin elinden geleni yapardi. kabak gibi gormen icin ugrasmazdi.
zaten senin guvensizliginin, ilgisizliginin farkinda, bunu tekar saglamak icin cabaliyor anladigim.
guvensizlik girdimi bir kere, o is toparlanmaz.
sen guvenini kaybetmissin. ya once olanlari tamamen silip komple guveneceksin, ya da bu isi bitireceksin, yapacak bir sey yok.
yengesiyle ilgili dusundugun seyler aklina gelebildigine gore, bu kisiden boyle bir potansiyel bekliyorsun demektir. yoksa kimsenin aklina bu tur seyler gelmez. karsindaki ksiinin kisiligiyle alakali bu durum.

susma patla gitsin..en azından içinde kalmaz.böyle adamları yüzüne yüzüne söyleyeceksin..insanlıktan ,kibarlıktan,edepten ,hayadan anlamıyor bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…