- Konu Sahibi izmir_bursa
kızlarr direk konuya gireyim , 3yıllık sevgilim var şuan 10 günlük bi AB Projesi için Karadağ da , ben yurtdışı konusu açıldımı geriliyorum yabancı kızların rahat davranışları falan filan... Tamam şimdiye kdr çok inanıyordum hala da inanıyorum gayet düzgün davrandığına ama bu akşam şöyle bişi olmuş hatta dün akşamda olmuş, sevgilim 2kişilik odada 2 kişilik yatakta bi erkek arkadaşıyla kalıyor, çocuk 29 yaşında bi kızı çağırmış odaya bunların izlediği bi ingilizce dizi varmış onu izleyelim die, kızda o çocukla yatağa uzanıp izliyor ( yatarak ), benimki de onların yanında yatmadım sırtımı yasladım bende izliyordum diyor, ben iice sinirlendim , yaa elalemin kızı senin orda 5 gündür gördüğün birisi nasıl gelir senin yatağına yatar, o çocuk çağırdı falan diyor dışarısı serin diyor, umrumda değil yaa onların yattığı yatağa yatmak zorunda mı bu, bilgisayarda bnmkinin üstelik, işim var desin alsın, dışarda dursun başkalarıyla takılsın, yaa sinirden oturdum ağladım, biz daha yanyana koltukta oturup bi dizi izleyemedik ortam yok, bu elalemin kızı yatsın o yatakta bizimki de uzansın orda 3ü dizi izlesin ya :'( kızlar brz konuşmaya ihtiyacım var çok gerildim