bence aile iliskilerini bilmek gerek bunun icin..Benim sorunum erkek arkadaşım.
Kendisi beni daha önce hicbir sorun yokken terketti. Hic kavga etmemistik .Ben onun tarafından çok sevildigime inanmistim ve çok üzülmüştum .günlerce yalvardim ona ama kesin bir dille istemedigini soyleyip kestirip atti. Terk edilmek bana çok agir geldi ama katlandim numarasini sildim bir daha aramadim.
1 sene sonra ayni ortamda karsilastk benimle konuşmak istedi konuştuk ağladı yalvardı bende bir şans daha verdim. Beni hep takip ettiğini söyledi bana dair hic bir şeyi unutmadigini gördüm parfumumu fotograflarimi herseyi gösterdi.
Çok stresli olduğum bir dönem onu hayatıma tekrar kabul ettim ama ben degismistim artik ona karşı guvensizdim. eskiden asla şüphe etmezdim artik her hareketi güvensiz geliyor. Aslında o da ffarkında ama kizmiyo hep alttan aliyor kaybetme korkusu yasiyor bana ulasamadigi an evinin kapisinda.
bir kaç gün önce bulustugumuzda vatsapta bi video izliyordu o an telefonla konusuyodum dikkat etmedim ilk anda ama sonrasında sanki gormem icin aciyo videoyu.yengesi kendi videosunu atmis o an çok sinirlendim ama bisey demedim etrafimda görmediğim için bu samimiyet saçma geldi belki kiskandim bilmiyorum .
Ben bir konu anlattgimda yengemde şoyle yapiyo diyor banane yengenin naptigindan !
Sürekli onu övdügunden bahsediyor
Taşmak üzere olduğumu hissediyorum.
Daha önce bir olay sirasinda sakinleştirmek için elinden tuttuğunu söylemişti. Bu samimiyeti anlayamıyorum . artik kendimi tutamayip agzima geleni söylemekten korkuyorum.
Şuan kafam çok karisik beni terketmişbibirine dönmek zaten kafami yoruyo birde üzerine boyle gereksiz muhabbetleri dinlemek beni çileden cikariyor.
Ne yapacagimi bilmiyorum evlilik var gundemizde ama sicak bakmiyorum çünkü aklimda bir sürü soru var
Lütfen siz söyleyin;
Ben susmaya devam mi edeyim yoksa karsima alip bu konuşmaya devam mi edeyim?
Bende kiskandirmami yoksa sadece hayranlikmi cozemedim
ne farkeder ki , o kadar acınacak bir durum ki, neresinden tutsanız elinizde kalır.Büyük konuşmayım ama bir dakika tutmazdım böyle birini.Hem sizi yüzüstü bırakıp hem hala bu kadar pişkinlik ,pes doğrusu.
Bende kiskandirmami yoksa sadece hayranlikmi cozemedim
Ben senınde mantıgını cozemedım gercekten bunu nasıl yakıstırdın
Askı memnudan sonra herkes bır garıplestı ah behlul ah yaktın genclıgı
Ben erkek arkadaşımin yengeyi fazla gözüme sokmasinda sikayetciyim yok sacini boyatmis görünce şöyledduygulandim ben tuhaf bakincada aklima sen geldin ondan dyo
Ben erkek arkadaşımin yengeyi fazla gözüme sokmasinda sikayetciyim yok sacini boyatmis görünce şöyledduygulandim ben tuhaf bakincada aklima sen geldin ondan dyo
yenmesiyle post: 38784972 .!.:Bu olanlar bana hic normal gelmiyor. "Surekli" bahsediyor, ornek gosteriyor olmasi normal degil mesela. Insanlar enistesiyle, yengesiyle kardes gibi tabiki olabilir. Abla/abi kardes iliskisi de olur amenna. Fakat bu hikayede ya eksik var yada yanlis cok.
Onceki mesajlarda yazmissiniz, biri digerini uyarmis mesafeli kal diye. Abisi yengeyi mi uyarmis, kardesine karsi mesafeli olmasi icin, o kismi anlayamadim?
Sebepsiz yere terk etti guvenimi sarsti demissiniz, size soylenmemis olsa da mutlaka bir sebebi vardir. Bu konuda hic konustunuz mu?
Konunun bi yerine kadar 'acaba' diyerek okudum. Ilk aklima geleni soylemeyim, supheci biri oldugum dogrudur fakat art niyeli yaftasini almak istemem :)
Bu yalana inandim demeyin.
Yaziyi telefondan yazdim kusurlar affola
Benim sorunum erkek arkadaşım.
Kendisi beni daha önce hicbir sorun yokken terketti. Hic kavga etmemistik .Ben onun tarafından çok sevildigime inanmistim ve çok üzülmüştum .günlerce yalvardim ona ama kesin bir dille istemedigini soyleyip kestirip atti. Terk edilmek bana çok agir geldi ama katlandim numarasini sildim bir daha aramadim.
1 sene sonra ayni ortamda karsilastk benimle konuşmak istedi konuştuk ağladı yalvardı bende bir şans daha verdim. Beni hep takip ettiğini söyledi bana dair hic bir şeyi unutmadigini gördüm parfumumu fotograflarimi herseyi gösterdi.
Çok stresli olduğum bir dönem onu hayatıma tekrar kabul ettim ama ben degismistim artik ona karşı guvensizdim. eskiden asla şüphe etmezdim artik her hareketi güvensiz geliyor. Aslında o da ffarkında ama kizmiyo hep alttan aliyor kaybetme korkusu yasiyor bana ulasamadigi an evinin kapisinda.
bir kaç gün önce bulustugumuzda vatsapta bi video izliyordu o an telefonla konusuyodum dikkat etmedim ilk anda ama sonrasında sanki gormem icin aciyo videoyu.yengesi kendi videosunu atmis o an çok sinirlendim ama bisey demedim etrafimda görmediğim için bu samimiyet saçma geldi belki kiskandim bilmiyorum .
Ben bir konu anlattgimda yengemde şoyle yapiyo diyor banane yengenin naptigindan !
Sürekli onu övdügunden bahsediyor
Taşmak üzere olduğumu hissediyorum.
Daha önce bir olay sirasinda sakinleştirmek için elinden tuttuğunu söylemişti. Bu samimiyeti anlayamıyorum . artik kendimi tutamayip agzima geleni söylemekten korkuyorum.
Şuan kafam çok karisik beni terketmişbibirine dönmek zaten kafami yoruyo birde üzerine boyle gereksiz muhabbetleri dinlemek beni çileden cikariyor.
Ne yapacagimi bilmiyorum evlilik var gundemizde ama sicak bakmiyorum çünkü aklimda bir sürü soru var
Lütfen siz söyleyin;
Ben susmaya devam mi edeyim yoksa karsima alip bu konuşmaya devam mi edeyim?
Bende yengesiyle konusmasina kizmiyorum konusabilir tabi ama bunun daha duzeyli olmasindan yanayim
Ayrilma sebebi olarak asik olmadigini soylemisti ama buna inanmadim cunku bir gun bile ilgisini sevgisini kaybetmedi birden bire soyledi.
Daha sonrada sevdigimi anladim soyle uzuldum boyle pisman oldum dedi
Yani sebep ne hala cozemedim
Belki etnik kokenim olabilir bi kac defa ailesinin farkli etnik kokene sahip bir gelin adayi istemediklerini kacirmisti agzindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?