erkek arkadaşım yurtdışında, çok gerildim bi iki cümle konuşurmusunuz bnmle :'(

çok öyle yapma etme dersen bu iş biter. çocuk ne güzel sana söylemiş böyle böyle oldu diye. sen böyle tepkiler verirsen ya yalan söylemeye başlar sonuçta görmüyosun ya da ayrılırsınız. yurtdışında herkez rahat sadece kızlar değil ayırca:delphin:

evet arkadaşlar artık o can sıkıntısını attım üzerimden, hoşuma giden şeyler oldu mesela internete giremediği zamanlarda tel.de de çok konuşmıyoruz pahalı diye, her gün neler yaptığını günlük gibi tutmuş word dosyasına onları attı bana Şeniz

erkek arkadaşın tabi ki hatalı bu duruma ne olursa olsun izin vermemesi gerekiyodu ama bi de olaya şy açıdan bak canımm.. için de kötü bi niyet olsa bunu sana anlatmazdı senın de haberin olmazdı. demek ki kötü bi niyeti yok ve dürüst.. bence o yuzden çok ustune gitme ama rahatsızlığını da kesin bi dille belirt:1rolleyes:

evet arkadaşlar artık o can sıkıntısını attım üzerimden, hoşuma giden şeyler oldu mesela internete giremediği zamanlarda tel.de de çok konuşmıyoruz pahalı diye, her gün neler yaptığını günlük gibi tutmuş word dosyasına onları attı bana Şeniz

anaaam ne güssel bak günlük tutmuş çocuk sana :teytey:

Back
X